Boozt Mid season SALE

Heipsan! Pieni vinkkaus tähän pimeään torstai -iltaan, nimittäin alennusmyyntejä pukkaa. *Booztilla käynnistyi tänään Mid Season salet ja heillä on valikoimissaan nyt runsaasti tuotteita jopa -30 % alennuksella. Itse kiinnostuin etenkin *designer aleista, josta voi tehdä kestäviä löytöjä hieman edullisemmin hinnoin. Myös kenkävalikoima pisti aatokset kutkuttamaan… Esimerkiksi nuo aivan ihanat alla olevassa kollaasissakin vilkkuvat *Biancon ylipolven ratsastussaappaat lähtisivät nyt todella edullisesti ovh hintaan nähden, hitsiläinen… Jos on siis tylsä ilta meneillään niin suosittelen kurkkaamaan tuon koko valikoiman, siellä riittää edullista tavaraa. ;) 

Koko alevalikoiman löydät *TÄÄLTÄ

* Mainoslinkkejä/addlinks

On my way

4 vastausta artikkeliin “Boozt Mid season SALE”

  1. lopeta oikeesti tää kulutushysteria!!!!! aina joku nettikaupan alennusvinkki täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta