Päivän fiiliksiä

Huhhelihuh mikä päivä. Ensin alla kuuden tunnin yöunet, ratikkalakko vaikeutti aamua tuntuvasti ja trenssillä paleltui. Tokikaan nuo eivät riittäneet vaan melkein kaikki on mennyt tänään pieleen. Töistä kotiinpaluu matkalla päätin napata muutaman lämmittävän donitsin Arnoldsista miehelleni mieltä piristämään. Mulle tulee siis aina todella hyvä mieli, kun voin yllättää toisen. Arjen yllärit ovat niin parasta! 🙂 Kotona odotti myös eräs toinen ylläri, nimittäin reseptikirja (blogilahja) jota olinkin jo odotellut saapuvaksi. Kyseessä on siis kirjanen, jossa on reseptejä ”huppelileivonnaisiin”. Tämä tuli niin oikeaan saumaan, nimittäin lokakuun alussa on eräät suuremmat juhlat joihin tällaiset humalluttavat leivokset sopivat enemmän kuin hyvin. 😉 Palailen vielä blogiin kirjan ja reseptien kera!

Ja muutama ”asukuva” peilin kautta napattuna, olihan tuo uusi tulokas testattava. 😉 Kotiutettiin meinaan eilen vihdoin ja viimein Ikean Hemnes -peili jonka ostoa olin pitkittänyt juuri kuljetusongelman vuoksi. Yllättävän helposti se kuitenkin kulkeutui kotiin Ikea -bussissa, kun mies oli mukana kantamassa. Nyt on taas hetkeksi Ikea -shoppailut tehty! Meillä on tulossa vuoden alusta putkiremppa ja samalla vähän muutakin remonttia, joten useita juttuja menee asunnossa uusiksi. Pitääkin postailla vähän jotain visiopostausta, kun remontin yksityiskohdat selkenevät. 🙂
Smokkihousut H&M / Satiinipaituli Second Hand / Kello MK

Oikein rentouttavaa tiistai -iltaa teille! 
Itse suuntaan suihkun kautta leffan pariin. 🙂


Kommentit (9)
  1. Aivan ihana paita! Oliko siinä merkkilappua enää, jotta tietäisi metsästää kaupasta?

    1. Vitsit, se oli siis joku aataminaikanen merkki… Eli ei varmasti enää löydy. 🙁 Toi on kiva myös jakkuna, pitää joku kerta yhdistää.

  2. Ootteko menny kihloihin ?? :O

    1. Haha ei, peili hämää. 😉 Tosin kosintaa kyl ootellessa… Hih. 🙂

    2. eikös tuo sormus oo vasemmassa nimettömässä..?

    3. Kuten sanoin, se on peilikuva. Sormus on mulla oikeassa nimettömässä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *