Messukuulumisia

Mukavaa sadepäivää! Kyllä tänä aamuna aamulenkki haaveet karisivat, kun kurkkasi ulos. Pikkuinen vesisade joka toivon mukaan iltaa kohden edes hieman helpottaisi. Lupasin kirjoitella hieman messukuulumisia I love me -messuilta, joissa poikkesin ystäväni kanssa eilen. Kuten eilisessä postauksessa mainitsin, oli tänä vuonna messut mielestäni parhaat vuosiin. Tuntui sille, että messuihin oli jotenkin panostettu enemmän ja tarjolla oli runsaasti hyviä ständejä varustettuna mukavin tarjouksin. Vai mitä mieltä te olitte? 

Yleensä en ole ostanut messuilta juuri mitään mutta tällä kertaa mukaan tarttui sitä sun tätä ja kaikki tietysti tarjoushinnoilla. Paras ostos oli ehkä uudet Absorber -treeniliivit, jotka lähtivät viidellä kympillä. Yleensä normi sporttikaupoissa on niin surkea valikoima omaa kokoani, koska ympärys pitää olla 65 ja kuppi kuitenkin suhteellisen suuri. Messuilla oli mahtavaa, kun sai asiantuntevaa palveluja ja kokojakin oli mielin määrin. Myös maistatuskojuja oli mielestäni ihan mukavasti, eli sai todella maistella erilaisia raakasuklaita, sekä muita superfood herkkuja. Ylläri sinällään, että meikäläinen ainakin viihtyi melkein parhaiten juuri tuolla hyvinvointi -osastolla. :) 

CocoVi:lla oli tänäkin vuonna mielettömän suuri ständi, ehkä yksi messujen suurimpia. Paljon hyvin tarjouksin oli mm. sitä ihan parasta kookosöljyä ja raakasuklaan valmistuspaketteja.
Myös Vitaliberatalta löytyi oma osasto messuilta. Itse en ole vielä kesän jäljiltä aloittanut itseruskettavien käyttöä mutta kohta puolin lienee hyvä aika aloittaa. Kalpeus tulee vaikka kuinka yrittäisi taistella sitä vastaan…
Myös Oriflamella oli kunnon kokoinen ständi ja messuohjelmaa. Itselleni Oriflame on sen verran tuttu, että muutamia tuotteita heidän valikoimistaa olen käyttänyt. Mielestäni kyseisen brändin hinta-laatusuhde on kohdillaan. :)
Remingtonilla oli esillä laaja valikoima tuotteita messuhinnoin. Myös tätä minultakin löytyvää Remingtonin monitoimimuotoiliaa löytyi messujen valikoimista. Ensi viikolla luvassa postausta hieman tuotteesta ja sen käytöstä. :)
Color WOW oli myös edustettuna Tangle Teezerin kanssa samalla osastolla. Tämä on mielestäni ehkä tämän vuoden yksi kiinnostavimmista tuote -uutuuksista hiustuotteiden saralla. Tällaista onkin jo odotettu valikoimiin ettei tarvitse enää luomivärillä tyvikasvua peitellä. Jopa vaalea sävy toimi ystäväni hiuksiin ja tummempaa tyveä saatiin hieman häivytettyä. Helpoin on kuitenkin varmasti peittää se perus harmaa tyvi tummasta tukasta kuin tumma tyvi vaaleasta hiuksesta. 
Messuilla oli meneillään myös Bodypaint skabat, sen enempää en niistä tiedä mutta magean näköisiä luomuksia siellä oli aikaiseksi saatu. 
Kokonaisuudessaan tosiaan hyvät messut, onneksi menin! 
I love me jatkuu tänään vielä klo. 18 saakka jos joku ei ole messuille kerennyt. :)


* Lippu messuille saatu blogin kautta
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta