Syyslämmikettä OnePiecelta

Olen ollut OnePiece -haalareiden fanittaja jo niin kauan kuin muistan. Ensimmäinen haalarini oli pinkki ja siitä lienee nyt jo joku nelisen vuotta aikaa. Alkuun haalarit olivat niitä perus lökömalleja mutta tässä vuosien saatossa valikoima on laajentunut ja on saatu myös ns. naisellisempia, sekä istuvampia kokopukuja. OnePieceltä löytyy nykyään myös collegehousuja -ja paitoja, sekä kaikkea yövaatteista legginseihin. OnePiecehän on merkkinä se aito ja alkuperäinen, joka on pysynyt vaikka moni muu kilpailija onkin rinnalta kadonnut. Itse pidän haalareista ja muista OnePiece -tuotteista etenkin niiden mukavuuden vuoksi. Materiaalit ovat korkealuokkaisia, sekä kestäviä ja mikä tärkeintä niin todella mukavia päällä. Talvisin aivan ykkösiä kotiasuina ja muutenkin vapaa -ajan puettina.

Olen tosiaan tehnyt OnePiecen kanssa satunnaista yhteistyötä oikeastaan koko blogini olemmassaolo ajan ja edelleen mulla on ilo tarttua heidän yhteistyöideoihinsa. Jotkut jutut ne vaan on ja pysyy, se on mahtavaa! Tällä kertaa valittiin jotain syksyyn sopivaa, sellaista mikä lämmittää ilmojen kylmetessäkin.

OnePiecen collarihousut miellyttävät meitä molempia. Mielestäni sekä miesten, että naisten malli on todella istuva ja tyylikäs. Itse diggasin etenkin yksityiskohdista, joita molemmista collareista löytyy. Naisten mallissa etutaskut, jotka ovat hauskasti hieman alempana ja vastaavasti miesten mallissa pieni hiphop -roikotus ja sivutaskut. Myös naisten mallin ihonmyötäisyys on mielestäni jees! Tavallaan kuin leggarit mutta kuitenkin housut. 

Saku valkkasi collareiden pariksi myös perus hupparin, joka onkin ollut hänen lempparinsa siitä saakka. Materiaali tietenkin niin mukavaa, että ei meinaa enää haluta muuta hupparia päällä pitääkään. :) Ihan väkisin joutuu pesukoneeseen heittämään… Mun päällä vilkkuva huppari on muuten ihan Hennesin versio, eli siihen älkää kiinnittäkö huomiota. ;) 

Tällä kertaa haalaripuolelta tarttui ostoskoriin uutuus -malliston pilottimainen kokopuku, Aviator Onesie. Mielestäni niin magee! Diggaan armymeiningistä, joten yllättäen taas toimii meikäläiselle. Mallikin on hieman fitimpi kuin moni muu haalareista ja kangas hieman ohuempaa, eli sisällä ei ole sellaista pehmovuorta mikä ihan hyvä juttu. Mulla on meinaan yleensä himassa aika kuuma, joten kovin paksu haalari ei ole oma juttuni edes pakkasella. Kyseistä haalaria löytyy niin naisille, kuin miehillekin eli tänä syksynä ei tarvii ostaa samoja tuulipukuja vaan voi ostaa samanlaiset potkupuvut. ;) 

Koodilla JUTTAPIECE saatte 16.10 saakka -15 % alennuksen OnePiecen verkkokaupasta. Joulu on tulossa, joten haalari ei ole ollenkaan paha lahjaidea! :) Valikoimistahan löytyy OnePiecejä myös vauvoille ja koirillekin. Nettikauppaan TÄSTÄ

Oikein mukavaa viikonalkua!


* Tuotteet saatu blogin kautta
On my way

10 vastausta artikkeliin “Syyslämmikettä OnePiecelta”

  1. Tuo armyhaalari on kiva! Sopii sulle hyvin. Mäkin voisin käyttää tuota kotioloissa :) Multa ei vielä yhtään haalaria löydy, mutta kotona suosin aina kaikkia mukavia ja löysiä vaatteita. Mua ei ikinä näe kotisohvalla farkuissa :D

    MS / Beauty Highlights

  2. Sumennatko sun kasvokuvia jotenkin? :) Mietin, kun näyttää aina niin virheettömältä sun iho ja muutenkin kasvokuvat vähän sumeita yleensä :) Ei pahalla siis! Kysyn vaan huvikseni. :)

    • En sumenna. Joissain kuvissa tarkennus on herpaantunut kun liikun yleensä niin paljon vaikka kuinka koitan olla paikallaan. Osittain se on tää 50 mm mikä ei oo paras asukuviin. Harkinnassa on nyt uusi asukuviin paremmin toimiva linssi. Tosin pakko kyllä sanoa, että on mulla hyvä ihokin. Eli epäkohdista siinä harvemmin kärsin, enkä itseasiassa koskasn muokkaile kasvoja kuten en juuri muutakaan. Lisään siis vaan vähän valoa ja kontrastia kuviin. That”s it.

    • Xs kokoo. Vielä ei ainakaan ole lörähtänyt käytössä, eli mielestäni voi hyvin ottaa juuri itselleen sopivan koon jos tilausta miettii. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta