Kaksin kaunihimpi

Rakastuin siihen eilen päälläni näkyneeseen Jean Paul Gaultierin Lindexille suunnittelemaan bodyyn ihan täysin. Niin pahasti, että lampsin tänään peukut pystyssä Lindexille ja toivoin löytäväni vielä oman kokoni myös nuden sävyisenä. Onneksi kokoani löytyi ja nyt vaatekaappiani koristaa kaksi kaunista, täydellisyyttä hipovaa bodya. Voin nähdä sieluni silmin tuon ruskettuneella iholla, yhdistettynä jakkuun ja ehkä kynähameeseen. Aivan ihana! 

Itse bodysta sen verran, että alkuunhan mietin jo tuota mustaa aika pitkään sovituskopissa sillä malli tuntui hieman liian lyhyelle. Ostin sen kuitenkin riskillä, koska eihän pituutta sinällään näe jos on housut jalassa. Ja tosiaan se vaan istui niin täydellisesti etuosasta etten voinut olla ostamatta. Nainenhan tekee joskus kompromisseja senkin uhalla ettei vaate edes tunnu päällä niin mukavalle. :D Noh, yhden illan käytön jälkeen on ainakin sanottava ettei tuo pituus enää häiritse. Jos pelkkä body päällä kekkuloin niin silloin toki pituuden saattaa huomata mutta muuten asia kunnossa. Hätätapauksessahan bodyn alaosaa ei ole pakko edes sulkea, heheh. No mutta anyways, tämä siksi jos joku teistä tykästyin myös tähän malliin ja haluaa samanlaisen hankkia, eli älkää säikähtäkö. Myyjäkin sanoi, että kuulemma joku ”mallivika” tai tekijän näkemys naisen pituudesta. Muutkin koot kuulemma olleet monille liian lyhyitä.

Miltäs tuo nude teistä näyttää? Onko tämä joku yhden naisen hurahdus vai onko joku muukin samaa mieltä näiden ihanuudesta?

On my way

8 vastausta artikkeliin “Kaksin kaunihimpi”

  1. Kun näin tuon mustan lindexillä mietin vain että ”kenellä tällainen oikein sopii?!?!” mutta nähtyäni tuon bodyn päälläsi perun sanani, näyttää aivan mielettömän hyvälle!!!! Olet upean näköinen noissa aiemman postauksen kuvissa:)

    • Monesti ensireaktio joihinkin juttuihin saattaa olla juurikin tuollainen mutta jos vaatteen yhdistää oikein niin se voi toimia todella hyvin! Mä ajattelen itseasiassa monistakin vaatteista etteivät ne sovi itselleni, välillä on kiva rikkoa hieman kaavaa ja mennä sinne mukavuusalueen ulkopuolelle. :) Paljon kiitoksia, todella kiva kuulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta