Lämpöisiä tassuttimia talveksi

Talvikengiltä vaadittavat ominaisuudet: lämpöiset, mukavat, mielellään karvaiset ja vielä kevyet jalassa. Itse toivon todella, että saataisiin vähäluminen talvi ja mieluiten vaikka vielä leutokin. Kaikkeen tulee kuitenkin varautua eli on hyvä, että sieltä kenkäkaapista löytyy myös niitä todella lämpöisiä popoja kevyempien rinnalle. Yhteistyökumppanini Crocs halusi lahjoittaa meidän perheeseen molemmille yhdet kenkäparit syksy/talvi 2014 -mallistostaan. Valinta oli hirmu vaikea sillä molemmat punnittiin pitkään muutamankin talvikengän väliltä. Molemmille oli kuitenkin selkeää se, että halutaan lämpöiset ns. joka sään -kengät joilla ei tarvitse miettiä kastuuko sukat tai jäätyykö varpaat. Mun on ainakin pakko myöntää, että noita ei niin lämpöisiä kenkiä on kyllä kaappi pullollaan. Karvavuoreton nahkasaapaskin on yllättävän kalsea kahdenkymmenen asteen pakkasilla…

Mieheni päätyi tummaan hieman korkeavartisempaan bootsiin. Hän halusi yllättäen lempi väriään eli mustaa, joten valinta osui siis Men`s AllCast Duck Boot:eihin. Kyseiset kengät ovat paitsi lämpöiset jalkaan, kevyet ja vielä aitoja materiaaleja. Mielestäni nuo ovat mukavan äijämäiset ja maskuliiniset. Annoin siis mielelläni täyden kannatukseni näiden popojen suhteen. ;) 

Oma valintani osui ehkä hieman yllättävään vaihtoehtoon. Pitkään katsoin mustia kenkiä mutta loppupeleissä päätin kerrankin päätyä johonkin muuhun kuin mustaan. Mustia kenkiä on kaappi pullollaan, joten miksi ei välillä jotain muuta? Siispä beiget Crocs ColorLite Boot:it olivat valintani. Todella söpöt ja ihanan yksinkertaiset ilman mitään ylimääräisiä yksityiskohtia. Kenkien sisäpuolella on pehmeä ja lämmin karvavuori, joka mielestäni tekee näistä hieman UGG:imaiset. Materiaali on vedenpitävää, eli visio jokasään -kengistä pitää. ;) Miltäs nämä näyttävät teidän silmäänne? Hyvä vai huono valinta?
Ja jos joku kiinnostui Crocsin ihanista talvipopoista niin nyt olisi tarjolla myös alekoodia! Koodilla JUTTA20 saatte nyt -20 % alennuksen verkkokaupassa www.crocs.fi Alennus koskee myös jo alennettuja tuotteita mutta sitä ei voi yhdistää muihin alekoodeihin. Koodi on voimassa ajalla 10-12.10.2014.

PS. Jos joku ihmettelee miksi minulla on blogikirppiksellä myyty takki päällä niin kuvat on tosiaan otettu jo ennen kuin laitoin takin myyntiin. :)


* Postaus on toteutettu yhteistyössä Crocsin kanssa.
On my way

10 vastausta artikkeliin “Lämpöisiä tassuttimia talveksi”

  • Juu nää on kyl söpöt. :) Ja samaa mieltä! Crocs on muutakin kuin sandaaleja. ;)

 1. Mites noi koot noissa kengissä? Vastaako omaa kokoo? Näky olevan vaihtoehtona 39-40…Itsellä on 40, mutta joissakin merkeissä 40,5. Vähän mietityttää, että onko liian pienet :O

  • Mul on 37-38 joten otin 37/38 koon. Suosittelen ottaan ennemin sen reilumman… Aika napakkaa mallia ainakin toi mun valkkaama kenkä.

 2. mistä nää sun housut on =) ? ja onko millon ostettu että onko mahollista löytää vielä

  • Ne on iän vanhat Vero Modasta, tai no viime syksyn mallia. Toi oli kausi väri eli en oo varma onko tota tänä syksynä. Voin myydä nuo jos jompaa kumpaa kiinnostaa koko 25/32? Itse meinaan käytän enää aniharvoin. :)

  • Vero Modan Wonderit, käyppä kysymässä jos löytyisi tuota kausiväriä tänäkin syksynä? :)

 3. Onko sulla vielä noi housut vai joko myit ne jollekkin?=) Paljonkohan pyytäisit niistä ja luuletko että toi koko menee jos normaalisti koko on 26 ja sellanen xs/s, vai onko kovinkin venymättömät?

  • Noi on aika napakat, et vähän hankala arvioida. Itse käyttänyt about kymmenen kertaa vaan joten venymään eivät ole päässeet. Laitappas mulle meiliä [email protected] niin jutellaan siellä lissää jos sua vielä ne kiinnostaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta