Maailman parhaat treeniliivit

Kun kerran päädyin kokeilemaan Shock Absorber -treeniliivejä, ei ole enää ollut paluuta entiseen. Mikään ei ole oikeasti pahempaa saatika sitten pahemman näköistä, kuin nainen joka treenaa kovatehoista treeniä surkeilla treenirintsikoilla. Meistä jokainen on varmasti saleilla tällaisia henkilöitä bongannut ja se on oikeasti aika hurjaa nähtävää. Mielestäni ei ole oikeastaan väliä onko se kuppi A vai E, tukevat niiden liivien tulee olla. Jos ei muuten, niin kannattaahan sitä rintojen tulevaisuuttakin miettiä. :)

Tietenkin jos treenaa pelkkää salitreeniä ilman pomppivia liikkeitä (juoksu, hyppynaru ja muu toiminnallinen) niin ei liivien tokikaan tarvitse niin paljon tukea. Absorbereista löytyy myös kevyempään treeniin suunnattuja liivejä, jotka kuitenkin tukevat mutta hieman vähemmän. Mun on ainakin pakko sanoa, että vielä kolmisen vuotta sitten käytin aivan liian löysiä treeniliivejä. Ympärys oli varmaan 75 vaikka mulla kuuluu olla 65 ja liivit vielä tiukimmalla mahdollisella hakasella. Yllätyinkin tosi paljon, kun ammattilaisen kanssa soviteltiin ja hän tosiaan määräsi tuon 65 ympäryksen ja sanoi, että treeniliivien tulee olla todella tiukat jo ostovaiheessa. Liivit kuitenkin antavat käytössä periksi joten on ihan kiva, että sitä pelivaraa löytyy. Nykyään ostankin lähes puristavia treeniliivejä, joilla tuki varsinkin juostessa on maximaalinen. Salille multa kyllä löytyy hieman kevyemmän tuen liivejä mutta ehdottomasti jokainen hyvin tiukalla ympäryksellä.

Itse olen tykännyt Absorbereissa paitsi siitä tukevuudesta, niin niiden pitkästä käyttöiästä. Vanhimmat liivit ovat mulla 1,5 vuotta vanhat ja edelleenkin nuo ovat hyvässä kunnossa. Toki hyvällä huollolla on merkityksensä, eli itse ainakin pesen treeniliivit aina pesupussissa. Käytän myös aniharvoin treenivaatteissa huuhteluainetta jolloin vatteiden elastisuus säilyy pidempään. Absorbereillahan on hieman hintaa mutta tavallaan jos miettii, että ostaa vuodessa monet ns. halppikset niin samalla hintaahan saa jo parit tukevat liivit, joilla pärjää huomattavasti pidempään. Itse ainakin suosin jälkimmäistä vaihtoehtoa. :)

Suosiiko moni teistä kyseisen merkin treeniliivejä tai onko teillä vinkata jostain vastaavasta kenties yhtä laadukkaasta merkistä?

Shock Absorbereita myyvät hyvin varustellut urheilu -liikkeet ja nettikaupoista mm. Nelly.comin (valikoima *täällä). (*mainoslinkki/addlink)

On my way

10 vastausta artikkeliin “Maailman parhaat treeniliivit”

 1. Mulla on myös Shock Absorberin treeniliivit ja ne on ihan parhaat! Ja ne on ollu käytössä kai jo pari vuotta ja on pysyny hyvänä koko ajan. Toiset on pitäny ostaa jo vaikka kuinka kauan, mutta just sitä mun käyttämää mallia ei löydy koskaan mistään ja jostain syystä en oo jaksanu tilatakaan niitä mistään :D

  • Juu no noi kyl kestää ja kestää. :) Niin. Treeniliivien osto ei tosiaan ole herkkua ja vaatii sen, että siinä on asiantunteva hlö palvelemassa. Itse ostin nämä messuilta jossa sain kyllä hyvää ja henkilökohtaista apua. :)

 2. Shock Absorberit on kyl ihan huiput, mutta niin on kyllä myös yllättäen Ginan ”Connie sport bra”! Ihan parhaat budjettiliivit! Mulla on ollu tosi isot rinnat ja käytin niitä, nyt n. Ct ja käytän niitä, siis ihan juostessa ja hyppiessä. Ne eivät näytä juuri miltään, mutta päällä ja käytössä todella hyvät.

  • Aah!? No joskus edullisemmatkin merkit yllättävät. ;) Pakko kyllä kurkata vaikka harvoin Ginassa on tullut enää käytyä.

 3. Minulla on jo toiset Shock Absorberit menossa ja ne ovat kyllä niin hyvät ja samalla kestävät! Kun etsin uusia vähän tukevampia sporttiliivejä niin ei niitä hirveästi hyviä oo ja ostin samanlaiset toiset!:-D

  • No mutta mikäs siinä jos hyvät löytää. :D Itelläkin oli lähellä mut otin sit vähän erilaisen mallin kuitenkin kuin edeltäjät. :)

 4. Changessa on todella hyvät urheiluliivit isorintaisille, en ole toistaiseksi löytänyt parempia mistään. Tosin Shock Absorberit on vielä kokeilematta, eli ehkä ne testiin seuraavaksi :)

  -jennie

  • Mä itseasiassa joskus koklasin sielläkin mutta ei ne istuneet oikein. Yhdet rintsikat tosin sieltä on tullut hankittua ja hyvät ovat!!

 5. Mulla on ollut niken urheilurintsikat jo jonkin aikaa ja viime viikolla havahduin vähän vauhdikkaammalla steppi tunnilla kuinka paljon yläkroppa höllysi.. Joten iiiso kiiitos Jutta! Tää postaus ei ois voinu tulla parempaan aikaan!

  • Joo toi on kyl paha jos noin käy… Eli heti vaihtoon!! :) Käy sovittamassa Absorbereita jossain urheiluliikkeessä, eiköhän sieltä löydy sulle hyvät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta