Räps räps

Toiseksi vika ripsihuolto ennen taukoa, iiks! Vaikka olen tuosta tauosta täällä blogissa kauhukuvia maalaillutkin niin ei mua oikeasti sinällään pelota mitenkään kovin pahasti tuo silmien päästä tippuminen, hahah. Ripset saa aina takaisin ja tavallaan ihan mielenkiintoista nähdä kuinka paha se oma tilanne on ja miten sitä sopeutuu taas ripsarimaailmaan. Anniina huollatti viime viikolla jälleen nämä ripset teräskuntoon ja näilläpä tosiaan selvitäänkin sitten tämä pikkujouluaika. Yhdessä huollossa tulen käymään vielä ennen jouluaattoa mutta se jääkin sitten viimeiseksi hetkiin. 

En ole ihan kauheasti vielä suunnitellut mutta tavoitteena olisi pitää kahdeksan viikon tauko mikä tarkottaisi tammi -helmikuuta suunnilleen. Anniinahan on juuri käynyt volyymiripsi -koulutuksen mikä tarkoittaa sitä, että hän pikkuhiljaa hän alkaa tekemään niitä enenevissä määrin normi ripsien sijaan. Tällä hetkellä se ei kuulemma ole vielä meganopeaa puuhaa mutta hommassakin kokoajan harjaantuu. ”Harjoitusripsiä” Beauty Anniina tekee tällä hetkellä 80 euron hinnalla mikä on sinällään aika halpa jos normaalisti volyymit maksaa reilusti päälle satasen. Itse mietin, että ehkä tuon breikin jälkeen kokeilen sitten noita kyseisiä ripsiä näiden tavallisten sijaan. Volyymiripset ovat kuulemma huomattavasti kevyemmät ja täten hellävaraisemmat omille ripsille. Myös luonnollisuus on noissa kuulemma valttia. Onko monella teistä jo nuo volyymit? Jos niin mitä olette tykänneet? Olisi kiva kuulla mielipiteitä!

Jotten ihan korkealta putoa, on mulla muutama blogin kautta joskus saatu ripsiravinne -setti himassa odottamassa. Maylashista olenkin joskus jo kirjoittanutkin mutta sitten löysin kaapin perukoilta myös Xtreme Lashesin Ampulifeyen ja sen verran mitä tuotetta googlailin oli sillä saadut tulokset selkeästi ihan hyvän näköisiä. En nyt tiedä varsinaisesti uskonko  ihan hirveästi tällaisiin seerumeihin mutta ainahan sitä sopii yrittää! Parempi käyttää edes jotain kuin olla käyttämättä. 😉 Onko teillä kokemusta kummastakaan? Näitä voi kai kuulemma käyttää myös kulmiin jos ne kaipaavat tuuheutta!

Mutta juu, nautiskella ajattelin vielä näistä vikoista kuukausista ripsien kanssa. Varmaan kohta pitäisi alkaa tutustumaan ripsiväri valikoimiinkin sillä niitähän en ole käyttänyt moneen vuoteen… Ennen ainakin tykkäsin kunnon tuuheuttavista ripsareista, joissa on iso harjaosa ja joilla saa sellaista volyymia. Olikohan Maybellinella joku suosikkini… Saa vinkata näistäkin jos tulee jotain megaharjalla varustettua mieleen! 🙂 


* Ripset saatu sopimushinnalla

Kommentit (10)
  1. Moi, ite lukuisia ripsareita testanneena, oon aina päätynyt Dioreista ja Lancomeista Yves Rocherin Sexy Pulp- ripsariin (musta tai kultainen pakkaus), ihan huippu ja loistava hinta-laatu-suhde! Rocherilla saa tosta ostaa myös pienen testerin, mikäli ei halua heti sitä isompaa ostaa 🙂 Tossa on just suuri harja, ja itelleni ainakin tuo huimasti lisää pituutta ja tuuheutta ripsiin, eikä pahemmin ravisekaan.

    – Milla

    1. Kiitos vinkeistä! 🙂 Mä en itseasiassa tykkää Yves Rocherista oikein ja jotkut ripsarit joita oon aikanaan kokeillut oli aika raffeja. 😀 Ehkä nekin on sitten kehittäneet valikoimaa?

  2. Itse käytin vuoden päivät Revitalash-ripsiseerumia ja kyllähän se toimii – ei ole mikään uskon asia. Sivuvaikutuksena sain kyllä punertavat silmänaluset, siis todella punertavat. Alkuun näytti kuin olisi turpaan saanut. Juuri vähän aika sitten lopetin seerumin käytön kun alko vituttamaan ne punaset silmänaluset, ei voi olla muutenkaan turvallista silmälle, jos tuollainen reaktio tulee. Riittävän tyhmä olin että vuoden käytin 😀 Revitalash ainakin perustuu siihen, että ripsi ei irtoa ripsitupesta silloin kuin pitäisi ja mulla kasvoi joku 4 mm pidemmäksi. Se on aika paljon silmässä. Kesti kyllä yli 3 kk nähdä vaikutukset kokonaan. Paras ripsari, jota en enää vaihtaisi on Helena Rubinsteinin sexy blacks. En tiedä onko toi se ripsarin nimi, mut se puteli kultaisessa tuubissa jossa kohokuvioinen samettinen leopardikuosi. Maksaa alle 40e, mutta on hintansa väärti kun siinä ripsarissa on jotain vahaa et saa paremmin tarttumaan ripsiin.

    1. No hui, kuulostaa pelottavalle. Ehkä se oli jotain lievää allergisoitumista… :O Joo no ei hinnalla väliä jos toimii! Pitää kyllä pitää toi mielessä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *