Torstai Jutan matkassa

Varmaan iät ja ajat mun on pitänyt tehdä postaus päivästäni. Siitä, millainen on mun tyypillinen tai tavallinen arkipäivä. En raahannut kameraan mukana koko eilistä saatika räpsinyt kuvia joka tilanteesta. Itseasiassa mulla on viime päivinä ollut sellainen kameralakko kiireen vuoksi. Olen kerennyt tosi huonosti kuvailemaan ja tuntuu, että muutenkin varmaan huokunut postauksista sellainen kiireellä vääntö. Välillä elämä on kuitenkin tällaista ja harrastuksille jää vähemmän sijaa. Siispä tässä päivä kanssani postauksessa on nyt tosiaan sitten eilisen asukuvat jokaisen hetken ikuistuksen sijaan, toivottavasti ei haittaa. :)

05.45 Herätyskello pärähtää soimaan, herään itseasiassa joku viisi minuuttia jo ennen kellon soittoa automaattisesti. Kämppä on ihan pimeä, mies hengittää niskaan ja väsyttää. Näin syksyn tullen huomaan, että seitsemän tunnin yöunet eivät meinaa riittää… Nyt ei ole kuitenkaan ollut aikaa nukkua enempää, viikonloppua odotellessa! Nousen ja alan kiskomaan tukkaa ponnarille, sekä salikamoja niskaan. Syön yhden soijajogun ja täytän vesipullon salille.

06.00 Saavun salille, joka on typötyhjä. Meidän punttishan on tosiaan 150 metrin päässä himasta eli matkaan menee se pari minsaa. :) Tänään on vuorossa olkapäät ja selkä. Vedän alkuun viiden minsan lämmöt ja suuntaan treenaamaan.

07.00 Takaisin kotona. Suihkun vuoro, jonka jälkeen aamiasta nassuun ja alan laittautumaan. Tänään kokeilen ensimmäistä kertaa Remingtonin uutuus kihartimen lämpöharjapäätä, jolla onnistun polttamaan kämmeneni. Ei varmaan muuten turhaan pakkauksessa tullut sitä hanskaa… No kiireessä ei kerkeä. Tukasta tulee ihanan suora nopeasti viidessä minuutissa. Vaatteet niskaan ja menoksi!

07.55 Olen ratikassa, omaa aikaa parikymmentä minuuttia jolloin vastailen blogini kommentteihin puhelimella ja selaan päivän kuumimmat asiauutiset. Niin paljon ikäviä tapahtumia! Pohdin jälleen mihin tämä maailma on oikeasti menossa…

8.15 saavun työpaikalleni, jossa päivä sitten vierähtääkin sinne klo. 16 saakka.

16.00 Lähden töistä ja suuntaan Akvamariinin showroomille katsomaan syksyn uutuuksia. Heidän showroomillaan on esillä pääosin urheilukampetta, sekä kosmetiikasta Niveaa. Saan opastetun kierroksen syksyn -ja talven uutuuksiin joista tilaukseen lähtevät talvilenkkarit. Ne ovatkin uupuneet ja olleet ostoslistalla monet kerrat! 

17.30 Lähden showroomilta ja odottelen bussia pysäkillä. Tänään mulla on päällä Gannin uusi Teddy -talvirotsi joka saa paljon pitkiä katseita. Kai se sitten monesta näyttää oikeasti saunatakille. ;) Oivoi, minä olen vaan niin rakastunut siihen. Mies soittelee, että missä oikein olen. Bussi tulee ja matkaan vartin verran kotia kohden.

17.45 Saavun himaan. Kotona on täysi kaaos, tiskit ja sotkua. Tulen vähän huonolle tuulelle kaikesta tuosta ja meille tulee mieheni kanssa sanaharkkaa. Kotiin on ilmaantunut myös uusi tulostin/skanneri josta olen siitä itseasiassa ihan mielissäni. Pelkäsin sen olevan joku hirveä lousko mutta ihan tyylikäs ja pienihän se loppupeleissä on. :D Tarpeellinen kapistus.

18.00 Kello on jo paljon mutta haluan asukuvat. Koitan nopsaa syödä jotain, koska huomaan verensokerini laskeneen ihan liikaa. Heikottaa ja kiukuttaa. Syön pari kauraleipää täytteiden kera ja vähän siistiydyn kuvia varten. Pelottaa, että ulkona on jo liian pimeää kuville.

18.10 Suunnataan ulos kuvailemaan. Tällä kertaa ei mennä kotipihaa kauemmas, kelvatkoon! Ulkona on tosiaan vähän turhan pimeää ja isoa joutuu laittamaan aikamoisiin lukemiin. Damn, kuvista ei tule ihan sitä laatua mitä haluaisin. Ei mahda kuitenkaan mitään.

18.20 Alan siistimään kotia ja vien muutamia eteisessämme seisseitä rojuja kierrätysboxiin. Siivoan myös kenkäkaapin ja poimin sieltä muutamat parit, jotka pitää ehdottomasti myydä pois. Ihan liikaa kenkiä! Miehelläni on myös sellaisia pareja joita hän ei tosiaan käytä… 

19.00 Mies lähtee salille ja jään yksin himaan. Alan tekemään tätä postausta. Lataan kuvat koneelle ja alan kirjoittamaan.

20.00 Teen Kaylan vatsatreenin 20 minsaa. Musat täpölle ja treenaamaan! 
Housut H&M / Toppi Cubus / Jakku Gina Tricot / Kengät H&M / Laukku Coccinelle / Kello MK

20.20 Mies tulee takaisin salilta ja viimeistelen tämän postauksen siihen saakka mitä pystyn. Seuraavaksi suljen koneen kokonaan ja päätän rentoutua. Teen iltapalaksi smoothien ja rojahdan sängyn päälle. Meillä on vähän nihkeä tunnelma aikaisemman sanaharkan vuoksi, heheh. Molemmat on hiljaa. :)

21.00 Makoilen sängyllä ja katson telkkaria välillä Instagramia selaillen. Mietin tulevaa viikonloppua ja sitä kuinka kaikki järjestyy… Aikataulutus on aika kiireinen, miten ehdin? Mies käy suihkussa, syö ja tulee viereeni. Aletaan juttelemaan ja tehdään sovinto. Olen huomannut, että viime aikoina kiire on verottanut tosi paljon parisuhteeltakin. Helposti sitä vaan menee sellaiseen moodiin, että keskittyy vaan niihin omiin arkijuttuihin ja ei huomaa huomioida sitä toista. Itse olen ainakin sellainen, että kaikki tunteet tulee esille ja vahvasti. Myös ärtymys ja jos olo on väsynyt, sekä stressaantunut. Parasta on aina kuitenkin se sopiminen. :)

22.00 Katsotaan kymmenen uutiset, KYLLÄ! Aika vakkari juttu meillä nykyään vaikka joskus mietin, että vain vanhat kaavoihin kangistuneet seuraa kymppiuutiset. Hahah. Jutellaan ja ohessa käyn pesemässä myös hampaat ja laitan pyykit kuivumaan. Saku kuunteluttaa mulle uusinta tuotantoa ja näyttää pätkiä työn alla olevista videoista. 

22.30 Meininki on jo aika väsynyttä ja itse nukahdan joskus tuon jälkeen, tarkkaa muistikuvaa ei ole. :D Mies katsoo vielä telkkaria ties moneen, joten puoliunessa aina välillä heräilen ääniin. Mulla on kuitenkin suhteellisen hyvät unenlahjat eli pienet äänet ei haittaa. 

Mutta sen pituinen se. Siinä oli tosiaan yksi ihan tavallinen arkipäivä elämästäni, ei mitään ihmeellistä vaan aika perus. Sitähän se arki useimmiten on. 

Miellyttääkö teitä tällaiset päivän kulku postaukset? Musta tätä oli itseasiassa ihan hauska kirjoittaa. :)

On my way

26 vastausta artikkeliin “Torstai Jutan matkassa”

 1. heh, mua huvittaa aikatavalla tuo ”pakonomainen” tarve päästä kuvaamaan asukuvat ja äkkiä! tuntuu olevan elämästä ja kuolemasta kiinni ehditkö ennen pimeän tuloa :DD

 2. Hei oikeesti.. Onko tuo oikean yläreunan kasvokuva sun mielestä onnistunut..?? Ns. ”blogiesittelykuva”. Sinuna laittaisin vaihtoon ja äkkiä, on liian teennäinen :( Susta löytyy PALJON parempiakin kuvia!

  • Huomasin kanssa ton yläreunan kasvokuvan ja ei kyllä ole millään tavalla mairitteleva :D

  • No se on nyt poistettu. :D Kun blogiin lisäilee paljon kuvia itsestään ei sitä ole kovin ronkeli mitä tänne laittaa. :) Mutta kiitos palautteista!

 3. Kiva kun kerroit totuuden mukaisesti päivästäsi vaikka teille pientä riitaa miehen kanssa tulikin!

 4. Tosi kiva ja ennen kaikkea aito postaus, tällaisia ehdottomasti lisää! :) Ihanaa viikonloppua Jutta!

 5. Just ihana postaus. Eikä ollu ainakaan mikää siloteltu versio vaan ihan kiva että pystyt kertomaan täälläkin että välillä on riitaa ja vaikka rakastatte toisianne niin elo yhdessä ei vaan aina voi olla ihanaa ja mahtavaa. Välillä pakko edes vähän kiukutella :)

  • Ihana kuulla! Hehe juu semmostahan se on. Jokainen päivä ei tosiaan oo huumaavaa… Mutta se kuuluu asiaan. :)

 6. Huvittaa toi Annan kohta tuolla; Saku kuunteluttaa mulle uusinta tuotantoa ja näyttää pätkiä työn alla olevista videoista. Annan.

  Silläkö se riita sovittiin ;o) Haha :D Hyvä hyvä, sovintoseksi on aina parasta

  • Hahah repesin ihan täysin!! :D Olihan se nyt pakko poistaa… Painovirhe paholainen. ;)

 7. Tämä oli kiva, tee vaan toistekin :) Tälläistähän se arki on kaikkine iloine ja suruineen. Kivaa viikonloppua & juhlia!

  • Heheh, no varmaasti tulee jatkossakin. Jokainen päivä, kun ei ole ihan samanlainen. :)

 8. Samaa mieltä kuin aikaisemmatkin kommentoijat! Oikein kiva kuulla näitä arkipäiväisiä postauksia. :) Jopa joihinkin kohtiin osaa samaistua. :)

 9. Ymmärrettävää että aina ei kamera ehdi joka hetkeen mukaan, mutta koska minäkin toivon tälläisiä enemmän niin ensi kerralla sitten kuvien kera! (ruokakuvia <3 )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta