Papuna kesät talvet

Pitkästä aikaa rusketusjuttuja! Kesä on hurahtanut jo monta kuukautta sitten ja päivetys on varjo vain. Mulla jäi suoraan sanoen tuo solkussa käynti vähän päälle kesän jälkeen mutta nyt olen päättänyt jälleen lopettaa siellä ravaamisen. Kävin siis ennen etelän reissujamme solkussa vähän ”totuttelemassa” ja reissun jälkeen tuo jäi siinä mielessä tavaksi, että tähän saakka siellä on tullut käytyä 1-2 kertaa kuussa. Tuo on todella huono tapa mutta minkäs tekee, kun se selkeästi pitää ihon terveemmän värisenä ja on ollut aivan ihanaa, kun ei ole tarvinnut läträtä itseruskettavilla. Ainut mihin olen ir:ää käyttänyt ovat kasvot. 

Vaikka itseruskettavat ovatkin todella kehittyneitä ja tasaisen rusketuksen saaminen on mielestäni niillä todella helppoa, niin silti inhoan sitä väriä joka tarttuu myös petivaatteisiin ja jopa petarin kankaaseen. Tuo on niin valitettavaa… Tykkään vielä kaikenlisäksi nykyään käyttää valkoisia lakanoita jolloin laikut näyttävät entistä ihanemmille siinä lakanassa. :D Kasvoihin laitan yleensä ruskettajan aamuisin jolloin se ei pääse tarttumaan lakanaan. Ehkä tuon voiteenkin kanssa pitäisi ajoittaa se jotenkin aamuun, jolloin sitten illalla kävisi suihkun kautta ja täten petiin ei tulisi läikkiä. Nojoo, miten te suojaatte petinne? Onko teillä joku pyyhe kroppanne alla vai kuinka? :D

Jos sitten kuitenkin muutama sana näistä mun kosmetiikkakaapin rusketusputeloista. Siellä on tosiaan jo pidempään koreillut kaksi merkkiä, jotka olen todennut parhaiksi. Ykkösenä Vita Liberata ja toisena St. Moritz. Kropalle olen jo tosi pitkään tykännyt käyttää pelkkiä vaahtoja, jotka kuivuvat kivasti samantien. Itse inhoan sitä limaista fiilistä joka useista voidemaisista iholle jää. Noissa käyttämissäni vaahdoissa on myös sitä pigmenttiä, joka tosiaan tulee iholle heti levitettäessä. Sekin on tietty iso plussa, koska silloin voit levittää ruskettajan vaikka juuri ennen juhlaasuun sujahtamista ja olet samantien Karibiassa vierailleen näköinen. :)

No sitten itse tuotteet tarkemmin arvosteltuna. Halusin kaivaa väkisin ne plussat ja miinukset vaikka putelit ovatkin suosikkejani niin silti. Täältä siis pesee.

1. St. Morizt -vaahto sävy dark 

Kyseinen tuote on mun pitkäaikainen suosikkini. Yksinkertaisesti aivan super hyvä rusketustuote, 9+. Plussaa on etenkin vaahdon riittoisuus, valehtelematta yksi purkki kestää muutaman kuukauden viikottain käytettynä. Lisäksi juuri nappi sävy, levittyvyys ja kuivuminen. Tämä kuivuu siis ihan samantien! Miinusta purkin sisällön säilymisestä. Itse olen siis heittänyt nyt kesän jäljiltä yhden purkin kokonaan roskiin, koska sisältö oli muuttunut sinisen väriseksi. :D Ei houkutellut kauheasti laittaa iholle vaikkakaan en ollut varma olisiko se lopputulokseen vaikuttanut millään tapaa… Kyseinen purkki oli siis seissyt kylppärin rullakorissa toukokuusta, eli en sitten tiedä oliko lämpötilanvaihtelut vaikuttaneet asiaan? Niin ja plussa vielä pakko heittää edullisuudesta! Ainakin *Pretty.fi myy kyseistä tuotetta hyvällä alle kympin hinnalla. 

2. Vita Liberata vartalovaahto

Tämä kyseinen merkki vei sydämeni oitis, kun kokeilin tuotetta ensimmäisen kerran. Moment By Moment Mousse on tämä kotoani löytyvä ruskettava vaahto, joka on siis pikkuhiljaa iholla kehittyvä itseruskettava. Mielestäni tällä saa kuitenkin jo ihan samantienkin aika hyvän värin pintaan. Mä ainakin näytän ihan Karibialta palanneelta, kun tällä itseni voitelen. :D Levityksen jälkeen kuivuu iholla suhteellisen nopsaa, ehkä ihan pieni nihkeys jää levityksen jälkeen mutta tuo kyllä katoaa muutaman tunnin kuluessa. Itse en siis laittaisi tätä juuri ennen pukeutumista tai jonnekin lähtöä vaan vaahto vaatii selkeästi pienen kuivatteluajan. Tuosta siis ehkä pieni miinus… Iholla tämä on kuitenkin todella kauniin värinen, kunnon ruskea eikä keltainen. Plussaa myös helposta levitettävyydestä ja riittoisuudesta. 

Molempia itseruskettavia tulee ehdottomasti levittää kintaalla. Jos näin ei tee ovat kädet kyllä aivan varmasti mustana seuraavat pari päivää. :) Vaahdot siis imeytyvät nopeasti ihoon ja täten hanska on aivan ehdoton! Sama hansikas kestää hyvin muutaman kuukauden ajan, joten kovin kalliista investoinnista ei tosiaan ole kyse. 

No sitten kasvoihin. Kuten alussa mainitsin, kasvoille tarkoitettuja tuotteita olen käyttänyt kesät talvet. Kyseiseen tarkoitukseen mulla on jo todella pitkään ollut kaksi purkkia, jotka ovat ylivoimaisesti parhaita kasvoille tarkoitettuja ruskettavia. Molemmat ovat nekin Vita Liberata -sarjasta, toinen on tumman väristä heti sävyä antavaa ja toinen taas pikkuhiljaa päivettävää vaaleampaa voidetta. Laitan tavallisesti itseruskettavan aina aamuisin meikin alle, jolloin se muhii kasvoilla päivän ajan. Itse olen kokenut tuon miellyttävimmäksi vaihtoehdoksi, koska juuri niitä petivaatteita haluan varjella. Mielestäni molemmat kuivuvat iholla todella nopeaa ja muutenkaan ei ole mitään valittamista. 

Ainut miinus ehkä se, että semmoista kunnon Karibiaväriä näillä ei heti saa aikaiseksi. Olen tosin välillä tehnyt niin, että olen sekoittanut tuota vartalovaahtoa ja Deep for facea keskenään, jolloin lopputulos on ollut heti tumma. Ihan kiva kikkakolmonen jos kaipaa ruskeat kasvot samantien! Nämä ovat mielestäni kuitenkin todella turvallisia tuotteita teillekin, jotka pelkäätte liikaa väriä tai keltaisuutta. Sitä näillä ei vaan saa aikaiseksi. :) 

Se vaaleampi voide on tosiaan tuo oikeanpuolimmainen purkki, eli Deep for face ja tummempi Rich face. Vita Liberatan tuotteita löytyy runsas valikoima *Tanstore.fi:stä. 

Olen tätä varmaan ennenkin kysynyt mutta olisi kiva kuulla päivitettyä versiota siitä mitä tuotteita te käytätte itseruskettavista? Jos on tullut vaikka jotain uutuuksia markkinoille joista olen itse ihan ulapalla?! :)


* Mainoslinkkejä

On my way

9 vastausta artikkeliin “Papuna kesät talvet”

 1. Ihan hieman huolestuttavaa ajatella että nainen näyttäis terveemmältä kun sillä on jotain teennäistä päällä..

  • No mun mielestä päivettynyt iho vaan näyttää kivemmalle kuin kalpea lakana. :)

 2. Tätä ei tarvitse julkaista. Olet kaunis nainen, ja uskon että olet saanut ulkonäöstäsi kehuja nuoresta saakka. Nuorempana sain itsekin usein kehuja, ja vielä joskus näin vanhempanakin;) oletko koskaan tullut miettineeksi, että kun kehutaan usein kauniiksi ja hyvännäköiseksi se tavallaan lisää tietoisuutta omasta ulkonäöstä ja siitä tulee ikäänkuin vaatimus itselle, että täytyy aina näyttää kauniilta ja huolitellulta, että täyttää odotukset…ketä tahansa imartelee, kun kehutaan ulkonäköä, mutta itse koin tämän joskus jopa ahdistavaksi, kun tuntui että aina se ulkonäkö oli ensimmäinen ja usein ainut asia minkä vuoksi sai kehuja ja huomiota, ja nuorempana se johti itselläni siihen, että ulkonäköasioita tuli mietittyä ihan liikaa…nyt kun luen blogiaisi niin huomaan, että käytät runsaasti aikaa ja rahaa erinäisiin kauneustoimenpiteisiin…voisiko siinä olla osittain taustalla tällaista odostusten täyttämistä..enkä tarkoita tätä millään pahalla, mielestäni naisiin kohdistuvat ulkonäköpaineet ovat saaneet käsittämättömän suuret mittasuhteet..ja välillä käy sääliksi kaikkia nuoria naisia.

  • Moikka! Mä en kyllä koe asiaa noin. :) Vaikka kehuja aika paljon tuleekin niin en silti ole ihminen joka haluaa olla huomion keskipisteenä. Enkä käytä mitenkään paljon rahaa kosmetiikkaan tai muihin kauneusjuttuihin. :) Nämäkin purkit ovat notkuneet kaapissa puolisen vuotta. Olen elämäni aikana käynyt kasvohoidossa kaksi kertaa ja kampaajallakin käyn kerran kahdessa kuukaudessa. Lisäksi kosmetiikkaa tulee tosiaan paljon bloginkautta testiin, eli siinä mielessä olen onnekas kun pääsen kokeilemaan juttuja joita en välttämättä itse edes arvaisi ostaa. Muuten ostan tosi vähän kaikkea meikkejä jne. Lisäksi se, että tosiaan kirjoitan blogia jossa on paljon kauneusjuttuja mutta se ei tarkoita etteikö päässäni pyörisi muita seikkoja. Mitähän mahdat ajatella kauneusbloggaajista… Eivät hekään varmaan elä elämään pelkän ulkonäön petusteella vaan se on heille harrastus tai työ. :)

   Tämä kommentti oli siis ystävyyssävytteinen vastaus jos kuulosti joltain muulta. :) PS. Elämässäni on aika paljon muutakin kuin ulkonäkö ja kauneusjutut.

 3. Hyviä vinkkejä! :) Itse tykkään aina kesäisin näyttää ruskettuneemmalta, mutta muuten en niin välitä jos ihoni on hieman kalvakka, meikillä kun saa tuotua vähän lämpöä kasvoille ja mulla on muutenkin vaaleahkot hiukset. :)

  • Kiitos, kiva kuulla! Joo no mäkin olen vähän laiska näin talvisin… Tavallaan siis vaaleakin iho on kaunis mutta pieni päivetys aina plussaa. ;) Ja oikeassa olet, että meikillä saa kyllä aikaiseksi! Se on helppo kikka… :)

 4. Oon kyllä aivan samaa mieltä siitä että näyttää paljon terveemmältä ja nätimmältä kun on hieman ruskettunut. Mulla taas toi St. Moriz muuttu vihreäksi jonkun ajan kuluttua :D Silti se on yks lemppareista. Pitää varmaan kokeilla pitää sitä jääkaapissa :D

  • Niin no samaa mieltä. Ja puhutaan siis pienestä päivetyksestä, ei mistään keltaisesta Jersey Shore rusketuksesta. :D Haha, eikä! Mietin et mitä sille oli tapahtunut… Ilmeisesti ilman kanssa tekemisiin joutuminen sitten aiheuttaa värjääntymistä? En tiedä.

 5. Jos laitat hieman ennen jonnekkin lähtöä niin eikö se lähde ollenkaan valumaan jos esim. sataa vettä tai menee uimaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta