PIKA-ARVONTA: 2 lippua I LOVE ME -messuille

Moni varmaan onkin tietoinen, että tämän vuoden I LOVE ME -messut järjestetään tänä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa. Itse olen menossa ystäväni kanssa huomenna messuilemaan mutta koska mulla on nyt pari extra lippua, jotka saatiin keskiviikon Awardseista haluan arpoa ne teistä jollekin. Harvoin kukaan kuitenkaan yksin messuille menee, joten siksi päätin suorittaa vain yhden arvonnan. Eli joku saa kaksi lippua messuille (la tai su päiväksi). Kivempi sitten pyytää kaveriakin mukaan, kun on lippu hänellekin kourassa. :) Koska postitus ei enää onnistu menee homma siten, että huomenna klo. 13 voittaja noutaisi liput minulta Messukeskuksen pääovilta. Eli jos osallistut arvontaan, sinun pitää olla valmis olemaan paikalla huomenna klo. 13. Tokikaan messuille ei ole pakko tuolloin mennä mutta nouto on anyways sieltä. :)

Osallistua voit kirjoittamalla kommenttiboxiin sähköposti -osoitteesi. Voittajan julkaisen vielä tänään tämän tekstin kommenttiboxissa eli osallistumisaikaa on klo. 22.00 saakka. Laitan voittajalle heti sähköpostia arvonnan suorittamisen jälkeen (ja vielä kommenttiboxiinkin ilmoituksen voittajasta) ja odotan voittajan kuittaavan voiton mulle vielä tänään, jos mitään ei kuulu menevät liput seuraavalle. Tsemppiä arvontaan! :)

On my way

10 vastausta artikkeliin “PIKA-ARVONTA: 2 lippua I LOVE ME -messuille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta