Insta lately

Heipsan! Viime Intapostauksesta onkin vierähtänyt taas tovi, joten korjataan asia. Kyseisessä somessahan mua voi tosiaan seurailla nimimerkillä judezzi ja Instagramin kuvia voi seurailla myös näin koneen välityksellä jos ei itse siellä ole. Profiilini löytyypi täältä

Onneksi on muuten jo melkein viikonloppu! Meillä on aika juhlahumuinen pari päivää nimittäin mies täyttää huomenna pyöreitä. Olen järjestänyt juhlat joista Saku tosiaan on tietoinen mutta ei yhtään sen enempää mitä juhlissa tapahtuu jne. Hihih, salaperäistä. ;) Aivan parhaita ja ihania tyyppejä on tulossa paikalle, joten meillä on varmasti ikimuistoinen ilta luvassa. :)

1. Sain *Crocsin uudet talvipopot joista olikin postausta täällä muutama päivä sitten. Niin söpöt ja lämpöiset. Ihan talven ykköset! / 2. ”Details” päivän asusta. Olen tykästynyt todella paljon tuohon Gina Tricotin valkoiseen rusettipaitaan. Mielestäni ihanan tyttömäinen ja kaunis. / 3. Liput *Ellen Style Awardseihin saapuivat. Iiiks, mitä laittaa päälle?! / 4. Mikkipipo on ollut mun suosikki nyt jokun aikaa. Pelastaa pahan tukkapäivän tai mun tapauksessa illan. :)

1. Lauantaina vieteltiin ystävien kanssa iltaa ja lookki näytti tältä. Kiharsin tukan Remingtonin uudella monitoimikihartimella ja laitoin hiukset ns. toispuoleisesti. Kerrankin kampaus onnistui ihan täydellisesti! Ja toi pörröjakku on noh, aivan ihana. / 2. Gluteenittomia ”näkkäreitä” ja päälle maapähkinävoita, sekä omppuviipaleita. Nam, nam mitä herkkua! / 3. Piristin taannoin miestä Arnoldsin tuliaisilla, toimii. :) Nuo maistuvat kyllä niin taivaallisille, parhaita donoja ikinä. / 4. Ja yhden päivän asukuvaa tyylikkäästi peilin kautta. Mulla on meneillään joku vaaleanpuna -valkoinen buumi. 

1. Kotiasua ja chillailua. Mä vaihdan muuten aina rennon kotilookin heti, kun pääsen himaan. Koko päivän, kun on tip top on illalla kiva rentoilla ihan kunnolla. :) / 2. *Cloettalta tuli taas aimo annos herkkuja, nams! Noita ei ole muuten enää yhtään jäljellä. :D / 3. Tofulinen suosikkijädeni. Tällä herkuttelen ainakin kerran viikossa, rutkasti parempaa kuin kermajäde ja sopii maitovammaisille. / 4. Lauantaina meikkasin pitkästä aikaa hieman tummemmat silmät. Yleensä lähden siis uloskin aika kevyellä meikillä mutta nyt teki mieli leikkiä ja kokeilla saamiani uutuus luomivärejä. Onnistuin mielestäni ihan semi hyvin vaikken mikään ammattilainen olekaan. :)

1. Mies suostui lähtemään kantajaksi Ikeaan, harvinaista! Ostettiin uusi valkoisilla puureunoilla varusteltu kokovartalopeili ja noh, mukaan tarttui ”vähän” muutakin. :) / 2. Tämä on joku selfie töiden jälkeen napattuna. Tuo valkoinen pörröneule on niin ihana! / 3. Siinä koreileekin leipomani gluteeniton -ja laktoositon mustikkapiirakka. Onnistui ihan kivasti ja resepti löytyy blogista. :) / 4. Bongasin junamatkalla Ellestä aiiiika päheet kiilakorko mokkakengät. Teki niin mieli laittaa heti tilaukseen mutta oli pakko jarrutella. Tarviinko oikeasti? – No en. 

1. Rakastan salaatteja. En pelkästään siksi, että niistä tulee hyvä olo ja ovat terveellisiä vaan mä oikeasti tykkään niiden mausta. Tykkäänkin tehdä erilaisia variaatioita kyseisistä herkkuannoksista ja tässä koreilee kanasalaatti aurinkokuivatuilla tomaateilla, kasviksilla, pähkinöillä, avocadolla, ananaksella ja oliiviöljyllä. Aika perus mutta ehdoton suosikkini! / 2. Niitä kirppislöytöjä. Todella siistissä kunnossa molemmat ja toinen vielä hintalapun kera. Suosittelen second hand -shoppailua. ;) / 3. Ja päivän yksityiskohtia jälleen. Tuo Coccinellen mokkalaukku on aivan paras vaikka matsku arkaa onkin. :) / 4. Selfiee uusista hiuksista heti kampaajan jälkeen. :) Muistattehan sen Neo Hiushuoneen tarjouksen, jonka Jenni lukijoilleni tarjoaa. Hiuspostauksen ja tarjouksen näet täältä

Tykkäättekö te näistä Instagram -postauksista vai onko tylsiä? Voin jatkossa tehdä useamminkin jos porukka niin toivoo!? :)

* Saatu blogin kautta

On my way

8 vastausta artikkeliin “Insta lately”

  1. Oon itse ainakin sitä mieltä, että tällaiset postaukset on vähän tylsiä kun instagramista voi kuitenki kattoa… Monet sun lukijat varmaan myös seuraa sua jo instagramissa?

    • Mä taas epäilen ettei monellakaan ole Instaa. :) Ja instassa ei kuule mihin kuva liittyy niin tarkasti. Mutta kiitos palautteesta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta