Huulipunat järjestykseen

Nyt olisi luvassa pieni vinkkeli meikkeihin ja niiden säilytykseen liittyen. Mua on jo todella pitkään ärsyttänyt se, että omistan aika paljon huulipunia mutta koskaan en löydä sitä sävyä mitä milloinkin tahtoisin käyttää. Aina ne on jossain siellä ”toisessa meikkipussissa” tai kaapin perukoilla. Olen siis suomeksi sanottuna kaivannut loogisempaa säilytystä meikeille, etenkin niille punille.

Tähän tuli sattumoisin aika puskista ratkaisu, nimittäin bongasin eilen Tigerista telineen jossa on juuri huulipunien kokoiset lokerikot. Jes, täydellinen! Tuohon muoviseen lokerikkoon mahtuu siis yhdeksän huulipunaa, joten jo parikin noita vaikka ihan siellä kaapissa auttaa aika huikeasti löytämään lemppari punan kullekin päivälle. Tokikin jos huulipunat ovat jo ennestään sopivassa järkässä niin luovuus vaan kehiin mitä kaikkea tuohon telineeseen voi laittaa. :) Sanoisin, että passeli myös meikkivoiteille, joillekin siveltimille, ponnareille, pinneille, koruille jne. Oon ihan fiiliksissä tästä! :D Hintaa oli vaivaiset kolme euroa, joka ei munkaan säästöbudjettia kaada!

Onko joku muukin bongannut tämän kätevyyden? 

On my way

8 vastausta artikkeliin “Huulipunat järjestykseen”

  1. Jes! Mä oon etsinyt just ton tyyppistä ja löysinkin, mutta hintaa sillä vaan oli montakymmentä euroa, joten jätin ostamatta. Käynpäs hakemassa mahdollisimman pian itsellenikin tuollaisen! :D

  2. Moikka!! Kiitos vinkistä :)

    Viitsitkö mitenkään linkittää tuon rasian tähän ..? Etsin vaikka ja mitä tuolta sivuilta ja eeei vaan löydy :D

    • Apua, ei kai tuota löydy edes netistä? :O Mä siis ostn sen ihan Tigerin liikkeestä. :)

  3. Moi! Olit kommentoinut Essin blogiin siitä, että sut on joskus ryöstetty solkussa. Mikä solkku oli kyseessä, kauan tästä on ja miten pääsit kotiin sieltä? Itse käyn kerran kuussa juuri noissa itsepalvelusolkuissa ja oon aina luullut, että lukot pitäisi varkaat poissa.

    • Moikka, se oli Manskun solkku, sijaitsee siinä Jäähallin lähellä. Hitsiläinen, kun en tosiaan muista edes nimeä… Aikaa on kaksi vuotta ja pääsin himaan poliisikyydillä. :D Ilman alushousuja, kengät jäi ja teeppari jonka pystyin onneksi pukemaan päälle. Joo no siis nehän saa aika keposeen väännettyä auki jos on vaan semmonen veskilukko… Oli kyllä tosi ikävä kokemus ja jäi traumat ja tosiaan vietiin kaikki lompsaa ja kännyä myöten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta