Kulmakarvojen meikkituotteet

Pidän eniten paksuista, tuuheista ja luonnollisista kulmakarvoista.  Täällä tilanne on onneksi ihan ok, eli kulmat eivät ole nuoruuden nyppimisten seurauksena vaurioituneet, vaan karvaa kyllä vielä löytyy. Mulla on kuitenkin kulmakarvoissa pieniä kolosia, eli tuon vuoksi en halua mennä ihan naturel kulmilla vaan karvani tarvitsevat pientä lisäboostia näyttääkseen huolitelluilta. 

Jo hyvin pitkäänhän olen suosinut luomiväriä ja kulmakarvageeliä kulmien muotoiluun. Niillä saa mielestäni sen pehmeimmän ja luonnollisimman näköisen lookin. Noilla tuotteilla ei voi myöskään ”yliampua” eli vahingossa tehdä liian meikattuja kulmia. Pitkään muuten mietinkin, että kaupoista löytyy runsaasti meikkituotteita kaikkeen muuhun paitsi kulmakarvoille. Miksi? Niille löytyy pelkästään pari hassua geeliä/vahaa ja kulmakynää vaikka kyseessä on kuitenkin aika suuri osa kasvojen ilmettä. Kulmien omia luomivärejä ei vielä joku aika sitten  tainnut löytyä juuri miltään merkiltä markettipuolella? Onneksi Lumene korjasi syksyn alussa asian ja nyt kauppoihin on lanseerattu oma sarja kulmakarvoille! Pääsin testailemaan näitä tuotteita jo kesällä mutta vielä silloin en saanut hiiskua asiasta täällä blogissa. :) Nyt kuitenkin voin iloisin mielin suositella näitä tuotteita myös teille ja kertoa hieman omia kokemuksiani. 

Heti alkuun haluan ylistää tuota Blueberryn puuterimaista kulmaväriä, joka on juurikin se luomivärin tilalle meikkipussiini hypännyt suosikki. Aivan mielettömän hyvä tuote, väri pysyy helposti koko päivän ja kaksi rinnakkaissävyä auttavat saamaan kulmille juuri sopivan värin. Itselleni tuo tumma on luonnollisestikin kyllä sopiva sävy mutta sitten taas tuo vaalea toimii erinomaisesti kulmien alkupäässä, jossa väri on luonnollisestikin hieman kevyempi. Paletin mukana tulee pieni levityssivellin, jonka itse onnistuin jo hukkaamaan. Siispä käytänkin muotoilussa joskus Ecotoolsilta blogin kautta saamaani sivellintä. Tuo viistomainen pää on kuin tehty kulmille. :) 

Sitten Blueberryn kulmakynä. Itse en tykkää niin paljon käyttää kynää, kuin puuteriväriä mutta nämähän ovat makuasioita. Tällä saa ehkä hieman terävemmän lookin ja jos haluaa ns. rajata kulmakarvat toimii tämä siihen hommaan erinomaisesti. Sävyjä löytyy kolme erilaista tummuusastetta, joten varmasti jokaiselle löytyy se omansa. 

No sitten se toinen joka päivä käytössäni oleva viimeistelytuote, eli kulmakarvojen muotoiluvaha. Tätä olen tosiaan käyttänyt jo vuosia, varmaan niin kauan kuin se markkinoilla on ollut. :) Aivan ykkönen! Värivaihtoehtoja on kaksi, eli tämä tummempi ja sitten ihan kirkas vaaleammille kulmille. Pystymäisin vedoin geelillä saa kulmiin luonnollisen tuuhean lookin.

Alla olevassa kuvassa kulmakarvani ovat ns. luonnontilassa, eli niissä ei ole kulmameikkiä.  Ja kuten näkyy, pientä lovea sieltä löytyy joka halutaan ”paikkailla”.
Ja sitten kulman ”in action” eli siellä on pohjalla kulmakarvapuuteri ja viimeistelyyn on käytetty vahaa. Lopputulos on omaan makuuni juuri sopivan luonnollinen mutta katseeseen ilmettä antava. 
Lumenen kulmakarvatuotteita löytyy kautta maan paikoista, joissa muitakin Lumenen tuotteita myydään. Esim. Anttiloista, Sokoksilta, Stockmanneilta ja Citymarketeista.

Joko te olette kerenneet kyseisiä kulmakarvatuotteita testailemaan? :)


* Tuotteet saatu Lumenelta

On my way

9 vastausta artikkeliin “Kulmakarvojen meikkituotteet”

  1. Tuo Lumenen kulmakarvageeli on ollut käytössäni iät ajat, enkä voisi kuvitella luopuvani siitä :) Ihan huippu tuote, jolla saa kulmakarvat helposti viimeisteltyä! Muita Lumenen kulmatuotteita en ole kokeillut, käytän tuon geelin alla toisen sarjan kulmakynää, joka antaa todella pehmeän lopputuloksen. Jossain vaiheessa voisin kokeilla myös noita muita kulmakarvatuotteita, ihan vain mielenkiinnosta :)

    MS / Beauty Highlights

    • Joo se on kyllä ihan number one! :) Ja juu suosittelen kyllä testaamaan, voi olla et koukutut! ;)

  2. Tuo puuterinen kulmaväri alkoi kiinnostaa, täytyy varmaan kotiuttaa :) Lumenen kulmakarvageeli on ollut mullakin luottotuotteena jo vuosia, siitä en luovu!

    • Eiköhän jokainen poseeraa ihan omalla tavallaan. Mua ylipäänsä ihmetyttää miksi jengiä häiritsee tollaset seikat, mulle ainakin ihan sama miten kukin on kuvissa kuten haluaa. :) Sun kommentointi tuskin muuttaa mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta