Maskimaniaa

Aina laadullisesti hyvä tuote ei välttämättä katso hintaa. Vaikka aika monissa jutuissa hinta saattaa kertoa paremmasta laadusta, on mielestäni kuitenkin olemassa suhteellisen paljon asioita jotka eivät ole laadullisesti hinnasta riippuvaisia. Esimerkiksi edullisemmista kosmetiikkamerkeistä hyviä ja laadukkaita tuotteita ovat mm. John Frieda, Lumene, Oriflame ja Freeman. 

Rakastan Freemanin naamioita. Olen ostanut sarjan maskeja kerta toisensa jälkeen ja mielestäni niissä vaan on hinta -laatusuhde kohdillaan. Tykkään todella paljon myös heidän visuaalisesta purkkien ilmeestä joka luo ostajalle heti sellaisen raikkaan ja freesin fiiliksen. Ja mikä parasta, kosmetiikka on luonnonmukaista ja niitä ei ole testattu eläinkokein. Ostin viime viikolla ensimmäistä kertaa kokeiltavaksi minttu-sitruuna kasvonaamion joka on mielestäni ihan super ihana. Vaikka tuote onkin suunnattu rasvoittuvalle iholle ei tuo ole ollenkaan huono tällaiselle normi/sekaihollekaan. Vihreä naamio virkistää ja puhdistaa ihoa ihanasti kuorinnan jälkeen. Kuitenkin ehkä se kaikista ihanin Freeman on se suklaa-mansikkanaamio! Se on sellaista jackya, että tekisi melkein syödä! :)

Kuorinnasta puheenollen, toinen ostokseni oli tuolla kertaa sarjan aprikoosi -kuorinta. Vaikka nyt naamiota tulikin hehkutettua niin pakko sanoa, että olisin toivonut kuorinnalta hieman enemmän. Tai sitten olen vaan tottunut hieman ”rajumpaan” kuorivaan… :D Tämä on siis hyvin hellävarainen, eli paras varmasti herkälle ja ohuelle iholle. Mulla tämä menee oikeastaan sellaisena päivittäisenä putsarina. 

Onko täällä muita Freeman -faneja? Mikä on lemppari naamionne sarjasta? 

On my way

7 vastausta artikkeliin “Maskimaniaa”

  1. Ootko kokeillut Freemanin hiilisokerikuorintanaamiota? Ihastuin siihen kesällä! On muuten tosi tehokas ja ihana tuote. Kuorinta ja naamio samassa tuubissa :) Olen kirjoitellut tuotteesta blogissanikin (jos haluat kurkata, postaus täällä). Näistä kahdesta mulla ei ole kokemusta, mutta tuota minttu-sitruunaa voisin kokeillakin :)

  2. Täytyy kans hakee testiin tota Lemonia jos kerran on hyvä naamio, itsellä ollut entuudestaan se avocado ja tykkäillyt! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta