Torstain randomit

1. Jostain ihmeen syystä mun on viime aikoina tehnyt todella paljon mieli laittaa kynnet. Siis rakennekynnet, esimerkiksi geelit. Tosin hyvin luonnolliset sellaiset ja värimaailma olisi valkoisesta roosaan, eli sekin hyvin natural. Mun omat kynnet ovat liuskoittuvat ja tämän vuoksi lakat pysyvät maximissaan kolme päivää siisteinä. Rakennekynnet pysyisivät hieman pidempään ja ne olisivat huomattavasti siistimmät ja kauniimmat. 

2. Pääsin tänään pitkän tauon jälkeen jälleen treenailemaan ja oi miten innoissani olen! Herätys klo. 5.55 ja suoraan sängystä salille. Energinen päivä on taattu! 

3. Mulla oli jossain vaiheessa loppukesää/alkusyksyä sellainen itsensä tutkiskelukausi. Mietin millä teholla teen asioita ja mihin oikeasti haluan panostaa. Nyt tuntuu sille, että ajatukset ovat selkeytyneet ja missio on entistä selvempi. Teen parhaani siinä mitä teen ja ennenkaikkea hyvällä fiiliksellä! Se on mielestäni tärkeintä ettei mikään tekeminen muutu pakkopullaksi, vaan mielekkyys tekemiseen säilyy. Tämä koskee myös tätä blogia, johon tuntuu taas löytyneen uutta intoa! 🙂

4. Odottelen jo kovasti joulua. Rakastan sitä kaikkea jouluhärdelliä, kodin valmisteluja ja leipomisia. Myös lahjoja on ihana ostaa ja se kaupoissa soiva joulumusiikki luo parasta tunnelmaa. Enää ei olekaan kuin muutama kuukausi, tosin tänä vuonna on täysin auki missä itse aatto vietetään.

5. Mielestäni ihmiset arvostelevat toisiaan aivan liikaa ulkonäön perusteella. Tuo on niin valitettavaa mutta jokainen meistä siihen kuitenkin sortuu. Asiaan ei voi vaikuttaa muuta kuin itse halutessaan ja sekin voi olla pitkä prosessi. Tavat on tapoja. Musta ainakin tuntuu, että suurin osa blogiini kohdistuvasta ”pask*sta” on juurikin ulkonäköön liittyvää. Se on tosi tylsää, vaikka itse olenkin tottunut niin muiden voi olla ikävää lukea karskia toiseen kohdistuvaa haukkumista. Sisäiset jutut on niitä tärkeimpiä, annetaan siis jokaisen näyttää sille kuin haluaa näyttää. 🙂

6. Välillä musta tuntuu, että olen vähän turhan itsenäinen. Kasvatus jonka olen saanut on kannustanut siihen, että nainen pystyy tekemään ihan kaiken yhtälailla kuin mies. Osaankin tarvittaessa avata viemärin, vaihtaa lamput, kantaa painavia tavaroita jne. En ole ollenkaan sellainen hienopieru joka pelkäisi kynsien katkeavan. 🙂 Toki nykyään, kun seurustelee sitä haluaa suosilla antaa ne miesten hommat miehille. Välillä teen kuitenkin huomaamattani asioita itse ennemmin kuin odotan sen toisen niitä tekevän. Tavallaan siis olisi ihanaa olla riippuvainen miehestä ja olla ns. avuton nainen, hahah. 


7. Olen 27 -vuotias enkä haaveile oman asunnon ostamisesta. En sitten tiedä olenko outo mutta ei kiinnostaisi yhtään alkaa säästämään pääomaa varten. Jotenkin tuntuu, että ympärillä kaikki satsaavat nyt ns. kestävään omaisuuteen. Mä en valitettavasti usko tämän maailman edes olevan enää vaikka kahdenkymmenen vuoden päästä olemassa. Kuulostaa ehkä hullulle mutta hulluksihan kaikki täällä on mennyt. Suomikin on lähempänä sotaa nyt kuin koskaan, joten jostain syystä halu nauttia elämästä muulla tavoin kuin valtaisalla omaisuudella on enemmän oma juttuni. Tosin voi olla, että vuoden päästä olen jo eri mieltä. Never know…

8. Syön nykyään harvoin maitotuotteita ja leivänkin olen vaihtanut pääosin kauraleipään tai gluteenittomaan. Nämä ruokavaliomuutokset ovat kuitenkin parantaneet oloni täysin. Ennen kärsin usein pahoinvoinnista syömisen jälkeen, närästi tai olo oli tosi ”tukkoinen” ja ”limainen”. Kun noudatan tätä nykyistä ruokavaliotani voin erinomaisesti. Tosin, välillä tulee tehtyä pieniä poikkeuksia ja sekin on mielestäni ihan tervettä. Helpointahan olisi jos mieheni olisi samalla ruokavaliolla jolloin leipomiset sun muut voisi tehdä erikoisohjeilla. Maito ei tosin ole itselleni niin paha esimerkiksi aineosana jossain leivässä tai leivonnaisessa, kuin vaikka puhtaasti jogurtissa tai rahkassa. 

9. Tänään olen onnellinen.

Oliko siellä kohtia joihin samaistutte? 🙂

Kommentit (14)
  1. Karoliina S
    25.9.2014, 18:44

    Ihana postaus kertakaikkiaa! 🙂

    1. Voi miten kiva kuulla. <3 :))

  2. Henna-Riikka
    25.9.2014, 18:00

    Siis toi 6. ! Oon ihan samanlainen, oon aina silleeen, et no kyl mäki pystyn! 😀 Varmaa juontaa juurensa siihen, kun meillä on ollut pienenä hevosia, niin on sillon ollut jo ronskimmat otteet (?:D), niin sitte vaan jäänyt. Ja jos koen pystyväni jonkun asian tekemään, niin melkeen kanssa sen teen vaan, enkä ala turhia kyselemään, haha.

    1. Hahah, joo sama täällä. 😉 Minä itte ja minä osaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *