Marraskuun randomit


– Joko kehtaa laittaa jouluvalot ikkunaan? Rakastan joulua ja kaikkea sitä koristetta, kynttilöitä sun muuta tähän vuodenaikaan liittyvää. Ainut mitä inhoan on joulustressi. Se, kun jengi poukkoilee kaupoissa ja stressaa mitä ostaa kenellekin lahjaksi. Eikö paras lahja ole se, että läheiset ovat koolla?

– Tämän kuun ehdottomat ykköstuotteet ovat mielestäni Color WOW -hiuspuuteri ja Beautyblender -meikkisieni. Välillä on kiva huomata, että innovatiiviset keksinnöt todella toimivat! Liian usein mielestäni mainonnalla koitetaan huiputtaa jengiä ja enää aika harvassa on sellaiset tuotteet joista voi vielä tänä päivänä olla, että vautsi. Sitten, kun näihin vautsi vau -tuotteisiin törmää on niitä kiva hypettää. :) 

– Musta on tullut ihan hirveä hummuksen ja muiden kasvisruokien ystävä. Kävin taannoin Sandron vege-brunssilla ja olin ihan taivaassa! Miten kasvissafka voikin olla niin hyvää?! Jos osaisin vääntää noita kaikkia itse olisin ehdottomasti kasvissyöjä. :) 

– Liityin eilen mukaan Team Noran nettivalmennukseen, johon sain kutsun bloggaajana. Kyseinen valmennus antaa ruoka -ja treeniohjeet kahdeksan viikon ajaksi ja mikä parasta, ohjelmassa on videopankki josta voi ammentaa uusia treeniliikkeitä ja ruokaohjelma löytyy myös gluteenittomana, sekä maidottomana. Mielenkiinnolla lähden kokeilemaan uusia tuulia treenien saralla! Olen pitkään jakanut salitreenin kolmijakoiseksi, joten Noran ohjelman sisältämä nelijakoinen ohjelma antaa vähän uutta meininkiä salille ja ohjelmassa on mukana myös mäki- ja porrastreeni harjoituksia. Kirjoittelen fiiliksiä ohjelmasta vielä tässä lähitulevaisuudessa kunhan pääsen hieman ”jyvälle”. 

– Yksi asia mikä tällä hetkellä raivostuttaa on hiusten sähköisyys. Taas on se aika vuodesta, kun ainakin oma pehkoni kärsii tästä probleemasta. En oikein tiedä mikä auttaisi… Nyt varsinkin, kun ilmasto on vaihdellut todella paljon ovat hiuksetkin myötäeläneet tätä ilmastonvaihtelua extra sähköisyydellään. En halua edes miettiä mitä se talvipakkasilla taas on…

– Olen ihan suunnaton raakapatukka -fani. Voisin vedellä noita huoletta varmaan jokaisella aterialla mutta olen koittanut rajoittaa hommaan yksi per päivä. Tavallaan aika kallis välipala mutta minkäs teet! 

– Mua kiinnostaa tällä hetkellä todella paljon erilaiset lifecoaching -ja muut motivaatioluennot. Suunniteltiinkin yhden ystävän kanssa menemistä jo erään henkilön luennoille. Uskon noiden motivoivan ja toimivat tuoden elämään lisää ulottuvuuksia. Saa toki suositella jos tekin tiedätte jonkun hyvän luennoitsijan!

– Mulla on aivan ihana mies. Turhan harvoin häntä täällä hehkutan mutta hän on kyllä todella special tapaus. :) Iloinen, tunteellinen ja herkkä, kova hassuttelemaan. Monen ihmisen ns. luottoystävä. Mikä parasta, hänessä on sitä syvyyttä ja sisällökkyyttä jota ihmisissä rakastan. 

– Kaivattaisiin kovasti jotain uutta hyvää sarjaa katsottavaksi. Olen kuitenkin todella ronkeli ja tuntuu ettei mikään ole enää Breaking Badin tai Sons of Anarchyn jälkeen yhtä hyvä. Siltaakin alettiin katsomaan mutta jotenkin se vaan jäi, ei ollut tarpeeksi mielenkiintoinen. Miehellä on jotain omia sarjojaan joihin taas en itse olen lämmennyt (Game of Trones mm.) mutta joku sellainen josta molemmat tykkäisivät olisi hakusessa.

– Odotan todella innolla tulevan viikonlopun reissua! Aijon kerätä teidän kaikki Riika -vinkit yhteen ja ottaa niistä ideoita matkalle. :) Vielä sellaisia saa antaa jos tulee jotain mieleen! Toivottavasti meillä tulee olemaan rentouttava viikonloppu. Olisi ihanaa käydä jossain hoidoissa paikan päällä, esimerkiksi kokovartalo hieronta tulisi niin tarpeeseen. Meillä on kyllä hotellillamme mahdollisuus poreiluun poreammeessa ja saunomiseen, joten onhan tuokin jonkun sortin rentoutumista. :) 

Sellaisia marraskuun aatoksia. Ei ollut ihan perus faktoja vaan randomeita, kuten tekstin otsikkokin kertoo. :)

Oikein ihanaa keskiviikkoa ja energiaa päiväänne! xoxo

On my way

11 vastausta artikkeliin “Marraskuun randomit”

 1. Hei!

  Jos tykkäsit Breaking Badista, niin mulla olisi muutama vinkki.. Ottakaa HBO-käyttäjyys, ei maksa paljoa ja siellä on aivan huipputason sarjoja, Netflix jää ihan kakkoseksi ;) Sitten, katsokaa sieltä True Detective! Sarja alkaa hitaasti, mutta muutaman jakson jälkeen alkaa tapahtua ja roolit ovat huikeita(aivan kuten Breaking Badissa). Voin lyödä vetoa, että tykkäätte molemmat!

  • Juu itseasiassa oonkin miettinyt, että netflixissä ei oo enää juuri mitn hyvii… Totahan voisi siis koklaa. :)

  • Voi kun sekin ollaan katsottu. Toinen kausi oli vaan niin paljon huonompi kuin eka. :(

 2. Ootteko kokeillu Walking deadia? Ja miten on mahollista olla lämpeemättä Game of Thronesille?! :D

  • Muistaakseni Saku on katsonut tota… En mä tiedä. Joku siinä vaan ei saanut mua mukaansa temmattua. :D

 3. Shameless on huippusarja, koukuttava ja mahtavia henkilöhahmoja. Tykätään miehen kanssa molemmat :)

  • Oke, hmm. Mä en ole katsonut mutta voisin varmistaa vielä mieheltä ettei hänkään… Kiitti vinkistä!

 4. Joku ehdotti jo True Detectivea, se on kyllä ihan ok, tai no onhan se hyvä, mutta ehkä sittä oltiin liikaa hehkutettu kun katsoin sen ja tavallaan petyin. Mutta uskon että monen kohdalla uppoaa hyvin. Mun ehdotuksia ton em. sarjan lisäksi on Dexter ja siis ruotsalais-tanskalainen Silta (ei se Jenkki missään nimessä!). Fargo oli myös ihan hyvä. Uskon, että Dexteriin on monilla omat ennakkoluulonsa ja oli mullakin siis ihan hirveet, enkä alkuun ollu ollenkaan kiinnostunut. Parin jakson jälkeen se alko rullaamaan ja voin kertoa et siinä on mahtavat ne henkilöhahmot ja niiden omat tarinat vielä enemmän, kuin se pelkkä tappaminen. Silta oli mun mielestä ihan mahtava, molemmat tuotantokaudet katsoneena, sitä sarjaa ei voi huonoksi väittää. Fargogin oli ihan hyvä, vähän erilainen kuin muut.

 5. Ringer, Panttivangit (Hostages) ja Kosto (Revenge) on hyviä. Oletko katsonut mitään näistä? Koston ainakin ensimmäinen kausi oli huippuhyvä :)
  How to get away with murder alkoi juuri Jenkeissä ja sitä on kehuttu, ehkä sitä alan seuraan seuraavaksi

 6. Homeland on aivan siis todella hyvä sarja! Meillä on mieheni kanssa nyt neljäs tuottis meneillään ja tykätään molemmat ihan älyttömästi! Revenge myös on huippuhyvä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta