Huulten pohjustustuote: Panosta vs pihistä

Kun ensimmäisen kerran kesällä ostin lentokoneesta Guerlainin Kiss Kiss Lipliftiä olin koukussa. Miten olinkaan pärjännyt aikaisemmin ilman huulten pohjustustuotetta? Sama pätee huulten rajaukseenkin, kun kerran kokeilee ei enää pärjää ilman… Tuo Guerlainin tuote kuitenkin loppui jo joku aika sitten, joten oli pakko miettiä uudestaan minkä pohjustajan ostan seuraavaksi? Laadultaan tuo Guerlainin tuote oli ihan mahtava! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Ainut miinus on hieman suolainen hinta mutta päätin, että jos edullisemmista merkeistä ei löydy vastaavaa niin aijon tuohon satsata. Ostaa vaikka sitten pari kertaa vuodessa lentokentiltä edes hieman edullisemmin. 

Päätin tosiaan hieman selvitellä josko ei selektiiviseltä -puolelta löytyisi jotain vähän edullisempaa mutta samalla suhteellisen laadukasta vaihtoehtoa… Anttilaan marssiessani nuorehko myyjä neuvoi minua kokeilemaan L´Oréalin hieman vastaavaa tuotetta, eli Studio Secrets Professional primeria. Kyseisellä pohjustajalla pystyy pohjustamaan vaikka koko meikin mutta suosittelut sain etenkin käyttöön huulilla. Koostumus on hieman vaahtomainen, eli selkeästi tuollainen kasvojen iholle soveltuva mutta tavallaan myös huulillekin ihan miellyttävä. Tätä tulee taputella huuliin vaan hyvin vähän, koska muuten pintaan tulee sellainen ns. kerros ja huulipuna jää ikäänkuin koholle. Muuten ihan jees tuote, antaa mattapinnan ja huuliin on mukavampi laittaa punaa. Myös pysyvyys on mielestäni parempi kuin ilman pohjustajaa. Tokikaan tämä ei paini samassa sarjassa kuin tuo Guerlain mutta mielestäni on tällainen hyvä ”halppis” vaihtoehto jos budjetti ei salli useiden kymppien satsausta. 

Itseäni jäi vielä kiinnostamaan mahtaisiko MAC:illa olla jotain hyvää tuotetta huulien pohjustukseen? Onko jollain tietoa? MAC on kuitenkin aina hieman edullisempi kuin moni muu niin voisi olla ihan hyvä vaihtoehto selvittää. :) Olisi muutenkin mukava kuulla käyttääkö moni huulipunan pohjustajia ja jos niin mikä tuote on käytössä?!

On my way

2 vastausta artikkeliin “Huulten pohjustustuote: Panosta vs pihistä”

  1. Oon käyttänyt tota lorealin tuotetta ainoastaan luomien pohjustukseen ja sen avulla onkin luomiväri pysynyt siellä missä pitääkin. Tuotetta pitää siihenkin käyttää todella vähän. Eipä oo käyny mielessä että vois huuliin laittaa vaikka vuosia ollut meikkipussissa…. Oon pian lähdössä ulkomaille ja ostoslistalla on tuo kiss kiss. Katsoin että lentokoneessa se maksaa 22€. Mitähän se maksaa Suomessa normaalisti?

    • Aaah, kiitos vinkistä! :D Niin no huuliin myyjä sitä mulle suositteli, tiedä sitten onko sinne tarkoitettu… Heheh. Joo koneessa suht edullinen. Mä luulen et maksaa semmoset 30-40 egee Suomessa. En oo tarkemmin asiaa edes tsekannut vielä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta