Ajankohtaiset kollaasit

Pitkästä aikaa kollaasipostausta. Itseäni inspiroi asukuvien lisäksi myös kootut kollaasit, joista voi löytää ideoita. Itseasiassa monesti itse näitä kootessa saattaa myöskin kokea ahaa -elämyksiä. Nettikauppojen valikoimatkin näkee ihan eri valossa, kun hakee esimerkiksi hakusanalla housut ja Polyvore antaa kaikki Nellyn pöksyt samaan ikkunaan. Kätsää! 

Syyspukeutuminen ei ole koskaan ollut itselleni se mieluisin juttu. Niin monet sanovat rakastavansa niitä pehmeitä neuleita ja muita syksyn mukana tulevia härpäkkeitä, itselleni ne ovat vähän vastenmielisiä. Inhokkilistani kärjessä on itseasiassa korkeakauluksiset neuleet, etekin aitovillaiset. En oikeasti ymmärrä kuka voi pitää noista kutiavista karvakasoista. Itse saan ainakin kylmiä väreitä jo pelkästä ajatuksesta… Parhaita neuleita ovat kauluksettomat versiot, jotka antavat kurkulle tilaa hengittää. Olen ostanut aikanaan pari korkeakaulaista ”totutteluneuletta” mutta todella harvoin niitä tulee vaan käytettyä… 

Neuleiden sijaan rakastan syksyssä nilkkureita. Niistä olen pitänyt aina enemmän kuin kokopitkistä saappaista. Myös hatut ja pipot ovat mieleeni, samoin nahkahanskat. Muuten talvipukeutumiseni ei eroa ihan kauheasti syksystä ja keväästä. Toki kuvioihin astuvat talvitakit mutta takin alle puen pääosin ihan samaa sarjaa kuin muinakin vuodenaikoina. Mielestäni silloin, kun talvitakki on tarpeeksi lämmin, voi alla olla vaikka ohuita sifonkipaitoja. Tämä onkin syy miksi nykyään haluan satsata laadukkaisiin takkeihin, ne todella lämmittävät koko pitkän talven yli!

autumn
*Pusero/ *Vastaavanlaiset kengät / *Housut / Kello MK / *Hattu / Laukku Prada / *Kynsilakka

No sitten tämä ihan ovella kolkutteleva pikkujoulkausi. Mustaa ja glitteriä, eikö se niin joka vuosi mene? Myös joulunpunaista on taas lupa käyttää. Omalla kohdallani pikkujoulukauden juhlapukeutuminen ei sinällään poikkea ihan kauheasti muiden vuodenaikojen juhlapuetista mutta kuten aikaisemmin lupailin, meinaan ottaa nyt niitä mekkoja enemmän kaapista esiin. Tuo Rebecca Stellan Nellylle suunnittelema mekko on mielestäni aivan upea! Itseasiassa hänen mallistossaan on useampi minua miellyttävä vaatekappale mutta tämä on ehkä se ihan ykkönen. Mä aina tykästyn hieman erikoisempiin leikkauksiin.

partytime

*Vastaava laukku / *Mekko / *Kello / *Kengät / *Huulipuna / *Kynsilakka

Pörröneuletakki ja Timberlandit. Kyseiset kengät ovat mulla sellaisella ”haluan -listalla” mutta silti musta tuntuu, että ne jäävät omalla kohdallani sinne kaupan hyllylle. Liian vähäiselle käytölle varmasti jäisivät… Mä vähän povaan tästä feikkiversioineen ilmiötä Air Maxit, katsotaan kuinka käy! Pörröjakut jostain syystä ovat iskeneet muhun jo muutaman vuoden ja tuo rakkaus ei ole hiipumassa päin. Tykkään todella paljon myös ns. sulka -ja karvajakuistakin, joku niissä vaan viehättää. Muhkeilla neuletakeilla tykkään tosiaan verhoutua, eli neuleiden sijaan satsaan ennemmin näihin. ;)

asu
*Neuletakki / *Farkut / *Toppi / *Kengät / Laukku CÈLINE / *Huulipuna


Onko teillä jotain must -juttuja näin telven tullen tai vastaavasti jotain vaatteita joita ette siedä? :)

*Mainoslinkkejä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta