Babypinkkiä ja pörröjakkua

Tällä hetkellä pukeutumisessa minua miellyttää eniten vaaleanpunaisen eri sävyt, etenkin hempeä babypink. Kaikki pörröinen, paidat, takit, jakut jne., kunhan ovat mahdollisimman pörheitä ja pallomaisia. Lisäksi nahka ja kiiltävät pinnat saavat täältä kannatusta. Tässä päivän asussa onkin oikeastaan kaikkea sitä mistä tällä hetkellä tykkään, hempeitä tyttömäisiä sävyjä yhdistettynä hieman rokahtavampaan housuun. Mitäs tykkäätte? Saavatko nämä elementit teiltä kannatusta? 

*Discopants Bubbleroom / Toppi Seppälä / Jakku Gina Tricot  / Kello MK 


* Mainoslinkkejä / addlinks
On my way

15 vastausta artikkeliin “Babypinkkiä ja pörröjakkua”

  • Voi jessus mikä kommentti toi eka :D ei sais nauraa mutta kyllä putosin.

  • Tuollaiset tiukat housut sopii sun treenatulle kropalle todella hyvin. Näytät hyvältä! :)
   Kiitos vielä vaha/nahkapöksy vinkistä, sopivat löytyi!

  • Hehee no mut huulet vaan tötterölle ja menoks! Vitsikästä… :) Okei no hei mahtavaa ja eipä mitään! Ilo mun puolellani. :) Ja kiitokset!

  • Vaikka et Jutta fitness urheilusta välitäkään; niin kyykkyä, kyykkyä…
   Takamuksesi on aika littana, vaikka omien sanojesi mukaan treenaatkin paljon. Ei kaikki halua mitään mega bebaa tietenkään, mutta hiukka enemmän muotoa, niin kannattaa noita belfie kuvia julkaista:)

  • Mikäs sinä oot mulle sanomaan, että kyykkyä kyykkyä? :) Itse olen hyvinkin tyytyväinen takamukseeni joka on itseasiassa luonnostaankin ihan mukava ja pienellä treenillä vielä mukavampi. En kaipaa siihen kokoa. ;) Ja mikä tärkeintä, tässä postauksessa pointti oli mun vaatetuksessa, ei mun perseessä. En itseasiassa tätä koko belfie -villitystä ymmärrä eikä kiinnostakaan.

 1. Upea urheilullinen kroppa. Mä tykkään tosi paljon tästä tyylistä ja noi housut on ihanat!

 2. et ymmärrä belfie villitystä mut silti sellaisia kuvia julkaiset :D ei mee läpi :D

  enemmän vaan kyykkyjä ni kyllä se siitä ;)

  • Justhan mä kirjoitin et tässä oli kyse mun asusta. Asustakin on kiva ottaa kuvia takaa vai onko se heti belfie. Nykyään ilmeisesti. :) Jokuhan voisi kiinnostua noista housuista ja kysyä miltä näyttää takaa. :)

 3. Heippa! mielenkiintoinen tämä sun blogi, ihastuin täysin! pakko kysyä minkä kokoiset nuo housut ovat, mietin jos tässä uskaltaisi itsekin tilata samanlaiset :)

  • Kiitos paljon, tosi kiva kuulla. :) Koko on S, rohkeasti siis vaan tilaamaan! Ihan super kivat ovat vaikkakin kuulin tosiaan myöhemmin, että ovat ”Jersey Shore -pöksyt”, onko se sitten hyvä vai huono seikka. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta