Haussa täydelliset nahkapökät

Miten onkaan niin hankalaa löytää täydellisesti istuvat nahkahousut? Olen nyt jo pidempään selaillut nettikauppoja ja kierrellyt liikkeissä ilman tulosta. Aina ne ovat joko liian löröt, tiukat, epäistuvat tai aivan liian matalalla vyötäröllä. Myös hinnat ovat useimmissa aika korkealla. Tottakai tmmärrän, että aito materiaali maksaa ja siihen päälle vielä merkki mutta mielestäni 500-600 alkaa olemaan jo vähän turhan paljon yksistä housuista. Ihan maximibudjetti itselleni on 300 euroa mutta toistaiseksi tuolla hintaa (tai edullisemmin) ei ole tullut eteen muuta kuin epäistuvia vaihtoehtoja vastaan. Useimmissa edullisemmissa on myös aina jotain kangasyksityiskohtia, eli esim takaosa trikoota mikä ei taas miellytä itseäni. Olisiko teillä vinkata jotain paikkaa josta voisi löytää yksinkertaiset ja istuvat nahkapökät hieman korkeammalla vyötäröllä? Ja hintahaitari mieluiten 200 hujakoilla. :)

leatherpants

On my way

11 vastausta artikkeliin “Haussa täydelliset nahkapökät”

 1. Haluatko siis tollaiset missä ei oo taskuja tms vetskareita? En jaksa linkata, mutta mangon nettishopissa on ainakin yhdet nahkahousut ja sit elloksella on myynnissä sellaiset missä taskut ja hopeadetaljeja.

 2. Et käytä turkista eettisistä syistä, mutta nahkavaatteita käytät? Vai?

  • Tätä taas. Nahka on ”ihan” (ainakin jonkin verran) eri asia kuin turkis, käsittääkseni lihatalouden sivutuote. On yks juttu olla täysin vegaani ja toinen tehdä pieniä, ”parempaan suuntaan” vieviä valintoja

  • Mun mielestä tämmösistä asioista on mielenkiintosta puhua, mutta tietty joku vetää herneen nenään.. Ehkä meillä on eri käsitys eettisyydestä.. :) ihan mielenkiinnosta kysyin, kun blogin pitäjä juuri muutama postaus takaperin kertoi ettei käytä turkiksia eettisistä syistä, ja nyt etsii nahkahousuja.. Ketään ei ole tarkoitus mollata, vaan ihan asiallisen kysymyksen esitin.

  • Kuten toinen anonyymi tuossa kommentoi, nahka on pääosin lihatalouden sivutuote. Aito nahka on kestävä materiaali, joka maatuu. Sen sijaan muovi, eli keinonahka ei maadu ja sisältää muovikemikaaleja eikä tunnu yhtä hyvälle päällä kuin aito nahka. Mulla on nahkalaukkuja ja kenkiä, valitsen siis ehdottomasti mieluummin nykyään nahan kuin keinonahkan. Vaikka onhan mulla noita keinonahkaisiakin kaapissa mutta heti niistä luovun, kun vaan löydän sopivat aidot tuotteet tilalle. Enää tosin pelkissä housuissa taitaapi olla…

   Mutta niin, tämä on hankala juttu. En vaan yksinkertaisesti ole nahkan suhteen niin tarkka, lisäksi en ole vegaanikaan vaikka en lihaa kauheasti syökään. Pyrin tekemään vähän parempia valintoja ja jotenkin vaan kaikki aidot turkikset eivät tunnu omalle jutulleni. En tosin tuomitse muita asiasta, jokaisen omia valintoja.

  • Tämän paremmin en oikeastaan osaa asiaa perustella. Onhan blogissanikin näkynyt nahkakenkiä ja laukkuja jo iät ja ajat. :) Turkistarhaus ällöttää mua jostain syystä enemmän, vaikka tavallaanhan sitä varmaan pitäisi olla joko tai mieltä noissa jutuissa. Mutta kukin tavallaan. :)

 3. Nyt on tullut dr.denimeiltä
  Muistaakseni plenty nahkapökät:) ainakin kannelmäen kaaressa niitä
  Näin:)

 4. Tämän saman ”tuskan” jaan kyllä minäkin, miespuolisesta näkökulmasta. Miehille nimittäin ei löydy edes vahapintaisia farkkuja, teko/aidoista nahkapöksyistä puhumattakaan.
  Toivottavasti sun nahkahousu-etsintä päättyy onnellisesti! :) Jos etsinnän aikana satut törmäämään miesten nahka/vahapintahousuihin niin vinkkaa jossain sopivassa välissä sun blogissa. Mukavaa syksyn jatkoa! :)

  • Mun mies on löytänyt mustat vahapintahousut HM:ltä ja Zarasta siniset. Tsekkaa Hennesin nettikauppa ainakin, veikkaisin sieltä kyllä löytyvän! :) Niin ja Mangon nettikauppa kans!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta