Meikkivoide lempparit

Tiistain meikkijuttuja! Tällä kertaa juttua pohjameikistä, eli mistäs muustakaan kuin meikkivoiteista. Itse olen kokeillut monia eri meikki-, cc- ja bb -voiteita joista oikeastaan vuodenajasta riippuu mitä kyseisistä tuotteista tulee käytettyä. Kesäisin on mukava käyttää hieman ohuempia cc -voiteita ja talvella taas kevyt meikkivoide toimii oikein hyvin. Pohjameikki on mielestäni meikin a ja o, sekä siksi niin tärkeä osa huoliteltua lopputulosta. Jos pohjameikkituote on todella huono, vetää se koko meikin ruman näköiseksi. Muuten itse iholleni ei ole suurta merkitystä mitä tuotteita käytän, eli se reagoin aniharvoin mihinkään esim. allergisesti tai finnein. Perustan siis käyttökokemukseni ja tuotesuositteluni lähinnä sen varaan miltä meikkivoide näyttää ja tuntuu iholla.

Mulla on tällä hetkellä kaksi ehdotonta lempparia, ovat itseasiassa olleet jo pidempään suosikkejani. Toinen on yhden aivan lempi merkkini, eli Cliniquen Make up shade (24) -meikkivoide. Ehdoton ykkönen! Koostumukseltaan kevyt ja voidemainen, sävy on sopivan tumma omaan ihooni ja se sulautuukin siihen aivan mahtavasti. Muistan kuinka kesälläkin, kun oli päivetystä tällä pystyi menemään aika pitkälle. Sävy ei siis todellakaan tee nassusta ainakaan valkoista. ;)

Toinen lempparini on mulle hieman tuntemattomamman merkin, eli Oriflamen Perfect Fusion Foundation (Ivory). Oriflamesta tosiaan ei ole ihan hirveästi kokemusta, mitä nyt muutamista luomiväreistä jotka myös ovat olleet todella hyviä. Mutta tämä on kyllä erinomainen kakkonen mun meikkivoidelistalla. Koostumus on aika erilainen kuin tuossa Cliniquen voiteessa mutta ei ollenkaan huonolla tapaa. Kuvailisin ehkä hieman vaahtomaiseksi, todella ohueksi kuitenkin. 

Molemmat suosikkituotteeni sopivat hyvin normaalin ihon lisäksi myös herkälle ja ongelmaiselle iholle. Koostumukset ovat hyvin hienovaraisia ja näistä ei tule ollenkaan meikkivoiteen tukkima fiilis. Kuin toinen iho voisi kliseisesti kutsua. :) Ovatko kyseiset meikkivoiteet teille tuttuja tai löytyykö meikkipussukastanne joku aivan ylivoimainen suosikki josta haluaisitte vinkata? :)

* Meikkivoiteet saatu blogin kautta

On my way

2 vastausta artikkeliin “Meikkivoide lempparit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta