Ihmeellinen meikkisieni

Joko moni teistä jo kuullut ihmeellisestä meikkisienestä nimeltä *Beautybleander? Itse olin onnistunut olemaan täydessä pimennossa, kunnes ystäväni Lotta I Love Me -messuilla innostui ihan tuhottomasti nähtyään nuo pisaran malliset pehmosienet Tangle Teezerin ”kojussa”. Olin ymmälläni. Nojoo, homma valkeni itsellenikin hyvin nopsaa ja sieni alkoi todella kiinnostamaan. Samassa kojussa sattui olemaan vielä Tangle Teezerin edustaja jonka kanssa oltiin oltu aikaisemmin yhteyksissä, joten hän ojensi minullekin pienen nyssäkän joka sisälsi kaksin kappalein tuota ”ihmesientä”. Lisäksi kassissa oli saippua sienen puhdistamiseen. Ihan kiva, koska sen verran kyyninen tuota meikkisientä kohtaan olin etten todellakaan ollut sitä heti ostamassa. :D 

Ensimmäinen kokeilu ja rakastuminen. En vaihtaisi enää mistään hinnasta muuhun meikkisieneen ja tarkoitan tätä todella. Suhtaudun tällaisiin tosiaan aika varauksella, koska nykyään markkinat ovat pullollaan sitä sun tätä. Tämä kuitenkin yllätti mut ihan puskista! Itse olen meinaan käyttänyt jo iät ja ajat meikin levitykseen niitä kaupan valkoisia sieniä jotka ovat mielestäni tavallaan aika ällöjä. Niitä joutuu vaihtamaan usein, ne värjäytyvät todella törkyisiksi, tahrivat meikkipussin jne. 

No miten Beautyblender sitten eroaa siitä tavallisesta meikkisienestä? Ensinnäkin muoto on pisaran mallinen, jolloin siinä on kaksi erilaista päätä jolla levittää meikki. Tuo kärkiosa pienempään ja tarkempaan pohjustukseen (silmänaluset ja virheiden peitto) ja suuri pyöreä pää vastaavasti ihan kasvojen laajemmille alueille. Lisäksi sienen pyöreä muoto takaa täysin rajattoman meikin, eli sienen kulmilla ei tule sellaisia railoja tai viivakohtia joita saattaa normi meikkisienillä huomaamatta tullakin. Myös sienen pehmeys on jotain sellaista johon en ole törmännyt muissa meikkisienissä! Sillä on ihan mahtava tuputtaa meikkiä iholle tai levittää se haluamallaan tavalla. Lisäksi sienen peseminen ennen ja jälkeen tekee siitä todella paljon hygieenisemmän, kuin muista meikkisienistä. Tuote pitää oikeasti kokeilla omalla iholla ja vakuuttua. :)

Mulla on tällä hetkellä arkisin käytössä yllä näkyvä kolmikko pohjameikin tekoon. Vasemmalta oikealle; meikkivoide, ihon sävyn heleyttäjä ja *silmänalusten peittovoide. Todella hyvä kolmikko, jonka levitän kämmenselälle ennen Beautyblenderillä levitystä. Teen yleensä noista meikkivoiteesta ja heleyttäjästä tuollaisen oman keon tai mixauksen ja peitevoiteesta oman läjän. Tuo on oma tapani, toki moni varmaan laittaa voiteet suoraankin kasvoille ja ei sekään ole ollenkaan väärä tapa. :)

Tärkeä seikka kuitenkin ennen Beautyblenderillä levittämistä on sen kostuttaminen. Eli ihan vaan sieni rohkeasti hanan alle ja pikainen kastelu, jonka jälkeen sieni puristetaan pyyhkeen sisään. Eli tarkoitus ei ole levittää meikkiä läpimärällä sienellä vaan sen tulee olla pyyhekuiva. :) Tosin sieni ei kyllä imekään itseensä samalla tavoin vettä kuin muut sienet, eli ihan vettä valuvaa läpimärkää siitä ei saa vaikka kuinka yrittäisi. Tuo sienen kosteutus sitten taas varmistaa sen ettei meikkivoide imeydy itse sieneen, vaan jää sen pintaan ja täten sitä ei mene myöskään hukkaan. 

Ja sitten vaan tositoimiin! Mulla on tapana tuputtaa kädeltä alkuun voidetta otsaan, molempiin poskiin ja leukaan. Tuosta sitten lähden levittämään sitä kunnolla ympäriinsä. Käyn useaan kertaan kasvot läpi jolloin varmistan meikin tasaisuuden. Lopuksi sieni pestään uudestaan juoksevan veden alla ja halutessaan hommaan voi käyttää Beautyblenderille tarkoitettua hellävaraista saippuaa. Tuo saippua on kyseisen sienen oheistuote. 

Ja sitten sitä lopputulosta. Mielestäni sienellä saa kyllä aivan ihanan tasaisen lopputuloksen jossa ei ole meikkirajoja. Kuten alussa jo mainitsin, paluuta entiseen ei ole eikä tule. :)

Jos jotain alkoi kyseinen sieni kiinnostamaan niin ainakin Stockmann myy Beautyblendereitä. Lisää infoa löytyy Beautyblenderin Facebook-sivuilta

Onko teillä kokemusta tämän sienen käytöstä? Löytyykö muita siihen hurahtaneita?

* Beautyblender ja Cliniquen peitevoide saatu blogin kautta

On my way

6 vastausta artikkeliin “Ihmeellinen meikkisieni”

  1. Ihanaa, että kosmetiikkagurut ovat vihdoinkin ratkaisseet tämän ikuisen meikkisieniongelman :) Itse aion varmasti ostaa, kun seuraavan kerran kosmetiikkakauppaan astelen.

  2. Olisi kiva jos et blurraisi kasvojasi, kun esittelet kuitenkin meikin tasaisuus tms. tuloksia…..

    • En ole niitä blurrannut. :) 50 mm linssillä tulee tuota jälkeä, kun ottaa itsestään lähikuvaa.

  3. I have used it for months now, excellent product even for mature skin, best bang for the $, which is $3 here;-) But I have to say my Sigma flat kabuki F80 is the BOMB and makes the foundation application easy and flawless!

  4. Mä en kyllä ihan ymmärrä tän hypetystä.. Tasaista tulee, mut ite ainakin sain laittaa ruton monta kerrosta, et sain yhtä peittävän tuloksen kuin siveltimellä.. Talvella ainakin aion käyttää, silmäalus iho ei tunnut just nyt kestävän sivellintä, et sen ongelman ratkaisi kyllä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta