Joulukuun eka ja tarjouksia

Joulukuu pärähti käyntiin ja se tarkoittaa sitä, että eri nettikaupatkin ovat nyt lahjaideoita pullollaan. Itse en ole vielä ostanut yhtään lahjaa enkä varmaan kauheasti tule ostamaankaan. Miehenikin kanssa mietittiin ihan jotain yhteistä lahjusta (matkaa, kodin vempaimia jne.) tai sitten ostetaan toisillemme jotain koruja, kelloa tms. jonka toinen saa sitten valita. Ei tule ainakaan mitään pettymyksiä. :) Mä itseasiassa rakastan juuri koruja lahjana, koska ne ovat kestäviä ja kulkevat ikäänkuin aina mukana. Koruihin sisältyy muistoja ja niillä on aina merkitys. 

Monessa nettikaupassa on auennut nyt ns. joulukalenteri, jonka luukuista sitten putkahtaa joka päivä jokin uusi tarjous. Esimerkiksi *Booztin kalenterista aukesi tänään -50 % alennus Vilasta, Vero Modasta, Espritistä ja Desigualista. Myös *Elloksella on meneillään loistavia joulunajan tarjouksia ja koodilla 305721 saa nyt -20 % alennuksen terveys-ja hyvinvointi kategoriasta. Heillä on myös tänään Cyber Monday, eli runsaasti tarjouksia löytyy muiltakin osastoilta. :) Mä olen itseasiassa ihan vasta hetki sitten löytänyt Elloksen uudestaan ja havainnut, että siellähän onkin vaikka ja mitä. Se on oikeastaan mielestäni kuin Lindex, parantunut viimeisen viiden vuoden sisällä aika runsaasti! Ja jos treenijutut kiinnostaa niin *Fitnesstukullaon myös alennuksia, eli ensihätään ainakin Optinum Nutrition tuotteet -20 pinnaa. 

Mutta nyt iltalenkille. Ihan hirvittää kyllä tuo kylmyys mutta eipä auta! 


* Mainoslinkkejä/addlinks
On my way

3 vastausta artikkeliin “Joulukuun eka ja tarjouksia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta