Super Cee

Nyt on taas se aika vuodesta, kun jyllää kaiken maailman kausiflunssat sun muut. Joutuu oikein taas entistä enemmän kiinnittämään huomiota ruokavalioon ja vitamiinien saantiin. Joka suunnalta toitotetaan sitä deetä mutta mites nyt vaikka tuo cee? Moni saattaa unohtaa sen vitamiinin tärkeyden. C- vitamiinihan mm. parantaa yleiskuntoa, ehkäisee sairauksia ja flunssan aikana nautittuna nopeuttaa paranemista. 

Itselläni oli tässä taannoin ainakin viikon verran sellaista tulenko kipeäksi vai en meininkiä ja flunssa meinasi iskeä, sekä lopulta iskikin mutta ilman kuumetta. Kaverini vinkkasi mulle Puhdistamon Super C- vitamiinijauheesta, jolla hän itse oli saanut taltutettua pitkään jatkuneen flunssansa. No päätin ostaa tuota samantien ja arvaatteko mitä? Kun vedin jauhetta perjantai -iltana niin lauantaina olin jo lähes terve. :D Olin aivan äimän käkenä. Sunnuntaina sitten olinkin jo ihan täysin terve ja tällä viikolla olen taas treenannutkin normaaliin tahtiin.

Kyseinen C-vitamiini on siis luomulaatuinen Amlamarjauute. Uute sisältää painostaan 50 % C- vitamiinia, eli teelusikallinen sisältää noin 2500 mg luonnollista C:tä. Jauhetta otetaan 1/4 tl vuorokaudessa vaikka mehuun tai veteen sekoitettuna (eikä maistu pahalle!). Itse kannatan ehdottomasti vitamiinien ottamista muussa muodossa kuin tabletteina. Vaikka tietenkin jotain vitskuja tulee purkistakin napsittua ja kyllä niistä varmaan osa imeytyy mutta aika villi veikkaus kuitenkin on, että eivät ne aivan kokonaan imeydy. Senpä vuoksi tällainen jauhe joka sekoitetaan nesteeseen on varmasti huomattavasti varmempi tapa saada ne tärkeät aineet imeytymään. Ja tietenkin tässä tuo C-vitamiinin määrä on aika korkea, eli kerralla saa oikein mukavan määrän kyseistä vitamiinia. Otin tämän superfoodin nyt myös ihan päivittäiseen käyttöön, josko tälläkin saisi vaikutettua vastustuskyvyn nousemiseen. 

Jos siis olet flunssan kourissa tai se kummittelee niin hae ehdottomasti tällainen purkki! Saa Ruohonjuuresta ja siellä oli joku tarjous jolla 22 € vaikka normaalisti 30 euron hujakoilla. En nyt tarkkaan muista oliko tuo marraskuun tarjous vai mikä…? 

Onko moni muu löytänyt tämän kyseisen ihmetuotteen? :)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Super Cee”

  1. Joo cee on hyvä, mutta sinkki se vasta tärkee onkin. Varsinkin yhdistettynä tämän kanssa! Flunssat poissa! :)

  2. Kuulostaa hyvältä.. Olen tosi harvoin flunssassa, mutta silloin harvoin kun olen, se kestää kauan. Toi voisi olla tehokas apu flunssan selättämiseen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta