Tangle Teezer ja Invisibobble

Tutustuin ensimmäiseen *Tangle Teezeriini viime talvena ja siitä lähtien olen ollut täysin koukussa. Muita harjoja en enää käytä ja koen näiden olevan ehdottomasti sitä hellävaraisinta antia hiuspehkolle. Itselläni on helposti takkuuntuva tugee ja varsinkin suihkun jälkeen mun hiukset ovat yleensä aikamoinen pörrökasa vaikka käytänkin hoitavaa hoitoainetta. No can do. Pahinta tuossa tilanteessa olisi lähteä repimään sitä märkää tukkaa jollain kovilla harjoilla tai kammoilla, tuotakin on joskus tullut tehtyä ja voin sanoa, että ei ole mukavaa hommaa… Saatika sitten se lopputulos ja damage mikä siitä hiukselle aiheutuu. Nykyään kampaankin pyyhekuivan tukkani Tangle Teezerin suihkuun tarkoitetulla harjalla (kuvissa iso pinkki-valkoinen) jolla voi käsitellä ihan läpimärkääkin hiusta. Tuo on hieman erilainen piikeiltään kuin normi Teezerit, eli enemmän periksi antava ja piikit ovat vielä pehmeämmät. Samalla harjalla on helppo kammata myös hiusnaamio tukkaan. Maski imeytyy paremmin kauttaalteen ja hiukset eivät vahingoitu. 

Vaikka tuo pinkki suihkuharja onkin suosikkini niin löytyy multa myös yksi original -mallinen Teezer, sekä pari matkamallia. Nuo matkamallit ovat aivan hakoja! Matkamallissa on kaksi osaa, joista toinen suojaa harjaksia laukussa. Mua on aina esimerkiksi ällöttänyt heittää samaan laukkuun banaani ja hiusharja. 😀 Tämä matkakoko antaa kyllä oivan mahdollisuuden pitää nuo molemmat laukussa puhtaina ja siisteinä. Kooltaankin harja on tosi passeli, sopii nimittäin oivasti myös pikkulaukkuun.

Toinen hiustuote johon olen koukussa on *Invisi Bobble. Taisin joku kerta blogissakin mainita kuinka en yhtään tykkään ”puhelinlanka-ponnareista”. Ei ihme, koska käytössäni olivat tosiaan jotkut halvat kopiot… Nuo löystyivät muodottomiksi ja lopulta eivät pitäneet hiuksia ollenkaan paikoillaan. Kun taannoin sain käsiini aitoja ponkkareita oli reaktio aiiiika erilainen. Matsku ensinnäkin tosi pehmeää ja ponnarit huomattavasti ohuempia. Lisäksi pito hiuslenkeissä on aika erilainen kuin noissa aikaisemmissa. Enää treenatessa päälaelle kiinnitetty ponnari ei valahdakaan niskaan… Niin jees! Näillä voi sitoa hiukset yöksi nutturalle ilman, että tukka vahingoittuu ponnarin hiestäessä tyynyä. Muutenkaan hiuslenkkien ei pitäisi katkoa hiuksia kiinnityskohdalta, vaan päinvastoin olla enemmänkin hellävaraisia tukalle. 

Onko moni teistä hurahtanut Teezereihin tai Bobbleihin? Itse en käytä enää mitään muita ponnareita tai harjoja. 🙂

* Tuotteet saatu blogin kautta

Kommentit (8)
  1. Molemmat tuotteet käytössä ja en kyllä vaihtaisi enää varsinkaan tavalliseen harjaan takaisin 🙂 Noista ponnareista: huomaan että ne ovat a) hellävaraisempia hiuksilleni b) pysyvät esim. urheillessa paremmin mutta minusta ”normiponnareilla” poninhäntä on kyllä kauniimpi 😀 En esimerkiksi lähtisi ulos tuollainen ponnari päässä mutta makuasioitahan nämä!

    1. No sanoppas muuta! 🙂 Haha aijaa. Musta noi taas on tosi kivan näkösiä! Esim. Tumma ponnari sulautuu hyvin hiusten sävyyn tällä käyttäjällä. 🙂

  2. Heippa! Kiitos vinkeistä! Mistä noita harjoja ja ponnareita voi ostaa Helsingistä keskustasta?

    1. Moikka! Ei mitään. 🙂 Stockka ainakin myy ja luulisin et Sokos myös. Olisikohan Anttiloissa… Hmm not sure.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *