Diorit ja Versacet

Vieläkö muistatte, kun joku aika sitten kirjoitin tilanneeni kahden uudet silmälasit? Lasit ovat olleet nyt käytössä jo suunnilleen kuukauden päivät ja tykkään molemmista yhtä paljon kuin ostotilanteessakin. Kerrankin näin! Yleensä olen sitten sovitusvaiheessa nähnyt lasit hieman eri tavoin kuin ekalla kertaa… Näissä olen tyytyväinen etenkin kehysten huomiota herättävyyteen, molemmat ovat hyvin vahvat ja näkyvät varmasti. Jos lasit päässä kulkee niin mitäs niitä peittelemään. :) 

Mutta sitten itse silmälaseihin. Toiset ovat tosiaan Versacen kehykset ja toiset Diorin. Näissä Versaceissa tykkään eniten tuosta pienestä kissamaisuudesta ja siitä, että kehykset ovat hyvin vahvat kasvoilla. Dioreissa parasta ovat nuo sangat, aivan ihanat! Mustat lasit ovat aina aika vahvat ja tekevät ilmeestä helposti ”opettajamaisen”. Onneksi siis valitsin toisiksi hieman neutraalimmat, ilmeeltään taiteelliset ja boheemit kehykset. Joka tilanteeseen jotain! 

Kummat ovat teidän suosikkinne? :)

On my way

17 vastausta artikkeliin “Diorit ja Versacet”

 1. Molemmat sopivat sulle järjettömän hyvin! :) Varsinkin nuo ensimmäiset on kuin sua varten tehty ;)

 2. Ekat pukee sua paremmin! itsellä on varmaankin 3v vanhat lasit, sillä käytän piilareita, laseja ehkä kerra kuussa.. Nyt aattelin uusia rillitkin mutta kävi niin, että jokaiset pokat mitä kokeilin herätti vaan ”mun nykyset on kivemmat” – efektin..:D kerrankin näin, heh! Nojoo, ehkä etsiminen tuottaa vielä tulosta!

  • Juu, mun silmät ei enää kestä tuollaista käyttöä. Pidin itekin ennen linssejä tyyliin ilman välipäiviä ja ”pilasin” silmäni. Toivottavasti sulla on oikeanlaiset linssit käytössä! Aijaah, no toivotaan että löydät vielä oikeanlaiset lasit itsellesi. Valikoimaa ainakin löytyy. ;)

  • Mitä tarkoitat kun sanot, että pilasit silmäsi? Itse käytän piilareita ainakin viitenä päivänä viikossa ja välillä tuntuu että silmät jotenkin ovat väsyneet ja ärtyneet. Tämän takia käytän välillä rillejä.

  • Pilaamisella tarkoitan juuri tuota, että käyttää liikaa piilolinssejä. Ei niitä välipäiviä turhaa kehoiteta pitämään… Muistan joskus, kun vedin tyyliin puoli vuotta ilman välipäiviä ja pidin linssejä päässä reippaasti yli 12 tuntia päivässä. Lisäksi nämä linssit joita käytän olivat Fresh Caren värilinssit eli tosi nannaa silmille. :D Parin vuoden käytön jälkeen tuli erilaisia silmäongelmia jotka olivat arkipäivää pitkään. Edelleenkin silmät kuivuvat helposti mitä eivät ennen tehneet ja jos vaikka pidän kolmena päivänä linssejä niin silmässä alkaa tuntumaan ns. roskan tunne eli jatkuva kuivuus ja on pakko pitää rillipäivää. Silmäni ovat optikon mukaan ihan ehjät mitä nyt vaan toinen silmä todella kuiva. Ja tuo kuivuus aika varmasti aiheutunut juuri vuosien piilolinssien runsaasta käytöstä. Kannattaa siis oikeasti pitää niitä välipäiviä 1-2 viikossa! Ei ne silmälasit niin rumat oo. :)

  • Aivan joo :( Oliko sulla silloin ikinä mitää silmien turvotusta tai vastaavaa?

  • Oli joo. :( Ja joskus oikein kirveli laittaa piilarit. Nykyäänhän on turvallisia kuukausilinssejä mielinmäärin eli kannattaa kyllä valita oikeanlaiset linssit. Ja oikein käytettynä piilarit pitäisi kyllä olla muutenkin turvallisia. :)

 3. Diorit on kivemmat noinniinku rilleinä mutta versacet sopii sulle kumminkin ehkä paremmin.
  Täytyy kyllä itekin mennä kokeilemaan noita Dioreita koska uudet lasit olisi tarpeen… mulla on tosi hyvät rillit mutta jotenkin linssiosuus on niin pieni että kun teen koneella töitä koko päivän, on niiden kanssa hankala olla, siksi tartteis tuollaiset isommat lasit.
  Instrulta(ko) hait? Mistä pisteestä? Onkohan Jumbossakin noita….

  • Okei. :) Joo, näissä on ainakin pinta-alaa! ;) Ostin Instrusta Kampista. En ole varma valikoimista ovatko samat joka pisteellä. Näytä vaikka kuvaa niin ehkä osaavat sanoa löytyykö. :)

 4. Sopii sulle kyllä hyvin, mut kyl noissa dioreissa on pikkusen sellasta opettajamaisuutta.. :D

 5. Miltä on rillit tuntunut nyt kun olet niitä jonkun verran (??) käyttänyt?
  Olen itse tänään vihdoin menossa katselemaan itselleni uusia ja noi diorit menee kyllä kokeiluun, veikkaan vaan että tähän mun pallopäähän ne ei sovi vaikka kuinka tahtois :S mulla on rilleille lähinnä tarve lukiessa ja töissä koneella ollessa… Ei raaskis maksaa satoja mutta tiedän että mitään rumia parinkympin laseja en käytä kumminkaan …
  Mitä kaikkea ”lisävarusteita” otit? ihan perusrillit ilman pintoja ja ohennuksia tms?

  • Okei. :) Koklaa ihmeessä! :) Joo no kyllähän ne lasit vaan maksaa… Mulla on kyllä kaikki ohennukset ja muut, koska haluan näiden tosiaan näyttävän kivoille ja tuntuvan hyville päällä. Eipä se niin paljon loppupeleissä extraa maksa. Toivottavasti sulle löytyy kivat rillit! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta