Kankea maanantai ja faktat

Taas faktoja. Toivottavasti ette vallan kyllästy näihin mutta täällä oli tosiaan hyvin kankea aamu viikonlopun jäljiltä ja päässä ei raksuttanut oikein mikään. Helppo kasata nämä pitkin viikkoa kirjoittamani faktat vaan yhteen. 🙂 Täytyy sanoa, että nyt on kyllä ollut jo ihan tarpeeksi noita pikkujouluja vaikka periaatteessahan niiden pitäisi vasta alkaa… Onneksi ensi viikonloppu menee Tampereella rennoissa tunnelmissa ja vähän näyttäisi muutenkin sille, että juhlat saattaa olla tältä pikkujoulukaudelta juhlittu. Tällä ikää ei meinaan selviä ihan päivän darralla, vaan vielä näin maanantainakin on mieli ja kroppa ihan hitaalla. Illalla sitten lenkille jolloin viimeistään tämä tyttö alkaa taas toimimaan kaikilta osin!

1. Teen viikolla aamurutiinit aina samassa järjestyksessä. Nuorempana inhosin rutiineja ja ajattelin ettei musta koskaan tule ”kaavoihin kangistunutta” mutta näemmä se vaan tapahtuu ihan haluamattaankin. 😀 Ennen kerkesin hyvin töihin jos heräsin tyyliin 30 minuuttia ennen lähtöä, nykyään vaadin 50 minuuttia aamutoimiini. Tunti sitten on jo taas ihan liikaa jolloin saatan vaikka tiskaillakin ajankuluksi. 

2. Mulla on hiusteni kanssa sellainen ainainen ailahtelevaiuus. Silloin jos tukka on täysin yksivärinen haluan raitoja, kun niitä raitoja on alan taas ihailemaan vaikka ihan pikimustaa tukkaa. Ja tämä on oikeasti sellainen iänikuinen tilanne… Toisaalta olen muutenkin aika ailahtelevainen ja kyllästyn helposti niin tämähän passaa kivasti myös luonteeseeni. 

3. Ja edelliseen liittyen, olen todella huono laittamaan hiuksiini kampauksia tai mitään muutakaan erikoisuutta. Meikäläisen aika perus juhlakampaus on kiharat tai täysin suora fleda ja arkena vaihtelen hiuksia auki, sekä ponnaria. 

4. Inhoan ns. löysiä halauksia ja kättelyitä. Niistä tulee jotenkin sellainen fiilis, ettei toisen tekisi edes mieli tehdä koko elettä. Itse olen sitä mieltä, että ihmisten pitäisi enemmän halailla toisiaan ja kunnolla. Haleissa on voimaa. 🙂

5. Odotan joulua ja uutta vuotta, sekä oikeastaan tämän vuoden vaihtumista. Jotenkin tämä joulukuu on sellainen odotuksen kuu, että tavallaan loppuvuoden toivoisi vaan lipuvan nopsaa. Tammikuu, uuden alku saa toimia myös energisoivana alkuna omassa elämässänikin. Ja vitsit, mä jaksan fiilistellä kesää kohti lipumista vaikka siihen hieman matkaa onkin. 😉

6. Rakastan paistettua vuohenjuustoa kanan kanssa. Ehkä yksi lemppari ravintola annoksistani onkin Weeruskan kyseinen setti, jossa on vielä sellaista paholaisenhillokastiketta, nam! Vuohenjuusto kylmänä taas on semmoinen juttu josta en tykkää yhtään, toimii ainoastaan paistettuna. 

7. Olen todella yksinkertaisen pukeutumisen ystävä. Ennen käytin aika paljon kaikenlaisia koruja ja härpäkkeitä mutta nykyään vaalin todella simppeleitä asukokonaisuuksia. Minimaalisesti koruja tai ei ollenkaan. Kello tosin on sellainen asuste, joka kulkee kädessäni aina. Sitä ilman en oikeastaan enää edes pärjäisi ja olo ilman on hyvin orpo.

8. Tavallaan edelliseen liittyen, ihmettelen suuresti miksi jengi pitää kelloa oikeassa kädessä? Eikö ole olemassa sääntö, että kello kuuluu vasempaan käteen? Voi olla, että olen väärässä mutta mulle on opetettu noin lapsesta lähtien. 🙂 

9. Huomaan nykyään yhä useammin ja useammin valitsevani irtokarkkien sijaan jotain kuivattuja hedelmiä tai Parrotseja. Vaikkeivat suklaalla kuorrutetut rusinat ja muut välttämättä olekaan paljon sen terveellisempiä niin jotenkin mua vaan on alkanut ällöttämään ne irtokarkkiesanssit. Mieluummin vaikka sitten suklaata kuin noita väriaineita.

10. Mua ärsyttää aika paljon tuo Päivi Räsäseen kohdistuva viha, joka velloo kokoajan somessa. Tuntuu ettei jengi tajua sitä, että ei Päivi yksin ollut tuon tasaarvoisen avioliittolain vastustaja vaan siellä oli yli 90 muutakin henkilöä. Ja muutenkin. Miten jengi voikin vihata jotain ihmistä noin paljon? Täytyy olla aika huono fiilis itsellä jos haluaa tyyliin toisen ihmisen kuolemaa. Jokaisella meillä on kuitenkin omat mielipiteemme ja kantamme ja jokaisella on myös niihin täysi oikeus.

Mites nämä faktat? Voiko joku samaistua meikäläiseen? 🙂

Muuten toivottelen oikein energistä päivää teille! Kadehdin teitä hyvän fiiliksen maanantai -ihmisiä tällä hetkellä aika paljon… 😉

Kommentit (27)
  1. Asiasta toiseen, eli Räsäsestä hiuslenkkiin. Millä olet kiinnittänyt tuon kuvassa olevan ponnarin? Näyttää nätiltä!

    1. Hahah. 😀 Se on Invisibobble eli semmonen puhelinlankaponnari. 🙂

  2. Joo en myöskään ymmärrä Räsänen angstia! Menny ihan överiks !!! T.Erika ps.Tervetuloo Treelle ♡

    1. Nii, mur. Hei kiitos! 🙂 Kiva kyl tulla, viime kerrasta on liikaa aikaa. Tykkään Tampereesta kyllä tosi paljon. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *