Hiustenmuotoilua Your Style Styler Kitilla

Mun on pitänyt jo useampana päivänä tehdä postausta tästä Remingtonin syys -uutuudesta, eli vaihtopäillä varustetusta Your Style Styler Kit -hiusmuotoilijasta. Sain tuotteen suunnilleen kuukausi sitten Remingtonin pressi -tilaisuudesta, jonka jälkeen kyseinen muotoilija on ollut ehdoton lempparini hiustenlaitossa.

Arkisin olen hyvin, hyvin laiska laittamaan tukkaa. Yleensä se onkin parin minuutin pikaföönaus tai suoristus raudalla. Harmittaa, että todella harvoin jaksan esimerkiksi kihartaa tukkaa ennen töihin lähtöä. Nostan hattua jokaiselle naiselle joka oikeasti jaksaa tehdä tuon aamuisin! Itselläni vaan menisi siihen se extra puolituntinen jota ei valitettavasti arkiaamuisin tuppaa löytymään. Kompensoin asiaa sitten aina viikonloppuisin jos esimerkiksi on jotain speciaalia tai lähden ulos. Tuolloin mulla yleensä näkee kiharat, jotka on huolella väkerretty himassa. 

Lauantaina vieteltiin ystäväni synttäreitä ja tämän vuoksi kiharsinkin tukkani tuttuun tapaan tämän kyseisen Remington -raudan pyöröpäällä. Tämän muotoilijan salaisuus ja valtti on tosiaan vaihdettavat päät joita voi halutessaan ostaa ihan yksittäinkin muotoilijaan. Samalla varrella voi taikoa tukkaan suoraa tai kiharaa, sinä päätät. Oma lemppari ”pääni” on tuo suhteellisen paksu sauva, joka on kuvissakin kiinni raudan varressa. Sillä saa mielestäni aivan täydelliset kiharat. Laine on sopivan tiukkaa ja vaikka muotoiluvaiheessa tukka lyheneekin tyyliin puolella niin hienosti kihara laskeutuu ja kampauksen jälkeen se on aika pöyhkeä harjas. Tykkään kihartaa tukan puolesta päätä, jolloin laine tulee lähestulkoon vaan latvaosuuteen. Tämä pää on mielestäni siinä mielessä tuota pelkkää sauvapäätä parempi, että tukan saa kiinnitettyä varteen tuolla varren yläpäässä olevalla klipsillä. Näin ollen tukka ei valu vaan sen saa kiharrettua paremmin. Nämä tosin ovat niitä makuasioita, varmaan aika monen suosikki rauta on juurikin tuollainen pelkkä kapeneva sauva. :)

No sitten tuo harjamallinen pää, jolla saa loihdittua etenkin lyhyempään tukkaan kuohkean ns. föönauslookin. Olen kokeillut sitäkin muutaman kerran ja todennut ihan hyväksi vaihtoehdoksi jos haluaa suoran tukan mutta ei kuitenkaan sellaista suoristusraudan latistamaa kuontaloa. Suoristusrauta tuo tukkaan kiiltoa, joten tällä jos hiukset laittaa suosittelen ehdottomasti lisäämään latvaosuuteen lopuksi seerumia ja öljyä. Lopputulos tällä päällä on kuitenkin hieman siloitelumpi kuin föönatessa ja jos haluaa esimerkiksi kääntää vähän latvoja sisäänpäin niin tämä vaihtopää on siihen hommaan todella hyvä. 

Vaihtopäät on hyvin helppo kiinnittää varteen päiden toisessa päässä olevilla piikeillä. Tässä ei siis voi epäonnistua. :) Mielestäni ihan parasta on myös se, että koko rautasetti menee hyvin pieneen tilaan. Me ollaan esimerkiksi viikonloppuna suuntaamassa sinne Riikaan ja toistaiseksi meinataan mennä pelkillä käsimatkatavaroilla. Tuossa tilanteessa on tärkeää, että tällaiset jutut kuin hiustenmuotoiljakin menee hyvin pieneen tilaan. Mulla on nyt sitten reissussa mahdollisuus laittaa tukkaa sekä kiharalle, että suoraksi. Kätevää. :)

Ja sitten sitä lopputulosta klassisesti peilin kautta. :) Näissä kuvissa kampaus on täysin valmis, eli tukassa on ensinnäkin pohjalla L`anzan Design F/X -lämpösuojaa/muotolusuihketta (on muuten ihan paras lämpösuojasuihke mitä olen kokeillut!). Tämän jälkeen tukka on kammattu suoraksi jotta lämpösuoja leviää kauttaaltaan tukkaan. Sitten teen kiharat osioittain ja lopuksi annan yleensä koko pään muhia viitisen minuuttia jonka jälkeen harjaan ne auki. Tuon aukiharjauksen jälkeen sitten vasta se lakka kauttaalleen tukkaan. Rakastan tuollaisia suhteellisen kevyitä kiharoita, jotka ovat kuitenkin tuuheat mutta luonnolliset. Niin ja tyveen laitan aina hiuspuuteria, ihan must!

Millä te tykkäätte muotoilla hiuksianne? Teettekö kiharat mieluiten rullilla vai muotoilusauvalla? Moni varmaan suosii myös suoristusrautakiharoita?


* Remingtonin muotoilurauta saatu blogin kautta
On my way

8 vastausta artikkeliin “Hiustenmuotoilua Your Style Styler Kitilla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta