Ne parhaimmat otokset

Pitkästä aikaa näitä ”onnistuneita” otoksia viimeisen puolen vuoden ajalta. Monet sanovat, että asukuvia otetaan satoja ja sieltä kelpuutetaan sitten ne parhaat blogiin. Jos käyn mieheni kanssa kuvailemassa asua niin kuvia otetaan maximissaan kymmenen kappaletta ja sessio on hyvin, hyvin pikainen. Kai mua siis voi sanoa tottuneeksi poseeraajaksi vaikka säännöllisesti niitä katastrofikuviakin kameran muistikortille tallentuu.  :D 

Olen myös tottunut siihen etten ole kovin kriittinen. Blogini alkuvaiheessa mietin tosi tarkkaan millaisilla ilmeillä varustettuja kuvia kehtaan julkaista mutta jotenkin blogin iän ja ehkä omankin iän myötä sitä on kokoajan tullut lepsummaksi ja lepsummaksi. Mielestäni ne vähän huonommat kuvat ovat inhimillisyyttä vaikka esteettinen kauneus onkin mukavaa katseltavaa. Täydellisyys on kuitenkin aika tylsää. Vai mitä mieltä te olette? Kaipaisitteko enemmän epätäydellisyyttä blogeihin myös kuvien muodossa?

Alla vähän makupaloja viimeisen puolen vuoden kököistä kuvista. 

On my way

12 vastausta artikkeliin “Ne parhaimmat otokset”

  1. Todellakin mukavaa vaihtelua katsella välillä niitä ei-niin-onnistuneita kuviakin, inhimillisyyttä! :) ja nämäkin kuvat ovat hauskoja ja tavallansa hyviä! Aina ei todellakaan tarvitse pyrkiä täydellisyyteen.

  2. Oot kaunis tossa neljänneksi viimmeisessä kuvassa :) jotenkin söpö hymy :D

  3. Yhtä lukuunottamatta ja alkutekstiä lukematta oisin voinut kuvitella että oot randomisti valinnu vanhoja kuvia kateltavaksi.
    Toki pahimmat kuvat poistuu varmaan kamerasta samantien mutta hei nää on aika normikuvia tähän blogiin

    • Joo no se on totta et hirveimmät usein lähtee koneelta tilaa viemästä. :) Haha, no mun blogin kuvien taso ei taida olla kovin täydellinen jos nää on normisettii täällä. :D

  4. Ihania kuvia! Mä tein tällä aiheella kokonaisen joulukalenterin blogiin, eli joka päivä sinne jouluun saakka aamuisin ilmestyy yksi pieleen mennyt asukuva :D Ja niitähän riitää…

  5. Osa noista on oikeesti mun mielestä tosi hyviä! Noi kuvat joissa hymyilet, niin oot ihan superkaunis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta