Kotona ollaan

Reissussa on aina mukava käydä mutta onhan kotiinkin kiva palata. Vieteltiin tosiaan viikonloppu mieheni kanssa Riikassa, josta muutamat teistä saivatkin jo esimakua Instagram -tilini kautta. Kirjoittelen varsinaisia matkapostauksia tämän viikon aikana, niin paljon kerrottavaa ja fiilisteltävää! Kaupunki oli mieletön ja meistä kumpikin tykästyi Riikaan todella paljon. Nyt oikeasti ymmärrän miksi paikkaa on kehuttu eikä omiin korviini ole sattunut yhtään poikkipuoleista sanaa kohteesta. 🙂

Kasailen tänään töiden jälkeen kuvia postauksiksi, joita on ainakin muutama tulossa. Tässä kuitenkin hieman esimakua, eli eilisen asukuvat Riikan Vanhan Kaupungin kadulla kuvattuna. Vitsit mä rakastuin noihin mysteerisiin pikkukatuihin, niin nättejä! Hieman samaa tyyliä Viron Vanhan Kaupungin kanssa mutta mielestäni Riika vei silti kyllä voiton. Niin ja arvatkaa vaan kuinka paljon rakastuin tuohon Riikan New Yorkerista hankittuun pörröjakkuun… Täydellinen!

Kengät Sixtyseven / Housut Bubbleroom *täältä / Toppi Cubus / Jakku New Yorker / Laukku MK 

Mitäs pidätte eilisen asuvalinnasta? 🙂

* Mainoslinkki

Kommentit (8)
  1. Näytät aivan super hyvältä, säteilet discohousujen kanssa kilpaa! Ja Riikan vinkkejä odotellessa, sinne pitäisi lähteä seuraavaksi.

    1. Haha kiitoksia! 😀 Joo, tänään olisi tarkoitus illalla väsätä ensimmäinen… 🙂

  2. Woww upee& ihana asu!

    1. Kiitos Karoliina! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *