Kuvaton

Tuijotan tätä tyhjää blogitekstiruutua ja en vaan oikeasti tiedä mitä kirjoittaisin. Silti on fiilis, että jotain on kirjoitettava mutta inspis on tosiaan aika nollassa… Ja tämä ei ole pelkästään mikään maanantain meininki vaan yleisesti ottaen fiilis bloggailuun on viime aikoina ollut aika ailahteleva. Mulla on vähän se, että jos teen jotain niin haluaisin panostaa siihen täysillä. Toisaalta itseltään ei pitäisi vaatia liikoja vaan kaikki pitäisi tehdä vaan niin hyvin kuin mahdollista. Kirjoitin tästä fiiliksestä jo tuossa loppukesästäkin, jolloin se oli vielä vahvemmin pinnalla. Viime päivinä mulla on varmaan enemmänkin ollut se etten ole vaan kerennyt panostamaan blogiin vaikka kuinka haluaisin. Mä en oikeastaan edes tiedä miksi mun päähän on iskostunut ajatus, että vähintään kerran päivässä on postattava. Jos en postaa niin sitten on tyyliin fiilis, että miksi edes kirjoitan? :D Outoa.

Ehkä se on toisaalta tämä nykypäivän suunnaton kilpailu bloggaajienkin kesken. Kokoajan pitäisi olla parempi ja parempi, paremmat kuvat, laadukasta tekstiä, mielenkiintoisia juttuja, kova postaustahti jne. Välillä elämässä ei vaan ole mitään sen ihmeellisempää ja musta tuntuu tavallaan tyhmälle kirjoittaa edes jotain samoja arkihöpinöitä vaikka voi olla, että moni haluaisi juuri niitä lukeakin. Itselläni ei ole joka päivä uutta laukkua esiteltäväksi saatika uusia kenkiä. Välillä oikeasti tuntuu, että blogimaailma on menossa ihan hulluun ja vääristyneeseen suuntaan. Kuten tämä koko maailma. Rahaa käytetään kuin roskaa ja sellaisia hankintoja joita ennen tehtiin pari kertaa vuodessa tehdään nykyään tyyliin joka kuukausi. Aivan hullua. Alkuun blogit olivat maanläheisiä päiväkirjoja, nykyään niin iso osa on uuden kalliin tavaran esittelyä ja kiiltokuvia. Näiden kauniiden kuvien takana on usein kuitenkin paljon muitakin fiiliksiä kuin sitä iloa ja onnellisuutta.

Toisaalta jokainenhan me kirjoitetaan omasta elämästämme. Jonkun toisen elämään kuuluu uusi Louis Vuitton joka kuukausi, omaani ei. Uskon kuitenkin, että täällä on muutama jotka tykkäävät lukea blogiani juuri siksi ettei blogini ole pelkkää materiaa. Tai näin mä ainakin toivon. :) Tottakai itsekin rakastan muotia ja vaatteita mutta kohtuus kuitenkin kaikessa. Onnellisuus ei mielestäni tule tavarasta vaikka pieniä onnentunteita se uusi laukku saattaakin meissä naisissa herättää. Se tärkein onnellisuus lähtee ihan jostain muusta, sisältä ja syvemmältä. Sieltä mistä löytyy sydän ja sielu. 

Tämän postauksen sisältö nähtävästi heitteli aika paljon, maanantai. Mutta pointti oli lähinnä siinä, että pelottaa mihin blogimaailma menee. Itse en halua mennä virran mukana vaan toivoisin, että pystyisin pitämään blogini jollain tapaa edes henkilökohtaisena. Onhan materiasta huomattavasti helpompi kirjoittaa mutta kuinka moni jaksaa katsella pelkkää pintaa? – No itseasiassa varmaan aika monikin. ;) Itse vaan haluaisin inspiroida ihmisiä muullakin saraa kuin pelkän pukeutumisen tai muun ulkoisen suhteen. Nämä ehkä sitten välillä aiheuttavat paineita ja lopulta motivaatio saattaakin kadota hetkeksi mutta onneksi se on kai sieltä vielä kaivettavissa. Mäkin olen niin tunteideni mukana menevä ihminen, että toisena hetkenä saatan olla maailman onnellisin ja toisena maailman surullisin.

Mitä mieltä te olette blogimaailmasta ja siitä millaisia tämän päivän blogit ovat? Heräsikö ajatuksia? Anyways, energistä viikonalkua jokaiselle! :)

On my way

24 vastausta artikkeliin “Kuvaton”

 1. Oon niin samaa mieltä sun kanssas! Tässä ihan lähiaikoina mustakin on alkanut tuntua että koko ajan pitäisi keksiä jtn uutta ja jännää blogiin.. välillä tuntuu että oon ainoa joka kirjottelee kuulumisista jatkuvasti enkä keksi mitään uutta ja ihmeellistä :D onneks löytyy kuitenkin lukijoita jotka ei ole vaan uusien ostosten perässä, esim itse en vaadi blogeilta että postaavat joka päivä tai kirjoittavat jostain ihmeellisestä :) tsemppiä sulla on hyvä blogi <3

  <3: Jenny (jennyjanette.blogspot.fi)

  • Ihana kuulla, että jollain muullakin on samoja aatoksia. :) No näinpä. Mukavaa, että osa tykkää niistä tavallisistakin jutuista! Samoin sinullekin, pitääkin kurkata blogisi. :)

 2. Tää oli tosi fiksu kirjoitus ja mä olen kanssa samaa mieltä. Itekin näin 25-vuotiaana (joo huh ku vanha ;) on jo kiinnostukset muuttunu sen verran ettei oikeen jaksa sitä höpö höpöä ja vaatteiden esittelyä.. Okei ei niitä syvällisiäkään aina jaksa mutta huomaan kans että kiinnostukset on muuttuneet viime vuosina aika paljon.

  • Kiitos, kiva kuulla! Näinhän se menee, vanhemmiten ainakin luulisi tulevan enemmän ne syvemmät arvot tärkeiksi. Ja siis tottakai itsekin tykkään katsella blogeissa kuvia ja muotijuttuja jne. mutta jos mitään muuta ei ole tarjolla niin kyllä se aika yksipuoliseksi menee…

 3. Seuraan muutamia muoti-/lifestyleblogeja mutta enimmäkseen matkablogeja. On toki kiva, jos bloggaaja jaksaa joka päivä tehdä uuden postauksen mutta ei se välttämättömyys ole. Itse arvostan postaustahtia enemmän sitä, että ehtii vastaamaan kommentteihin. Vuorovaikutuksen luulisi olevan bloggaajallekin tärkeää, ikäänkuin blogin suola. Sinä jaksat hienosti vastatakin meille vaikka välillä sieltä tulee todella epäasiallista kommenttia. Matkablogien puolella ei muuten p***aa sada niskaan samalla tavalla eikä siellä huomautella jokaisesta kirjoitusvirheestä. Eli ole itsellesi armollinen äläkä koe huonoa omaatuntoa, vaikka joka päivä ei huvita postata :)

  • Onhan se mukavaa, että joka päivä tulee jotain uutta. Itsekin pidän sellaisista blogeista kyllä. :) Niin no totta, niihin vastaaminen on toki tärkeää varsinkin, koska nykyään ei välttämättä aina edes tule kommenttia. Itse en ole varma mikä on oikea linja negatiiviseen kommentointiin… välillä ärsyynnyn, toisinaan taas en. Jotkut sanovat ettei kannattaisi edes julkaista… Jos blogia kirjoittaa julkisesti silloin asettuu arvosteltavaksi. Rakentava palaute on aina ok mutta sellainen ”olet ruma” -meininki mielestäni aika nähtyä… Kiitos sulle mielipiteestäsi ja oikein ihanaa syksyn jatkoa! :)

 4. Oon täysin samaa mieltä kanssasi siitä, mihin blogimaailma on nykypäivänä mennyt. Itseäni ei ainakaan kiinnosta lukea joka päivä blogista uusista kuteista, vaan on oikeasti paljon rikastuttavampaa lukea tekstiä, joka lähtee sydämestä ja käsittelee niitä arkisempiakin asioita ja omia ajatuksia. Se, ettei sinun blogisi kuulu tähän massameininkiin, on syy siihen miksi olet yksi lempibloggaajani! :) En malta millään odottaa uuden postauksen tuloa, ja ihan vain siksi, koska tiedän, että jokainen tekemäsi postaus on jollain tavalla toisestaan poikkeava. Jatka samaan malliin!

  • Juu tiedän mitä meinaat… Jotenkin pelkkä pinta on vaan niin tylsää, blaah. Mutta makunsa kullakin. Aivan mega kiva kuulla! Oikeasti tällaisista kommenteista saa niin paljon energiaa oman blogin kirjoittamiseen!! :)) kiitos!

 5. Hyvä kirjoitus, oon samaa mieltä! Oikeestaan oon huomannut, että en kuukausiin ole edes lukenut näitä merkkilaukku / täydellinen kuva brunssistani / showroom blogeja, jotka vielä sattuu olemaan niitä suosituimpia. :D Kaipaan just enemmän sunkaltaisia blogeja luettavaksi. Täältä löytyy ihan kaikesta luettavaa ja et onneksi kaunistele mitään. Kiitos sinulle siis! :) Panostuksesi tosiaan näkyy tässä blogissa.

  • Niin, eihän elämä ole pelkkää showroomeilla juoksua ja täydellisiä asukuvia. Musta tuntuu, että bloggaajista saattaa helpostikin tulla hyvin itsekeskeisiä. Puhun nyt siis myös itsestäni, koska blogissa oikeastaan kaikki pyörii oman navan ympärillä… Tai ainakin omaa elämää käsittelevissä blogeissa. Saa olla tarkkana… Ja kiitos, ihanaa palautetta! <3

 6. Enpä ole ennen kommentoinut mitään, vaikka säännöllisesti blogiasi seuraankin. Nyt oli pakko, sillä itseäni tympii myöskin, miten pinnalliseksi monet blogit ovat parin vuoden sisällä muuttuneet! Olen seurannut jo pidemmän aikaa monia muoti/lifestyleblogeja, mutta jotenkin nykyään tuntuu, että niistä jokainen toistaa samoja asioita päivästä toiseen. Samat mielettömän kalliit merkkilaukut keikkuvat käsivarsilla ja uusia vaateostoksia tehdään lähestulkoon päivittäin. Blogien sisältö koostuu pinnallisesta diipadaapatekstistä ja oman nassun esittelystä. Inspiroivaa? Ei tosiaankaan! Rakastan blogiasi, sillä erotut joukosta elämänmakuisella ja aidolla asenteellasi, jatka samaan malliin! :)

  • Niin, olen samaa mieltä. Mutta se on osa tätä aikaa… Kaikki muuttuu kokoajan enemmän ja enemmän tuohon materialistiseen suuntaan. Ihmiset etsii mielestäni onnea vääristä paikoista. Itsekään en voi sanoa ettenkö joutuisi aina välillä vähän miettimään mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä… Sitä menee aivan liian helposti ihan huomaamattaan siihen buumiin mukaan. Ja paljon kiitoksia palautteesta koskien blogiani, tsemppaa ihan hirveästi! :)

 7. Pakko kommentoida, että luen sun blogia just siks että se on tällainen, omanlaisensa! Ei mua lukijana kiinnosta, kuinka monta merkkilaukkua ostat kuukaudessa, vaan mua kiinnostaa nimenomaan sun höpinät elämästä ja kivat kuvat arkipäivistä! :)

 8. Mä ainakin tykkään sun blogista just tälläsenä kun se on! Mutta hyvä kirjotus, oon ihan samaa mieltä. Kuka uskaltaa enää lähteä edes aloittamaan blogia kun taso on jo pilvissä!

  • Mukava kuulla. :) Niin, totta. Olisi kyllä varmasti aika haastavaa aloittaa nyt…

 9. On paljon mukavampaa lukea blogia, jossa kirjoitetaan myös arkisista asioista, silloin blogiin pystyy itsekin samaistumaan. Harva nainen ostaa koko ajan vain uutta ja elämä on pelkästään kauniita kuvia. Ja onhan se mukavampi, että edes vähän raottaa omaa elämää, eikä lisäile vain omia kuvia, jättäen tarkemmin kertomatta omasta elämästään. Silloin ihmisestä tulee vain pinnallinen vaikutelma. Mielestäni tämä blogi ei ole sellainen. :)

 10. Samaa mieltä muiden kanssa! Suhun voi oikeasti samaistua, samanlaisia juttuja tapahtuu arjessasi kuin varmaan monen lukijasi! Luksus bloggarimeininki matkoineen ja merkkilaukkuineen tuntuu lähinnä siltä, että onpa oma elämä tylsää :D jatka samaan malliin, höpötykset tavallisista jutuista on kivoja!

 11. Olen myös samaa mieltä! Tämä blogi on oikein mukava ja mielenkiintoinen. Postauksia ei tosiaankaan tarvitse tehdä päivittäin. Uskon, että vakiolukijat pysyvät kyllä mukana vaikka joskus jokin päivä olisin postaustauossa. Ihan arkijutut ovat niitä rentouttavimpia. Lukijoiden osallistuminen on kiva juttu, silloin saa aiheista enemmän irti ja vaikkapa vinkkejä.

  • Niinpä! Itse tykkään todella paljon jos jaksatte kommentoida. Tulee sellainen vuorovaikutusfiilinki. :) Ja mukava kuulla mielipiteesi!!

 12. For me reading blogs is an escape from the everyday grind. I am much older than you and it is fun to read/learn about somewhat/sometimes frivolous and superficial topics/things, nothing wrong with that. I do go to your blog the most, I like your style of writing and also went thru most of your video blogs as well. You seem real and it is a pleasure to follow your life from Atlanta GA! Keep on keeping on….

 13. Hi, thank you for your comment! It’s very nice to hear that you like my blog and you want to come here day after day. So cool! :)) And it’s so nice to hear that you can see real me behind this blog. Wish you all best my friend. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta