Hiustuotteita

Olen ollut aina aika tarkka tukastani ja täten myös tuotteista joita sen hoitoon käytän. Hiustuotteissa on kuitenkin aika paljon eroja ja vääränlaisilla tuotteilla saa todella helposti tukan huonoon kuntoon. Mulle ainakin merkkejä jonkun tuotteen sopimattomuudesta ovat jatkuva sähköisyys, kuivuus, katkeilu ja lättänäefekti. Kaikki tuotteet eivät vaan sovi jokaisen hiuslaadulle, joten onkin hyvin tärkeää selvittää itselleen millaisen hiuslaadun omaa. Tämän perusteella voikin sitten valita ne oikeat tuotteet juuri itselleen. 

Olen aika paljon puhunut selektiivisen puolen hiustuotteiden puolesta mutta yksi sarja joka on ehdottomasti makuuni päivittäispuolelta on John Frieda. Sarjan tuotteet ovat aivan super hyviä ja kuin luotuja tukalleni. Olen kokeillut aika monia kampaamotuotteita mutta pakko sanoa, että monien tuotteiden kohdalla Frieda vetää silti pidemmän korren. Oma hiuksenihan on hieman huokoinen ja vähän pörrökkä. Muutama lainekin taitaa tukastani löytyä jos sen luonnontilassa annan kuivua. En siis sitten tiedä onko kyseinen sarja vaan jotenkin niin omiaan tällaiselle hiuslaadulle mutta joku noissa tuotteissa on mikä mätsää mun pehkooni! Sarjahan on myös hinnaltaan suhteellisen edullinen, eli suosittelen ehdottomasti edes testaamaan. John Friedaa myy Stockmann ja Sokos.

Mutta sitten muutama tämän hetken ehdoton hiustuote lempparini. 

1. John Friedan Luxurious Volume Volume building mousse. Mielestäni tämä on aivan super hyvä muotovaahto jolla saa kampaukseen tukevan pohjan. Käytän pyyhekuivaan tukkaan, lähinnä haromalla hiusten sisälle ja tyveen. Kiharakampauksissa tuote on aivan ykkönen!

2. Maailman paras lämpösuoja tukalle on ehdottomasti L´ANZAN Healing Style muotoilu/viimeistelysuihke. Mua oikeastaan on aina ärsyttänyt lämpösuojasuihkeissa se, että ne tekevät hiuksen märäksi. Tällä tuotteella tukka pysyy kuivana vaikka suojaa suihkuttaisikin ihan huolella. Se ei myöskään latista hiuksia tai tee niistä sähköisiä. Lämpösuoja on 260 asteeseen saakka, eli riittää hyvin esimerkiksi useimpiin muotoilurautoihin. Plussaa myös tuosta isosta koosta ja tuotteen riittoisuudesta. 

3. John Friedan Frizz Ease Touch-up creme muotoiluvoide. Tämä on mielestäni aivan loistava viimeistelytuote, antaa kiharakampaukseen ryhtiä ja toimii jopa suorassakin tukassa. Tuote hierotaan käsiin ja nypitään kuivaan tukkaan, kun kampaus on muuten valmis. Itse laitoin tätä esimerkiksi eilen kiharakampaukseeni ja mielestäni antoi aivan ihanaa ryhtiä ja korosti mukavasti laineita.

4. John Friedan Frizz Ease conditioner ja shampoo. Tämä tuotesarja on hiusta kosteuttava ja siksipä se sopiikin erinomaisesti omalle hieman kuivahkolle tukalleni. Ero oli aika huomattava, kun taas pitkästä aikaa näillä tuotteilla hiukseni pesin. Ei puhettakaan sähköisyydestä tai lättänyydestä, päinvastoin. Näistä kahdesta en tule kyllä enää luopumaan! Hintakin on vaan siellä kympin kieppeillä. 

5. John Frieda Original 6 Effects seerumi. Kuten olen monasti täällä maininnut, tykkään paljon enemmän käyttää seerumeita kuin öljyjä. Öljyt ovat jotenkin liian rasvaisia ja raskaita hiuksilleni, joten seerumit ovat huomattavasti parempi vaihtoehto. Tämä seerumi on mielestäni aivan loistava viimeistelytuote esimerkiksi juurikin suoralle tukalle. Poistaa sähköisyyttä, sisältää lämpösuojan ja suojaa kosteudelta. Tietenkin tuotetta voi tosiaan käyttää ihan lämpösuojana mutta itse olen käyttänyt tätä lähinnä viimeistelyyn. 

6. No sitten hieman eri sarjan tuote mutta loistava sekin! Aussien Beach Waves tekee tukasta ns. surffitukan eli hieman sekavan ja laineikkaan. Oma tukkani on tosiaan hieman taipuisa, joten mulla tämä menee hyvin etenkin silloin, kun pesusta on kulunut muutama päivä. Suihke tuoksuu aivan mielettömän hyvälle (karkille), Aussieta myydään ainakin Stockkalla, Anttiloissa ja Sokoksissa. 

Sellaisia suosikkeja löytyy tällä hetkellä kaapistani. Oliko tuttuja tuotteita? :) 

PS. Aloitin tällä viikolla Hiuksille Evonian keratiini -ja tehoravinnekuurit kolmen kuukauden ajaksi. Mielenkiinnolla odottelen tuloksia! :) Pitää laittaa jossain vaiheessa postausta tännekin miltä tuotteet vaikuttavat.


* Tuotteet blogin kautta saatuja

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta