Iltateellä

Jostain kumman syystä keväällä ja kesällä tee ei maistu mutta kas kummaa, kun illat alkavat pimenemään niin johan se taas maistuu! Vähän sama juttu kuin grillimakkaran kanssa. Ei sitä koskaan talvella tee mieli mutta kesäiltoihin se kuuluu kaikessa rasvaisuudessaan. :) Itse nautin tästä lokakuusta ja pimenevistä illoista. Vaikka valon vähenemisellä on ne negatiiviset puolensa ja itsekin kärsin aamuheräämisen vaikeudesta sun muusta, niin kuitenkin näissä on jotain maagista. Se on kai se tunnelma ja fiilis, kun ulkona tuivertaa ja saa käpertyä viltin alle miehen kainaloon. Kynttilät palaa ja nokan edessä on se kuppi lämmintä juomaa, sekä ihana kirja. :)

Tänään tuli korkattua alkaneen syksyn ja talven teekausi Clipperin luomu Detox -teellä. Itse suosin teessä luomua jo ihan vaan niiden herkullisempien makujen vuoksi. Perus Lipton ei vaan maistu saatika tuoksu samalle. :) Clipperistä tulee jotenkin niin luomufiilis jo siitä ekologisesta paketista ja tavasta pakata teepussukat. Tämä kyseinen detox -tee kantaa tuota etuliitettä sen vuoksi, että juoma sisältää puhdistavia yrttejä (malva, nokkonen, lakritsanjuuri, aloe vera uute…). Musta tuntuu vaan aivan ihanalle juoda teen mukana tuollaisia luonnonmukaisia aineosia. Kyseessä, kun ei ole pelkkä tee vaan oikeasti juoma joka vaikuttaa mahdollisesti kehooni hyvällä tapaa. Tai jos ei kehoon, niin ainakin mieleen. Heti tuli jo parempi fiilis! :)

Jokos siellä on korkattu teekausi alkaneeksi? :) 

On my way

8 vastausta artikkeliin “Iltateellä”

 1. mä juon teetä ympäri vuoden aina samalla halulla – talvisin ehkä vaan astetta enemmän, esim. kivennäisvedet on vaihtuneet myös teehen :)
  mä käytän tolta samalta merkiltä vihreää teetä ! on ihan sairaan hyvää, kannattaa kokeilla :)

  • Aih, kiva jos kesälläkin maistuu! :) Kiitos vinkistä, pitää ehdottomasti testata!

 2. Hyvä huomio! Mullakin oli piiitkä teetön kausi, mutta nyt muutamana iltana on maistunut kuppi jos toinenkin. Suosin ite vihreää teetä tai inkivääriä terveysvaikutustensa vuoksi. :-)

  • Juu vihreä on kyllä hyvää ja juurikin terveysvaikutusten vuoksi. :) Teen juonti on onneksi ihan hyvä tapa eli kuppi jos toinenkin voi hyvällä omallatunnolla upota!

 3. Korvaan usein totuttumuksella juodun kahvin teellä esimerkiksi töissä ja iltaisin :) Ja sama ko kirjoittaa gradua, ei voi kitata kahvia ko sen yhden kupillisen ja sen jälkeen rooibosteetä.

 4. Täytyypä testata tuota teetä! Ihanat paketitkin :D Kaverinikin, joka ei yleensä juo teetä tykkäsi tuosta :)

  • Kandee! Joo muakin miellyttää tommonen nätti visuaalisuus. :) Ja juuri se teepussi, kun se on semmonen sekaan upotettava ja luomupussissa. Ihana. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta