Sunnuntainen omenapaistos

Päivä on hujahtanut aivan liian nopsaa enkä ole kerennyt koneella laisinkaan aikaa viettämään. Ajattelin kuitenkin näin ennen suihkua ja nukkumaan menoa tulla vielä pikaseen jakamaan tuossa pari tuntia sitten nauttimani herkkureseptin. 

Uuniomput ja niistä tehdyt erilaiset paistokset ovat omaa herkkuani. Ihan super hyvää ja mikä plussaa, ei nyt kuitenkaan aivan kauheita sokeripommeja. Mieluummin vaikka tällaistakin kuin pussi niitä irtsikoita. ;) Laitan siis yleensä uunissa joko banaaneja/omenoita tai sitten molempia, sekä vielä niiden kanssa gluteenittomia kaurahiutaleita. Yleensä kuorrutteeksi olen käyttänyt Oatlyn vaniljaista kaurajädeä mutta tällä kertaa kokeilin perjantaina kaupasta ostamaani saman merkin vaniljakastiketta. Tuokin on siis täysin kasviperäinen tuote eikä sisällä maitoa ja mikä positiivinen ylläri, jälleen kerran todella hyvää! Suosittelen jos tykkää vaniljakastikkeesta mutta maito aiheuttaa oireita. Itse en huomannut maussa mitään eroa tavalliseen vaniljakastikkeeseen, eli ehdottomasti tuote jota voisi ostaa useamminkin. 

Omenapaistos

1 banaani
2 keskikokoista omenaa
1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 tl raakakaakaojauhetta
1 tl kanelia
hunajaa

Paistetaan uunissa 225 asteessa noin 20-30 minuuttia. Nautitaan kylmän kera, eli joko jäätelön, marjojen tai vaniljakastikkeen.
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta