Kauneus -ravintolisä

Säännöllisin väliajoin multa kysellään mitä hiusravinteitä käytän tai syönkö niitä ylipäänsä. Viime keväänähän aloitin kolmen kuukauden Priorin -kuurin, jonka lopetin tuossa kesällä. Tuo kuuri tuli itselleni juuri oikeaan saumaan ja uskon vahvasti sillä olleen vaikutusta hiusteni kasvuun ja niiden kuntoon. Viime keväänä hiukseni olivat huonoimmassa kunnossa aikoihin, hormonit ja runsas vaalennus taisivat vaikuttaa aikatavoin asiaan. Onneksi nyt ollaan jo tosiaan ihan hyvällä mallilla, pituutta on tullut rutkasti ja ns. vauvahiukset ohimoilla ovat kasvaneet mukavasti. 🙂

Vaikka monipuolinen ravinto onkin monien mielestä riittävä vitamiinien lähde niin itse olen sitä mieltä, että sen lisäksi on ehdottomasti hyvä vetää vitamiineja vielä purkista. Pyrinkin jatkuvasti pitämään yhden vitamiinipurkin myös hiusteni, kynsieni ja ihon hyvinvoinnille. Nyt, kun Priorin loppui mietin pitkään mihin tuotteeseen siirtyisin. Swiss Clinic lähetti itseasiassa juuri oikeaan saumaan kokeiltavakseni *Beauty Pearls -ravintolisää. Kyseessä on ravintolisä joka sisältää useita eri ravintoaineita etenkin ihon, kynsien, silmien ja hiusten hyvinvoinnille. Näitä ravintoaineita ovat mm. beetakaroteeni, omega 7, omega 2, luteiini, sinkki, seleeni, A-vitamiini ja E-vitamiini. 

Aloitin vitamiinien popsimisen pari viikkoa sitten, joten mitään selkeitä tuloksia ei tokikaan voi vielä havaita. Itselleni on tällä hetkellä tärkeää lähinnä se, että syön yhtä ”kauneus -vitskua” joka sitten ns. ylläpitää omalla tavallaan hiusten jne. hyvinvointia. Mielenkiinnolla jään kyllä odottelemaan miten nämä vaikuttavat ihoon, kynsiin ja hiuksiin. Omalla kohdallani etenkin kynnet ovat se hankalin osa, eli ne ovat hyvin liiskoittuvat eikä Priorinkaan niitä saanut korjattua. Olenkin jo pitkään miettinyt kynsien geelausta juurikin sen ulkonäköseikan vuoksi. Katsotaan, ehkä annan vielä näille pillereille mahiksen sillä haluan uskoa siihen, että tuo ongelma on kyllä korjattavissa.

Beauty Pearls -kapseleita otetaan kaksi kauneuspalloa päivässä runsaan vesilasillisen kera. Pallerot ovat jotenkin niin pieniä ja söpöjä, että ne on todella mieluisaa nielaista ja niiden visuaalisest nätti ulkonäkö tekee niiden nappaamisesta helppoa. 😀 Hahah, mulle vaan oikeasti on kaikista vastenmielisintä vetää joku sellainen karheapintainen kurkkuun juuttuva kapseli tai vaikka suuret kalaöljypillerit… Purtavat tai juuri kokonsa puolesta pienet ja helposti nieltävät ovat niitä parhaita. 🙂 No tämäpäs kuulosti nyt todella oudolle mutta ehkä ymmärsitte pointin? 😀

Onko teistä joku kerennyt jo näitä kapseleita testaamaan? Olisi kiva kuulla pidemmän ajan käyttökokemuksia?

Beauty Pearls -ravintolisät ovat nyt tarjouksessa Swiss Clinicillä 49 euroa (norm 79 €) kuukauden paketti. Toimitus on ilmainen. 
Lisätietoa tuotteesta löytyy *TÄÄLTÄ


*Mainoslinkkejä/addlinks & tuote saatu
Kommentit (7)
  1. Miksi jätät kommentteja julkaisematta?

    1. Olisikohan sun kommentissa ollut jotain vikaa?:)

    2. Laitoin mielestäni asiallisen kommentin varoittavana esimerkkinä lisäravinteiden yms käytöstä…

    3. Se ei ole sitten tullut perille. Julkaisematta jätän asiattomat kommentit, eikä se varmastikaan sellainen ole ollut. Kokeiles laittaa uusiksi. 🙂

  2. onko sulla mitään vinkkejä…. Oon kärsiny nyt noin 2 kuukautta kauheesta hiustenlähdöstä ja se on siis niin runsasta että nää hiukset ovat TODELLA ohuet. Kilpirauhasen vajaatoimintaa epäiltiin ja kävin verikokeissa, joissa arvot koholla, mutta kuulemma liian vähän jotta lääkitystä voitaisiin aloittaa tai edes kokeilla. Lisäksi kalkkiarvo koholla, joka viittaa lisäkilpirauhasen toiminnan ongelmiin… Kampaajatuttavan mukaan hänellä ollut asiakas, joka kärsinyt hiustenlähdöstä ja kilpirauhasarvot VIELÄ vähemmän koholla kuin minulla, ja jollain ihmeen kaupalla saanut lääkityksen ja oireet loppuivat kuin seinään.

    Priorinia syön tällä hetkellä, noin kuukausi syöty, mutta vaikutuksia olen huomannut ainoastaan kynsissä. Tuntuu, että hiustenlähtö vain kiihtyy ja kiiihtyy, eikä niitä uskalla enää suoristaa, kihartaa, pitää kiinni tai melkein pestäkkään.

    1. Moikka, kuulostaa huolestuttavalle. Eikö lääkäri oikeasti osaa tehdä mitään?? Niin perus meininkiä… Mä en oikeastaan osaa tuossa tapauksessa neuvoa jos sulla oikeasti on arvot koholla ja mielestäni ainakin lääkitys pitäisi saada. Ehkä voisit googlailla asiaa? Voi löytyä jotain luonnontuotteita tai ruokavalio -ohjeita joista voi olla jeesiä? Yksi vaihtoehto on et mee yksityiselle lääkärille, julkisella puolella monesti huoidetaan juuri tuolla tavoin. Tsemppiä!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *