Asukuvia Riiassa

Kuten eilisessä Riika -postauksessa mainitsin, sää suosi meitä lempeällä kädellä koko viikonlopun ajan. Pelkäsin paljon, että jouduttaisiin kulkemaan sateenvarjo kourassa mutta toisin kävi! Koska vietettiin paljon aikaa ulkona, oli hyvin mukava nauttia ihan inhimillisistä lämpötiloista. :) Tuolla oli niin paljon ihania kuvausmestoja. Paljon katuja joihin pystyy menemään huoletta kuvailemaan ilman, että ympärillä on lauma ihmisiä. Rakastan niin paljon Vanhan Kaupungin miljöitä, upeita kaikkine ikivanhoine rakennuksineen. Ainut hankaluus olivat ne mukulakivet… Suosittelenkin sinne matkaavia ottamaan mukaan hyvät kengät. Piikkikorkkareilla tuolla on aika inhottava koikkeloida. :)

Sain matkalle Canonilta lainaan 24-70 mm f/2.8 L II USM -objektiivin joka oli meillä lainassa myös viime kesän Kreetan -ja Rooman matkoilla. Jo tuolloin totesin tuon aivan loisto objektiiviksi, joten olikin mukava saada jälleen ihanuus lainaan. Kyllähän eron huomaa kuvien laadussa… Vaikkei linssi olekaan paras henkilökuvalinssi niin mielestäni se toimii aika kivasti myös ihan näissä asukuvissakin. Maisemalinssinähän tuo on mielettömän hyvä. Iski taas pieni objektiivi -kuume ja voi olla, että joululahjaksi tulee hankittua se 85 mm f/1.8 -objektiivi josta olen täällä muutaman kerran aikaisemminkin puhunut. 

Mutta tässä tosiaan muutama asukuva lauantailta, takki päällä tietenkin. Ganni muuten lämmitti mua aivan mielettömän hyvin myös tuon matkan ajan. Ne takin kanssa palelut taitavat olla historiaa!

Housut Mango / Paita Mango / Kaulaliina GT / Takki Ganni / Laukku MK

Sakun takki Varusteleka

On my way

4 vastausta artikkeliin “Asukuvia Riiassa”

  1. Oot tosi nätti ja ihana kuvausympäristö! Mukava uus blogilöytö tää, alankin lueskelemaan sun blogia useammin :) Liityhän säkin mun lukijaksi :) Hyvää joulun odotusta!

  2. Kävittekö muuten tuossa keskiaikaisessa ravintolassa jonka edustalla Saku poseeraa? Ihana ravintola! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta