Teddyssä

Syksy on saapunut. Minä itseasiassa vetelen jo talvitakilla menemään, koska päätin säästää ja jättää välikausitakin hankkimatta. Trenssillä ei enää tarkene. Näissä asukuvissa näette ensimmäistä kertaa päälläni tuon Booztilta tilaamani *Gannin Teddy -villakangastakin. Saunatakin, kuten sen niin moni nimesi. 😉 Takki on ihanan paksua materiaalia ja lämminkin vielä. Vaikka sitä nyt jo käytän niin en usko, että kovillakaan pakkasilla tulee jäätymisongelmia. 🙂 Varmaan hintaero satasen villakangastakkeihin piilee juuri tässä, eli materiaali on todella paksua ja laadukasta. Kaikki aikaisemmat villakangastakit, joita mulla on ollut ovat olleet kunnon liruja eikä niillä ole voinut kuvitellakaan selviänsä 20 -asteen pakkasilla… Lämpöisyyden lisäksi pidän toki myös takin ulkoisesta habituksesta hyvin paljon. Ihana auki, tiukasti kiinni solmittuna tai vähän rennompana edestä nepparilla kiinnitettynä.

Miltäs syksyinen asuni näyttää? 

*Takki Ganni / Kengät Sixtyseven / Laukku H&M / Housut H&M / Paita Gina Tricot 

Mukavaa keskiviikkoa! 


* Mainoslinkkejä/addlinks
Kommentit (16)
  1. Turvotusta? Mitä ihmettä?? Oliko jonkun pakko taas tulla toisen blogiin oksentamaan ja kateellisena kommentoimaan? Huh huh. Taitaa tollasilla kommentoijilla olla aika paha olla ittensä kanssa…

    1. Juu no siis ihmisiähän me jokainen ollaan. Joskus turvottaa ja joskus ei. 😀 Et sinällään munkin mielestä turhaakin turhempi huomautus, oli sitä turvotusta jonkun mielestä tai ei.

  2. Missäs Mikki -pipo?

    1. Kaapissa. 😀 Ei se nyt ihan joka asuun kuitenkaan istu. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *