Vanilla latte

Vaalean tukan siunaus, color maskit. Olen täällä aikaisemminkin valitellu sitä kuinka oma tukkani alkaa vetämään oranssin tai jopa punertavan suuntaan jos sitä vaalennetaan. Toki alkuun tukka on oikein mukavan sävyinen mutta auta armias, kun mennään muutama viikko eteenpäin… Tähän kamppailuun meidän kylppäristä löytyykin pari maskia, jotka kuuluvat viikottaisiin tukkarutiineihin. Itse olen pitänyt KC Professionalin värinaamioista ja ostanutkin niitä kerta toisensa jälkeen. Pitkään suosikkini oli tuo sävy vanilla mutta messuilta mukaan tarttui kokeeksi myös latte mikä toimii itseasiassa aika kivasti, koska tukkani ei ole enää niin vaalea. Naamioiden käytössä on tärkeää levittää aine tasaisesti hiukseen. Eli alkuun pyyhekuivaus, jonka jälkeen maski vedetään tukkaan kamman tai suihku -Tangle Teezerin avulla. Myös vaikutusajan tulee olla tarpeeksi pitkä, eli mieluiten enemmän kuin pari minuuttia. :) 

Tällä hetkellä olen kaikenkaikkiaan aika tyytyväinen hiusteni väriin. Vaaleat raidat ovat pysyneet ”hallinnassa” ja sävy on oikein hyvä. Pelkäsin tuossa alkusyksystä raitoja laittaessani, että mitenkähän paljon se ombre puskee esiin mutta väärässä olin. Hiuksissa on mielestäni juuri sopivasti tummuutta mutta seassa myös liikkuvuutta tuovaa raitaa. Varmaan kuitenkin vielä ennen joulua on kampaaja käyntiä Neo Hiushuoneen Jennille luvassa, ehkä vähän raitojen freesausta ja tyviväriä. 

Mitä mieltä te olette color maskeista? Kuuluuko monen kylppärin vakkari varusteisiin? 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Vanilla latte”

  1. Kuuluu myös mun suosikkeihin! Käytän värjäämättömään keskivaaleaan tukkaani tällä hetkellä Caramel- sävyä, antaa jännästi hiukan lämmintä vivahdetta vaikka pitäisi muistaakseni olla viileä beige ( tällaiseksi sitä ainakin ostohetkellä luulin:)Kokeilen seuraavaksi taas jotain eri sävyä! Mutta pidän noista Color Maskeista tosi paljon koska niillä saa kivasti sävyä hiuksiin eikä tarvitse laittaa mitään kestoväriä.

    • Joo. :) Oon samaa mieltä! Jokaisen naisen suihkusta pitäisi löytyä edes yksi maski putilo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta