Pascoe pH-balance emäsjauhe

Kuinka moni teistä on kuullut *Pascoe pH-balance emäsjauheesta, tai ehkä kenties käyttää tuotetta? Itse en jostain kumman syystä ollut koskaan ennen kuullutkaan tästä jauheesta mitä suuresti ihmettelen. Bongasin tämän siis Nora Vuorion -ruokavalioohjelmasta, jossa hän kehoittaa nauttimaan Pascoeta veden kera joka aamu ennen aamiaista. No mitä ihmettä tämä sitten on ja miksi sitä kannattaa käyttää?

Pascoe on emäksisiä mineraaleja sisältävä ravintolisä, joka sisältää happo-emästasapainoa tukevaa sinkkiä. Kiire elämäntyyli, tupakointi, huonot ruokailutottumukset, stressi, liikunnan vähäisyys jne. happamoittavat elimistöä. Happamuus näkyy kehossa mm. päänsärkynä, väsymyksenä, närästyksenä, suolisto-ongelmina, ihon ja kynsien, sekä huonontuneena kuntona jne. Jos elimistön hapan olotila jatkuu pitkään, aiheuttaa se hoitamattomana jopa luuston heikkenemistä. Vaikken voi todellakaan itse samaistua joka kohtaan niin silti muutamat kohdat ovat itselleni tuttuja. Etenkin kohta närästys ja suolisto-ongelmat särähtivät yllättäen korvaani. Myös hiusten kuntoon ei voi koskaan saada extra boostia, saatika sitten niihin kynsiin… Ja mites tuo väsymys, stressi? 


Jauhetta nautitaan joka aamu (tai ilta) 1 tl tyhjään vatsaan. Mielellään noin tunti ennen ruokailua mutta itselleni sanottiin luontaistuotekaupassa, että 20 minuuttiakin on ihan ok. Kultainen keskitie sitten ehkä 30 minuuttia. 😉 Itse odottelen mielenkiinnolla Pascoen vaikutuksia sillä vaikka koitan vältellä maitoa, sokeria ja viljoja, on esimerkiksi maitoa kuitenkin tungettu vähän kaikkeen. Jos syö lounasta jossain ulkona, löytyy maitoa useimpien ruokien sisällysluettelosta… Tämä taas omalla kohdallani meinaa sitä, että vatsa reagoi. Vieläkään en voi sanoa, että vatsani olisi joka päivä 100 % täydellisessä kunnossa vaan oikeasti sen kanssa saa välillä taistella aika paljon. Jos syön esimerkiksi jotain missä on maitoa viikonloppuna, tunnen vatsaoireita vielä keskiviikkonakin. Se on aika raffia ja olenkin miettinyt, että pystyisinkö oikeasti vaan olemaan totaalierossa kyseisestä raaka-aineesta. Tähän saakka olen laittanut välillä nautinnot hyvän olon edelle mutta onko se sen arvoista?

Kysyin luontaistuotekaupassa myyjältä voisiko tämä oikeasti auttaa ja hän totesi, että tuote on ollut myynnissä 80 vuotta. Siinä hetkessä varmistuin siitä, että kyseessä ei varmastikaan ole mikään hetken huuhaa -tuote jota koitetaan markkinoida tämän ”terveysbuumin” aikana. Ja toisaalta jälleen kerran, miksi ei kokeilisi? Pakkauksen mukana tuli pH-liuskoja joilla voi mitata oman kehon pH-tasapainon, joten mielenkiinnolla odotan sitä, että näen kuinka pH muuttuu kuurin jälkeen. Kuulemma yksi tuollainen jauhepussukka riittää kahdeksi kuukaudeksi.

Itse en tosiaan vielä voi valitettavasti kokemuksia tuotteesta kertoa sen enempää mutta olisi tosi kiva kuulla teiltä mahdollisilta käyttäjiltä kokemuksia!? Toimiiko tuote ja jos toimii niin millaisia havaintoja olette tehneet? 🙂


* Mainoslinkki

Kommentit (10)
  1. Nina Simola
    26.5.2016, 20:47

    Hei

    Minulla tämä on ainoa tuote, mikä auttoi krooniseen hiivatulehdukseen. Kolme vuotta kärsin koko ajan hiivasta, yritin muuttaa ruokavaliota ja kokeilin kaikkea mahdollista (esim. Tolosen Candida Fortea, mikä ei auttanut ollenkaan). Lääkärit eivät oikein osanneet auttaa, määräsivät vaan entistä vahvempia hiivalääkkeitä, jotka rikkoivat limakalvot. Olin aika epätoivoinen, kunnes törmäsin tähän tuotteeseen. Pikkusiskonikin kärsi jossain vaiheessa hiivasta ja sai apteekkilääkityksestä todella pahat allergiaoireet (iho kuoriutui pois), suosittelin kokeilemaan Pascoeta ja kas kummaa se auttoi, ilman pienintäkään sivuoiretta. Toivottavasti tuotteen valmistusta ei lopeteta ikinä, en tiedä mihin joutuisin ilman sitä.
    P.S. Minulla on yksi 260 g käyttämätön paketti (olen vahingossa ostanut sitä ylimääräisen paketin, kun haluan varmistua siitä, että sitä on, hiiva nimittäin alkaa tuntumaan heti seuraavana päivänä, jos unohdan ottaa jauheen.) Voin myydä sen halvalla, jos joku haluaa kokeilla (voimassa 2/2017 saakka). 14 eur + postikulut päälle. Kysy nina@simola.eu.

  2. Terveyskirjaston linkissä todetaan, että Elimistön nesteiden normaali pH-arvo on 7,35–7,45, ne ovat siis lievästi emäksisen puolella. Omani olivat alle, vaikka miellän itseni terveeksi ennemmin kuin sairaaksi. Syyksi löytyi pitkään kestänyt stressi, se väsyttää lisämunuaiset. Tutkimaan alettiin hiustenlähdön vuoksi. Otan tämän kokeiluun, pakuriteen oheen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *