New nude by Lancôme

Kuten olen täällä blogissa usein maininnutkin, rakastan nudepunia. Etenkin sellaisia hieman rusehtavaan ja vaaleanpunaiseen/roosaan taittavia. Kesällä KICK:sistä löytämäni nudet alkavat vedellä viimeisiään ja se Lancômen täydellinen nude tietenkin loppui heti ensimmäisenä. Valitettavasti alelaarin löydökset olivat ns. poistuvia tuotteita, joten nyt on jälleen aika etsiä uusia vastaavia sävyjä tilalle. Niin perus! Aina ne täydelliset poistuvat valikoimista, oi miksi? 

No mutta onneksi ei tarvinnut lähteä metsästämään sikaa säkissä vaan tiesin suunnilleen mistä etsiä. Nytpä mulla on uusi suosikki vanhan tilalla! Kyseinen puna on samasta sarjasta, eli Lancômen L`absolu Rougesta sävy 205, hieman rusehtavaan taittava nude. Tuo on todella täydellinen ja vetää hyvin vertojaan sille entiselle lempparille. En vaan kyllin pysty ylistämään kyseisen punan koostumusta ja laatua. Huulipuna pysyy todella hyvin ja koostumus on juuri sopivan pehmeä ja hoitava, sekä täyteläinen. Hinta on toki hieman suolainen, nimittäin vähän vajaa 40 euroa. Laivoilla ja kentillä tietysti edullisempi. 

Olen kuitenkin tullut siihen lopputulokseen, että mieluummin maksan laadukkaasta huulipunasta hieman enemmän jos sellaisen löydän. Toki halvemmilta merkeiltäkin voi löytää hyviä vaihtoehtoja mutta tähän voisi kai sanoa, että kukin tyylillään. Omasta meikkipussistani löytyy niin näitä hintavampiakin tuotteita, kuin sitten ihan päivttäis puolen kosmetiikkaak. Huulipuna on itselleni joka päiväinen asuste, joten tykkään satsata siihen.

Onko Lancômen L`absolu Rouge -sarja tuttu teille tai löytyykö jonkun meikkipussukasta kyseinen nude? :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “New nude by Lancôme”

 1. Oi onpa se täydellisen sävyinen nude, kerrassaan ihana! Ihan pakko käydä itsekin nappaamassa tuo puna. Mistä siis ostit omasi, kicksistä? :)

  • On joo! Ostin Kicksistä tosiaan mutta löytyy varmasti myös Lancomen pisteeltä esim Sokokselta tai Stockkalta. :)

 2. Wau, kiva sävy! Itse olin viime viikolla laivalla meikkiostoksia tekemässä (lähdin siis meikkien takia riateilylle) :D No, mutta en löytänyt mieleistä nudesävyä jota hain, mutta päädyin Chanelin oranssinpunaiseen punaan johon rakastuin heti! Mukaan tarttui paljon muutakin kosmetiikkaa mm. Diorilta joka on lempparini. Itse ostelen pääosin selektiivista kosmetiikkaa. Joku pitää varmaan mua urpona, mutta oon sanonut että ei oo muiden pussista pois, vaan omastani! ;D

  • Mä rakastan myös selektiivistä!! :) Oon menossa kans siskon kanssa Ruotsin laivalle joulukuussa jolloin tulen varmasti tekemään meikkiostoja! ;) Oranssinpunainen kuulostaa aikamoiselle löydölle!

 3. Hei mä vinkkaan sulle ihanasta ”vanhan” roosan sävyisestä punasta, MACin puna sävyssä snob ja koostumus satin eli puolimatta. Myyjä sen itselleni neuvoi, sanoi nimenomaan että hyvä sävy ”tummille” .. tuli vain mieleen että vois sullekin sopia :) !

  Kivoja syyspäiviä, tää on mun lemppariblogi :) ! Kiitos!

  • Hei mahtista, kiitos vinkistä! :) Mä tykkäänkin Macin punista ja roosasta. ;) Samoin sinnekin! Ja tosi tosi kiva kuulla! Kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta