Keltaiset kumpparit

Kirjoittelin vuosi sitten blogiyhteistyön merkeissä Crocsin lämpöisistä talvibootseista, nyt on syksyn kurakelien vuoro ja täten myös kumppareiden! En ole enää aikuisiällä omistanut kumisaappaita mutta joka ikinen kerta tuolla vesisateessa rämpiessäni miettinyt miksi ihmeessä en niitä omista. Nyt ne sitten löytyy vihdoinkin ja vielä ihanan pirtsakan sävyisinä! Ja mikä parasta, kuten Crocsit yleensäkin nämäkään eivät paina juuri mitään. Ihan kuin sukkasillaan kävelisi. :) Päädyin matalaan varteen siksi, koska en usko läträäväni lätäköissä enää niin paljon kuin lapsena ja keltainen värinä taas iski itseeni räväkkyydellään. Sadepäivät ovat muuten niin harmaita, joten miksi en näkyisi kumppareillani? Kyseiset pirtsakkuudet ovat tosiaan Crocsin sadesaapas -mallistosta Jaunt Shorty Boot -saappaat

Crocs lanseerasi taannoin (12.9) Instagramtilin @CrocsSuomi, lanseerauksen mainoskasvona poseeraa Instagramkoira @hemmothefrenchie. Aika valloittava söpöläinen. :D Lanseerauksen yhteydessä @CrocsSuomi käynnisti skaban, jossa on mahdollisuus voittaa viikottain hemmottelupaketteja! Kisaan voi kuka tahansa meistä ottaa osaa seuraamalla @CrocsSuomi ja lataamalla oman sadepäivän lookin Instagramiin häshtägein #crocsrainydays #crocssuomi. Arvontoja suoritetaan viikottain, joten voiton mahdollisuudet ovat hyvät! Siispä ei muuta kuin sadepäivän lookkeja Instagramiin latailemaan. ;)

Mutta sitten muutamia kuvia noista meikäläisen väriläiskistä. Itse tykkään noista niin kovin ja tullutkin käytettyä ihan muutenkin kuin sadepäivinä. :) Mutta mitäs mieltä te olette? Söpöt vai ei? :) 

* Postaus toteutettu blogiyhteistyönä Crocsin kanssa

On my way

16 vastausta artikkeliin “Keltaiset kumpparit”

  • Mun mielestä kumpparit voi ihan yhtä hyvin yhdistää siistimpäänkin lookkiin eikä jalassa väldee tarvii olla collarit ja päällä huppari. ;) Mutta nämähän ovat makuasioita, minä yhdistän noin ja sinä toisin. :)

 1. ” Itse tykkään noista niin kovin ja tullutkin käytettyä ihan muutenkin kuin sadepäivinä. ”
  Siis oikeesti? Käytät kumisaappaita vaikka ei sada?
  Muuten ovat kyllä ihanat ja voisin itsekin ostaa tuollaiset.

  • Kyllä! Mitäs kummaa siinä on? :) Nuo on kevyet, kivan väriset ja helppo sujauttaa jalkaan. ;-)

  • hei haloo, katsos vähän ympärilles.. monet käyttää kivan värisiä kumppareita muutenkin kun sadesäällä..!

 2. Mun mielestä asu näyttää oikein kivalta kun siihen on yhdistelty vähän erilaisia tyylejä! :) oikein pirtsakan näköinen!

  • Kiva kuulla, kiitos! Juu kyllä välillä voi ihan luvan kanssa hieman mixailla. Kumpparit ei tarvii tosiaan olla ne verkkareiden pari. :)

 3. Ihanat kumisaappaat! Ja sulla on ihanat jalat :D tommoset tosi hyvin muodostuneet :)

  • Munkin mielestä! Siis kumpparit. ;) Ja no kiitos. Omasta mielestäni jalat taas ei oo se mun vahvin puoli… Mutta piristävä kuulla. :D

 4. Itellä myös samat kumpparit myöskin keltaisina että tummansinisinä–en osannut päättää väriä…
  Ja sama juttu,ettei aikuisiällä ollut koskaan saappaita,mutta kun otettiin koirat muutama vuosi sitten ja niiden kanssa on ulos mentävä säällä kuin säällä,niin noi crocsin kumpparit on parhaat!On muuten hyvät jalassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta