CocoVi & Fitfarm

Joko teistä moni on testannut CocoVi:n ja Fitfarmin yhteistyöpurnukoita? Itse olen bongaillut näitä ties mistä somen kautta ja mielenkiinto on kyllä ollut huipussaan. Tuotteiden on pakko olla hyviä jos kaksi yhtä korkeasti arvostettua firmaa ovat hommassa mukana! Brändinimet takaavat, että tuotteet ovat samalla täynnä ravinnerikkaita superfoodeja, sekä soveltuvat hyvin treenaavien ruokavalioon. 

Eiliseen faktapostaukseen heti ensimmäiseksi faktaksi kerroin rakkauteni Spirulinaan. No yllättävää sitten sinällään, että etenkin tämä vihreä purkki veikin heti huomioni. *Viher Mix, joka sisältää luonnon ravinnerikkaimpia viherravinteita: spirulinaa, chlorellaa ja vehnänorasta, sekä baobab -ja banaanijauhetta. Proteiinia 100 grammassa on jopa 28,5 g! Tästä tuotteesta tuli kertaheitolla oma suosikkini jota nautiskelen smoothien muodossa aamutuimaan. Ja kuten eilen kirjoitin en juo enää aamukahvia sängystä noustuani, vaan herättelen kropan uuteen aamuun pirtsakalla vihersmoothiella. Jännä miten virkistävä vaikutus vihreällä voikaan olla! Kyseisen Viher -Mixin käyttö suositellaan aloittamaan aika pieninä määrinä jottei tule huonoa oloa. Itse olen jo sen verran näihin vihersetteihin tottunut, että lappaan jauhetta smoothieen 1-2 rkl. Jos maku tuntuu liian voimakkaalle tai puskee läpi, niin suosittelen lisäämään smoothieen banaania, ananasta ja hunajaa. Hunaja on mielestäni todella hyvä makeuttaja ja mikä parasta luonnonmukainen sellainen!

Toinen CocoVi:n ja Fitfarmin yhteistyön tulos on *Super Mix, joka sisältää mm. mehiläisen siitepölyä, kotimaisia marjajuheita, ecuadorilaista punaista banaanijauhetta ja raakakaakaota. Tämä purkki on oikea vitamiinipommi, jonka sisällössä on hurjasti antioksidantteja, sekä harvinaisempia kasviravinteita. Itse suhtauduin tähän alkuun hieman pelokkaasti, koska itselleni juuri mehiläisen siitepöly yhdistettynä maitorahkaan aiheutti silloin taannoin aikamoisen huonovointisuuden. Päätin kuitenkin rohkeasti testata mixausta smoothien sekaan, koska siellä maku ikäänkui sulautuu siihen massaan. Todella hyvin uppoaa! Ja itseasiassa tuo pieni kaakaoinen vivahde, joka tästä smoothieen tulee toimii mielestäni erinomaisesti. Käytän seosta siis sekä vihreissä smoothieissa, että marjaisammissa pirtelöissä. Niin ja jos puuroja tai juuri vaikka niitä rahkoja vetää niin moni varmasti pitää tästä niiden päällysteenä. Smoothie -Mixissä on proteiinia 100 grammassa 22,3 g, eli not bad! 

Aamun pirtsakka vihersmoothie

2-4 dl mantelimaitoa
1 pss smoothiehedelmiä
kourallainen manteleita
1 banaani
kourallinen jäävuorisalaattia
1 rkl hampunsiemeniä
2 rkl CocoVi Super Mix -sekoitusta
1 rkl CocoVi Viher Mix -sekoitusta
loraus hamppuöljyä

* Superfoodit saatu yhteistyökumppanilta CocoVi:lta

On my way

11 vastausta artikkeliin “CocoVi & Fitfarm”

 1. Ihana resepti, kiitos. Itse vasta totuttelen spirulinaan, vähän irvistyttää :D Hunajan käytöstä sen verran, että hammaslääkärinä näen selvästi miten sen käyttö on lisääntynyt nuorilla naisilla (monesti sitä luonnonmukaisuutensa pidetään jopa terveellisenä). Hampaille hunajan käyttö on jopa pahempaa kuin sokerin syönti sellaisenaan! Hunaja on koostumukseltaan ”limaista” ja jää hampaiden pintaan kiinni usein tuntikausiksi jopa päiväksi ja reikiinnyttää valtavan helposti. Monilla nuorilla naisilla onkin hampaat alkanut reikiintymään, vaikka muuten huolehdittaisiin suusta ja syötäisiin terveellisesti. En siis missään nimessä suosittelisi sitä makeuttajaksi (joskaan en myös sokeria, joissa muitakin terveyshaittoja), banaani on paljon parempi.
  terv. Hammaslääkäri

  • Kiva kuulla, että pidät. :) Ja jep, totuttelu vie tovin. ;) Hitsiläinen, olekaan meinaan miettinyt asiaa mutta noin se varmasti on. Hankaluus on juuri se mitä tilalle… Itse en halua käyttää enää keinotekoisia makeutusaineita. Mutta varmaan sitten pitää lapata lisää vaan hedelmää…:D

 2. Mullakin on nuo molemmat purkit :) Otin vasta käyttöön. Tuota SuperMixiä laitan puuron sekaan joka aamu. Vähän se maistuu, mutta ei paljoa. Nuo molemmat tuotteet on musta tosi hyvät, kun ne sisältää useita ravinnetiheitä raaka-aineita. Yksi purkki korvaa monta purkkia :) CocoVi:n tuotteista oon tykännyt muutenkin. Varsinkin ne Snack-patukat on hyviä välipaloja :)

  MS / Beauty Highlights

  • Joo, samaa mieltä. Tommoset sekotukset on must juurikin tosta syystä ettei tarvii jokaista pussukkaa ostaa erikseen. :) Ja niinpä, mä oon rakastunut täysin niiden raakasuklaisiin! Etenkin se appelsiini. :) Ne patukat myös hyviä mutta sais olla vaan suurempia. :D

 3. Moikka! Tää ei liity yhtään tähän aiheeseen mutta siis olen 20 vuotias nainen ja painan 72 kiloa ja pituutta on 170cm. Haluaisin alkaa pudottamaan painoa ja olla ensi kesänä hyvässä kunnossa. Onko sulla vinkkejä miten aloittaisin syömään terveellisemmin kun opiskelijana ei oo kauheesti varaa superfoodeihin yms. Ja samoin salilla käymiseenkään.. Oon tosi pitkään yrittäny aloittaa laihduttamisen mutta repsahdan aina heti seuraavana päivänä herkkuihin. Haluaisin kerrankin olla tyytyväinen itseeni ja kroppaani! Kiitos aivan mielettömästi jos vastaat!:)

  • Moikka! Superfoodeja ei tokikaan ole pakko vetää. Jo ihan terveellisellä ruokavaliolla pääsee pitkälle! Paljon vihreää ja rasvainen roskaruoka pois. Repsahdukset johtuvat varmasti siitä ettet syö. Eli dieetilläkinhän on tärkeää syödä kolmen tunnin välein jottei verensokerit romahda ja aineenvaihdunta pysyy käynnissä. Onko sulla siis tuo ruokavaliopuoli siinä mielessä kunnossa, että tiedät mitä pitäisi syödä? Voisit aloittaa myös liikunnan. Lenkkeily on edullinen tapa polttaa rasvaa ja pitää mieli virkeänä! Jos saliin ei ole varaa niin netti on täynnä kotijumppia joilla pääsee varmasti alkuun. :) Jos haluat niin laita mulle vaan s-postia, en nyt osa oikein tähän muuta heittää neuvoiksi. :)

  • Anonyymille, laske iifym.com -> calculators sun makrojakauma, lataa MyFitnessPal, laita päivän tavoitteeksi iifym.comin arvot ja ala loggaamaan syömisiäsi sinne. Lue vähän makroista, opiskele ravintosisältöjä jne. Jos saat päivittäin sun makrojakauman täyteen niin on periaatteessa ihan sama keräiletkö ”pisteet” suklaasta (vaikeahkoa) vai esim munakkaasta (helpompaa). Painonpudotus ei oo mitään mustavalkoista rakettitiedettä.

 4. Oletko löytänyt lisäaineetonta, ”puhdasta” mantelimaitoa? Mä oon kauppoja kolunnut, mutta en ole törmännyt… :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta