Soijajäätelöiden ehdoton ykkönen

Olen aikamoinen herkkupeppu ja varmaan sen täällä blogissakin muutaman kerran maininnut. Karkit ja jäätelö ovat lemppari herkkujani joten viime keväänä, kun aloitin noudattamaan pääosin maidotonta ruokavaliota vaihdoin myös jäätelön kaura -ja soijatuotteisiin. Soija ei sovi itselleni niin hyvin kuin kaura mutta herkkuhimossa sillä ei ole niin väliä. On eri asia herkutella tuolla jäätelöllä kerran viikossa kuin, että söisin sitä päivittäin. Se on kuitenkin omalla kohdallani aina parempi vaihtoehto kuin normaali kermajäätelö. 

Suosikikseni TofuLinen jädevaihtoehdoista on tässä matkan varrella muodostunut Rich chocolate joka maistuu oikeasti huijaamatta paremmalle kuin normi suklaajäätelö! Ilmeisesti jäätelön syönti ei ole siis vain kermaa sietävien etuoikeus. ;) Ainut miinus näissä erikoisjäätelöissä on tietysti se hinta, eli tällaisesta alle litran paketista joutuu pulittamaan sen 5-6 euroa… Tosin kaikkeen tottuu. :) Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan kyseisen merkin jäätelövaihtoehtoja jos siellä ruudun takana on muita ”maitovammaisia”. Vielä saisivat TofuLinella kehitellä jonkun toffee maun niin sitten olisin 100 % tyytyväinen! ;) Niin ja jos joku ehdottaa mulle vielä kerran sitä kotona tehtävää banaanijäätelöä niin… EI KIITOS. Maailman vaikein homma saada se onnistumaan!!

Ovatko soija/kaurajäätelöt teille tuttuja? Entäs mikä on teidän suosikkinne?

On my way

5 vastausta artikkeliin “Soijajäätelöiden ehdoton ykkönen”

  1. pakko vinkata ihan parasta jäätelöä on kanssa maidoton ja gluteeniton Lovicen lakritsi soijajäätelö! NAM ihanan kermasta ja ei kyllä yhtään harmita ettei syö maitotuotteita :D saman merkin mustikkajäde kanssa hyvää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta