Miten peittää tyvikasvu?

Joko teistä moni on kuullut *Color Wow -tyvipuuterista? Mä oikeasti kysyn, että miksi kukaan ei ole keksinyt tätä aikaisemmin?! Uskomatonta. Itsehän olen jo vuosia käyttänyt vastaavaan tarkoitukseen ihan tummaa luomiväriä jolla on mukavasti saanut peitettyä pienen tyvikasvun. Yleisesti ottaenhan mulla juurikasvu ei ole mitenkään kovin näkyvää vaikka hiukset kasvavatkin suhteellisen nopeaa. Tähän yksi painava syy lienee kevytvärit, jotka lähtevät tukasta enemmänkin kauttaaltaan muodostamatta näkyvää tyvikasvua.

Sitten taas jos alla olevia kuvia esimerkiksi vertaa ennen -ja jälkeen niin on se ero kuitenkin aika huima. Ja itseasiassa ihan peilistäkin huomaa aikamoisen eron jos tyvi on vedetty tummaksi puuterilla kuin, että alla on sellainen kuukauden juurikasvu… Vaikka tyvi kasvaisi kuinka luonnollisesti niin kyllä se tumma juuri vaan tuo ihan erilaista ilmettä ja luo efektin hiusten todellisesta pituudesta. :) Näillä puutereillahan on mahdollista pidentää värjäysväliä aika paljonkin. Varsinkin brunetit jotka ovat luonnostaan täysin blondeja, teille tämä keksintö on ihan unelmien täyttymys!

Koska oma tukkani on näin tumma, sain testattavaksi sävyn dark brown. Värisävyjähän löytyy kokonaisuudessaan kuusi kappaletta, myös vaaleahiuksisille on omansa. Tosin nykyään ainakin joka toinen blondi taitaa luottaa tuohon luonnon omaan ombre -styleen. :)

Tässä näkyy lähtökohta, tyvi värjätty muutama viikko sitten ja havaittavissa ei ole juurikaan värimuutoksia, mitä nyt vähän vaaleampaa tyveä mutta muuten aika hyvä tilanne. Toisaalta, kun tätä vertaa lopputulokseen niin ero on taas aika huima. :D
No miten puuteri sitten toimii käytännössä? Ensinnäkin väriä otetaan siveltimeen kuin luomiväriä ja levitellään osio kerralla tyveen. Jos pitää hiuksia auki niin mielestäni riittää hyvin, että puuterin levittää ihan tuohon päälliosuuteen. Jos taas tukka on kiinni ja edestä taakse vedettynä niin suosilla sudin puuteria myös ohimoille ja hiusrajoihin. Puuteri ei myöskään varise, joten tahriintumistakaan ei tarvitse pelätä. :) Itse huomasin, että puuteri pysyy myös todella hyvin tyvessä, helposti menee samalla setillä se pari päivää seuraavaan hiusten pesuun saakka.

Ja sitten se lopputulos. Takaosuus jäi selkeästi vähän huolimattomasti tehdyksi mutta tuostahan sen eron vasta voikin huomata. :)
Joko monen teidän meikkipussukasta löytyy kyseinen tyviväri? 
Itse olen ainakin ihan koukussa, luomivärit vaihtuivat nyt kyllä tähän tuotteeseen! :)


ColorWow -tyvipuuteria myydään ainakin Sokoksella ja Pretty.fi:n valikoimissa *täällä* Tuote saatu blogin kautta / mainoslinkkejä

On my way

20 vastausta artikkeliin “Miten peittää tyvikasvu?”

 1. Herrajuma mikä hinta :O kauankohan tollanen kestää… Kevytvärin ku saa kaupasta 3€ ja sillä värjää tyvikasvun kaks kertaa… Mutta joo kyllä on kiinnostavan oloinen tuote silti :)

  • Kevytväri 3 euroa… ?! Voiko tommonen olla hyvä tuote? :D No kestää varmasti aika pitkään kuten luomiväritkin. Eihän tota paljon kerralla mee… :)

  • Ihan yhtä pätevä ku kalliimmat, ei kaiken tarvii aina olla sitä kaikkein kalleinta että se on hyvää.
   Kuten juuri lehdessä oli että lidlin 2,5€ silmänympärysvoide on paljon parempi ku huomattavasti kalliimmat.
   Luuletko että hinta kertoo kaiken?
   Pätee ehkä vaatteissa ja varsinkin käsilaukuissa, niitä nyt vaan ei laadukkaita saa halvalla….

  • Color Wow Root Cover Up riittää n. 60 käyttökertaan! :)

   T. Janni / Color Wow Finland

 2. Mun lemppari on batisten dark brown- kuivashampoo! Sillä peittyu juurikasvu sekunnissa kun suihkii vaan tyveen:) ja samalla myös tietenkin hiukset muuttuu likaisen näköisistä pestyn näköisiksi!!

  • Okei! Mul on huonoi kokemuksii noista tummista kuivashampoista. Oli meinaan koko meidän veski tummana seiniä myöten kun tuota suihkin päähäni. :D

  • Sius aikaa menee tyyliin puol minsaa. Toi on tosi nopeeta puuhaa! :) Toki jos kontrasti om tosi suuri oman värin ja hiusten välillä niin aikaa voi mennä enemmän…

 3. Millä tavalla tämä eroaa luomiväristä? :) hinta on aikamoinen, joten onko se siis sen arvoinen tuote? Kiinnostaisi kovasti ostaa! :) terveisin suklaanruskeiksi värjätyt maantienruskeat hiukset :D

  • En oikeastaan osaa sanoa kuinka eroaa… Mutta turvallisempaa käyttää tuotetta joka on tehty sitä varten. Mulla esim luomiväri kutitti päänahkaa aina välillä.

  • Okei! :) sitä vielä kysyn, että onko sun mielestä lopputulos parempi kuin luomivärillä tehtynä?

  • Lopputuloksessa ei ole mielestäni sen koommin eroa jos tummaa tukkaa värittelee mutta se, onko luomivärejä tarkoitettu päänahkaan niin… Mieluummin itse ainakin käytän tuotetta joka on siihen tarkoitukseen tehty. Mulla tämä ei esim. tosiaan kutise mikä sekin ehkä kertoo jotain.

  • Color Wow ei lähde vesisateella (toisin kuin luomiväri), hikoillessa tai uidessa valumaan hiuksista pois. Lähtee vasta seuraavalla shampoopesulla :)

 4. Kampaaja suositteli tätä viime käynnillä ja ostin, enkä ole katunut. Tällä saa kätevästi pidennettyä kampaajakäyntien väliä. Hintaa kauhistelin, mutta onhan tuo myös riittoisaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta