Kasvohoidossa

Viime kasvohoito kerrastani on valehtelematta ainakin kaksi vuotta. Ja pakko vielä mainita, että eilen oli elämäni toinen kerta ihonpuhdistuksessa tai ylipäänsä kosmetogin kasvoille suunnatussa hoidossa. Vähän ehkä jopa noloa, koska olen kuitenkin 27 -vuotias. :) Tähän lienee kuitenkin syynä se, että ihoni voi todella hyvin. Saan ollakin todella kiitollinen, nimittäin tiedän paljon ihmisiä jotka kamppailevat kasvojen ihon kanssa päivittäin. Aina sitä ei vaan meinaa muistaa miten suuri lahja se hyvä iho onkaan. Tähän on pakko kertoa, että mulle kävi lapsena ”pieni” onnettomuus jossa vedin kuumat kaakaot naamalleni ja täten kasvoni paloivat hyvin pahasti. Kasvot olivat siis todella pahoilla palovammoilla ja siksi onkin aikamoinen ihme ettei mulla ole yhtään arpea kasvoissa, ei minkäänlaista merkkiä tuosta tapahtumasta. Sen sijaan käsivarresta löytyy kyllä arpi johon juomaa myös roiskahti. Tavallaan aina, kun tätä tapahtumaa mietin olen entistä enemmän kiitollinen ihostani. Se on terve ja se on tärkeintä!

*Beauty Anniinan Anniina kutsui minut jo muutama kuukausi sitten kasvohoitoon hänen hoitolaansa Pietarinkadulle. Anniinahan laittaa mun ripset, joten mielelläni menin hänen hoitotuoliinsa myös kasvohoidon tiimoilta. Kuten mainitsin, viime hoitokerrasta on aivan liikaa aikaa… Vaikka omaankin normaalin ihon ei hoidossa käyminen pari kertaa vuodessa olisi ollenkaan pahitteeksi! Paljonhan pystyy toki kotihoidollakin ihon kuntoon vaikuttamaan mutta kyllä sellainen ammattimainen ihonpuhdistus tulee välillä enemmän kuin tarpeeseen. Ja mikä parasta, hoitohan on omaa aikaa ja itselleni se ainakin oli sellainen rentoutuminen rankan työpäivän päätteeksi. 

Minulle tehtiin erittäin kosteuttava erikoishoito, jossa alkuun Anniina analysoi ihoani, tutki ja tarkasteli sen tilaa. Kuulemma muutamia mustapäitä ns. t-alueella mutta muuten ihoni on hyvin kimmoisassa ja hyvässä kunnossa. Analyysin jälkeen kasvoilleni tehtiin pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys (joka nosti talia pintaan), mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi ja naamio. Anniina antoi minulle myös kasvohierontaa ja naamion aikana aivan ihanan käsihieronnan. Oli muuten nukkumatti aika lähellä… :D Loppuun iholle laitettiin vielä voiteita, jotka saivat jäädä vaikuttamaan illaksi ja yöksi. Kasvoilla oli todella ihana tunne hoidon jälkeen vaikka iho hieman punoittikin mustapäiden poistamisesta. Tänään heräsin tuo pieni punoitus poissa ja kasvojen iho tuntui todella sileälle, sekä mikä parasta ihan hohkasi kuulautta. :)

Hoito joka minulle tehtiin oli siis High diffusion hyaluronic acid pro box -kasvohoito joka on erittäin kosteuttava hoito ja sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon hinta on 90 €. Hoito sisältää siis kaikki edellä tekstissä mainitsemani toimenpiteet.

Anniina tekee myös ihonpuhdistuksia (sis. ihonpuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, naamio, käsivoide, loppuhieronta), hintaan 70 €.

Collin/Sothis kasvohoito (sis. pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kasvohieronta, seerumi, naamio, käsihieronta ja loppuvoide, hintaan 70 €.

Wrinkle firmness pro cellular treatment, juonteita tasottava sekä kiinteyttävä erikoishoito. Hinta 95 €. 

Lisäksihän Beauty Anniinasta löytyy erilaisia kosmetologisia palveluita (lisää täällä), sekä suositut ripsienpidennykset. Pakko vinkata, että koko lokakuun ajan uudet ripset ovat Anniinalla tarjouksessa 90 euroa (norm. 120 €)! Anniinalla on käytössä myös allergikoille sopiva liima, eli jos normaali ripsienpidennysliima aiheuttaa kirvelyä tai kutinaa niin suosittelen ehdottomasti testaamaan josko tuo sopisi herkille silmillesi. Ripsihuoltojen hinnasto löytyy täältä

Kiitos vielä Anniina aivan ihanasta hemmotteluhoidosta arjen keskellä! :) 

Beauty Anniina
Pietarinkatu 15
00140 Helsinki
Ajanvaraus puh. 050 4119536 tai [email protected]
PS. Anninalta saa myös lahjakortteja, vink vink näin joulun lähestyessä! ;)

* Kasvohoito saatu blogiyhteistyönä

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta