Banaanipannarit uudella variaatiolla

Olen aina rakastanut baanaanipannareita. Monihan ei niistä pidä mutta mielestäni ne ovat jopa parempia kuin tavalliset lettuset. Koostumus on ihanan kuohkea ja raaka-aineet oikeasti terveellisiä ilman mitään ylimääräisiä pulvereita. Tänään selailin aamutuimaan Facebookkia ja silmilleni läjähti CocoVi:n sivun kautta eräs linkki blogiin, jossa näytti olevan joku resepti pannareille. Klikkasin ja päädyin blogiin nimeltä Rosvoluola. Ihan uusi blogi itselleni mutta mikäs resepti siellä olikaan, nams! Pannariresepti, jonka pohjana ovat bansku ja munat mutta niiden lisäksi reseptiin on lisätty mm. raakakaakaota. Oli ihan pakko testata jos vaikka löytäisi uuden suosikkireseptin ja noh, niinhän siinä nyt sitten kävi! Ja mikä merkittävää, mieskin piti näistä. ;)

Lihavat pannarit

3 banaania
3 kananmunaa
0,5 rkl psylliumia
3 rkl chian siemeniä
1 rkl raakakaakaojauhetta
ripaus suolaa

Aineet sekaisin ja paistetaan pannulla kivan ruskehtaviksi. Itse nautin marjojen, hunajan ja pähkinöiden kera. Super herkullisia! 

Resepti lainattu täältä. Kannattaa testata! :)

Mulla on tänään aikamoinen rentolauantai, eikä siis suurempia suunnitelmia. Tämä on aivan ihanaa, koska taas niin pitkään menty aikamoisella tahdilla. Kohta lenkille jonka jälkeen alan työstämään blogikirppistä. Laitan tänään siis pystyyn ihan erillisen blogikirppiksen johon on helppo sitten lisäillä kamaa. Eka erä tulossa vielä tänään, eli pysykäähän kuulolla. ;)


Oikein nautinnollista lauantaita jokaiselle! 
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta