Nudessa

Joku teistä kyseli Jean Paul Gaultier for Lindex -malliston nuden värisen bodyn perään, tai oikeastaan halusi nähdä miltä se näyttää päällä. Mulla oli joskus muutama vuosi sitten ”bodyvillitys” ja nyt se näyttää palanneen. Yleensä bodyt ovat vaan itselleni liian lyhyitä tai vastaavasti löysiä vatsan seudulta, lisäksi bodyissa haaste on myös se alusvaatemaisuus… Tässä Jean Paulin luomuksessa pidän kovasti juurikin siitä, että body on siisti mutta samalla näyttävä. Toki joku voi pitää tätäkin ”too much” mutta minä olen eri mieltä! Vielä jos bodyn päälle heittää mustan jakun ja löysemmät housut niin on kyllä aika kaukana mauttomuudesta. :) 

Olen itseasiassa huomannut miten vanhemmiten se ns. paljastava pukeutuminen on aikalailla jäänyt. Nuorena sitä veteli vesiraja trikoomekoissa vailla huolen häivää, nykyään en ikinä pystyisi! :D Itse tykkään kyllä välillä vähän räväyttää ja mielestäni naisen ei tarvitse pukeutua kaapuun. Kaiken voi kuitenkin tehdä hyvällä maulla, eli jos yläosa on paljastava niin tulee alaosan vastaavasti olla peittävä tai toisin päin. 

Itse käytän nykyään ulos juhlimaan mennessäni todella vähän mekkoja. Syy tähän on lähinnä niiden epämukavuus, olo on paljon huolettomampi housuissa. Ja noh, onhan se mukavampi kekkuloida kotiin housuissa kuin hamosessa. ;) Ehkä juttu on myös totuttelukysymys ja näin pikkujoulukauden kunniaksi ajattelin kyllä hieman karaistaa itseäni ja kokeilla vähän epämukavuusaluetta. Ovathan ne hameet naisellisia ja kivoja plus, että kaapistani niitä kyllä löytyy. Niin, saleen olen kuitenkin joka ikisissä pirskeissä ne turvalliset housut tai housuhaalari päällä… :) 

Mitäs olette mieltä bodysta nudena vai toimiiko paremmin mustana? Tuo musta näkyy ylläni Ellen Style Awards -postauksessa täällä.

Housut Lindex / Body Jean Paul Gaultier for Lindex / Jakku Zara

On my way

8 vastausta artikkeliin “Nudessa”

  1. paistaa kyllä alusvaatemaisuus läpi tuosta nudesta.. musta paljon siistimpi ja asiallisempi. kun tuo päällä huitelet menemään, niin monille varmaan ekana ajatuksena tulee mieleen, että ootko lähteny alusvaatteissa liikkeelle..

  2. Mustakin ihan selkee alusvaate :D
    ”Oho, paita jäi, no näillä mennään”

  3. Heips! Sulla oli instassa sellainen mustapinkki lenkkitakki, onkohan se mistä hommattu? ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta