Body Shopin huultenkuorinta

Sokeripala on köyhän naisen tapa kuoria huulet ja itseasiassa tuo ei ole ollenkaan huono vaihtoehto. Itsekin sitä harrastaneena… ;) Huulten kuorimiseen löytyy kuitenkin muutamia ihan siihen kehiteltyjä kosmetiikkatuotteita, tosin niitä on mielestäni markkinoilla to-del-la vähän. Bongasin Riian matkalla niinkin tutusta liikkeestä kuin Body Shop mielenkiintoisen huultenkuorinnan ja päätin samantien ostaa sen testiin. Hintaa purkilla oli noin 12 euroa, joten sekään ei matkabudjettiani tuhonnut. Kyseinen kuorinta on kuin huulipuna mutta tosiaan oikeasti puikko kuorivilla rakeilla, kulkee kätevästi mukana missä tahansa. 

Pyrin huulirasvojen minimaaliseen käyttöön. Aina välillä niihin kuitenkin sorrun ja se jos joku on virhe. Maybellinen Babylipsit ovat kyllä ihania mutta auta armias mitä tapahtuu yhdenkin kerran jälkeen… Huulet kuivuvat kahta kauheammin ja ne suorastaan huutavat lisää rasvaa! Täällä käydään kyllä vähän väliä vierottautumisjaksoja, koska ihan vaan vahingossa sipaisen sitä pahuksen huulirasvaa. Niistä olisi oikeasti hyvä opetella kokonaan pois… No mutta nyt, kun olen taas ollut about viikon ilman niin huulet ovat todella hyvässä kunnossa. Koska käytän päivittäin huulipunia, kuorinkin huulet ihan joka ilta tai aamu. Tämä Body Shopin kuorinta on mielestäni aivan ihana, sisältää todella hyvin kuorivia rakeita ja ah mikä piparmintun tuoksu. Varmasti tulen ostamaan jatkossakin!

Käyttö on todella helppoa, eli levitetään kuorijaa puikosta huulille. Itse teen edestakaisia liikkeitä jotta oikein tunnen kuinka kuollut ihosolukko irtoaa ja rakeet kuorivat huuliani. Tämän jälkeen suun vesipesu mikä on mielestäni se ärsyttävin osuus. Suun joutuu ikäänkuin pesemään kunnolla, joten suosittelen tekemään tosiaan ennen meikkiä aamulla tai illalla meikin pesun jälkeen. Muuten voi olla kiva pandaläikkä suun ympärillä. :)

Käytättekö te huultenkuorintaa? :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Body Shopin huultenkuorinta”

  1. löysin sun blogin ihan sattumalta ja oon löytäny jo monta hyvää vinkkiä! tackar :) ja itse ostin 2vuotta sitten Prahasta Lushista huulikuorinnan, en kauheasti voi kehua kun kuivu tosi nopeesti kasaan ku pieni purkki vielä kyseessä :( mutta tota voisi jopa kokeilla:)

    • Jeee, niin kiva kuulla! :) Aah, ikävä kuulla. Mulla ei oo mitn mielipidettä tosta lushin kuorinnasta? Enpä oo koskaan kuullutkaan… Mutta tätä voin tosiaan kyllä kehua! ;)

  2. Kiitos vinkistä, tämä lähteekin kokeiluun! :) kärsin itse aina syksyisin ja talvisin todella rohtuneista huulista kylmän ilman vuoksi, ja tietysti tulee myös sorruttua liialliseen huulivoiteen käyttöönkin.

  3. Oletko koskaan kokeillut luonnonkosmetiikka huulirasvaa? Esim. Burt’s bees ja Sante. Niissä ei ole sellaisia aineita jotka aiheuttaa sitä huulten kuivumista ja jatkuvan rasvauksen tarvetta. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta