Korvike maitorahkalle

En ole kaivannut maitorahkoja tai jogurtteja juuri yhtään ruokavaliomuutokseni jälkeen. Alkuun se oli toki kova pala mutta nykyään olen jo niin tottunut. Juon smoothieita rahkan tilalla ja syön maustettuja soijajogurtteja, jotka ne pienissä määrin sopivat vatsalleni. Bongasin viime viikolla kuitenkin (taas) uuden mielenkiintoisen purkin kylmähyllyltä ja en voinut vastustaa kiusausta tutustua tuotteeseen paremmin. Kyseessä on siis OATLY kaurapohjainen maustamaton jogurtti. Aika mielenkiintoinen uutuus jos tykkää syödä esimerkiksi marja -rahka comboa ja maito aiheuttaa oireita. Tämä sopii vielä niillekin henkilöille joiden kohdalla soijakaan ei ole se paras ja sopivin vaihtoehto. 

Koostumus kaurajogussa on aika löysähköä, eli ihan rahkalinjalla ei tosiaan mennä. Maku on kuitenkin mielestäni ihan jees, pehmeä ja samettinen. Itse en kuitenkaan söisi tätä kerralla kovin paljoa ,nimittäin koostumus on sellainen, että liiasta tulisi helposti huono olo. Toisaalta olen aina tykännyt syödä jogurtinkin siten, että täytteitä on runsaammin kuin jogua eli saattaa olla ihan makuaistista taas kiinni tämäkin. :) Maustamattomassahan parasta on se, että sekaan voi heittää mitä vaan. Voit ujuttaa sinne ne päivän superfoodit, prodet, pähkinöitä, hedelmiä, marjoja, hunajaa jne. Mielikuvitus vaan rajana! Hintaa purkilla oli hieman enemmän kuin normi jogurtilla, eli S-Marketissa nelisen euroa. Mutta toisaalta, tämä taas kyllä kestää suhteellisen kauan. Mulla taisi lähes viikon jääkaapissa keikkua. :)

Joko joku muukin on kerennyt kyseistä rahkan korviketta kokeilemaan? Mitä olette mieltä, toimiiko?

On my way

2 vastausta artikkeliin “Korvike maitorahkalle”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta